No ja też
Ale w pamięć mi zapadła blondynka o ciemnej karnacji w eleganckiej sukience dostępnej od 36 levela i w dziwnym makijażu. I jeszcze jakaś.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 161
No ja też
Ale w pamięć mi zapadła blondynka o ciemnej karnacji w eleganckiej sukience dostępnej od 36 levela i w dziwnym makijażu. I jeszcze jakaś.
Mi też parę takich osóbek zapadło. Strasznie dużo widziałam też nóg popina... Zaraz, zaraz XD A my tu mamy krytykować powtarzające się lub nie dopracowane stylizacje czy mówić, że ta, ta i ta się nam podoba, bo już się gubie XD
Ale wiem, że jedna stylizacja jest śliczna (ta z czaszką zamiast twarzy, pewnie dlatego bo sama pragnę taką czaszkę mieć, ale zapewne nic nie będę miała na halloween i nic nie kupie XD)
Najbardziej podobają mi się magiczne lasy i tym podobne, ale przeglądając konkurs deco wyjątkowo spodobała mi się ta łazienka:
Ja czekam, aż stanie na podium któraś z moich bardziej kolorowych kandydatek. Te jednolicie czarne lub białe mi się przejadły, za dużo tego. Choc w sumie, zamiast marudzić powinnam częściej głosować xP
Eh, finał takie sobie.
Różnica taka, że mnie tam nie ma w ogóle.
Skoro zabrali głosowanie przez profil to nie muszę się starać ze stylizacją, bo i tak się nie dostanę.
Dzięki Nine.
Finał może być, ale żadna ze stylizacji nie jest moją faworytką.
Foch.
Wcześniej dziewczyny pisały, że pod finałowymi miss są odnośniki do ich profili. Tylko ja ich nie widzę. Znalazłam swoją faworytkę i chcę zobaczyć jej profil
szydelko89 odnośniki znajdują się pod miss na defiladzie. Finały są anonimowe, tak jak to napisano na samej stronie finałów. Wystarczy kliknąć taki duży znak zapytania.
KanapkaczusHighus napisał
Eh, finał takie sobie.
Skoro zabrali głosowanie przez profil to nie muszę się starać ze stylizacją, bo i tak się nie dostanę.
Wysilać ta... Bo moja stylizacja sama się zrobiła, wcale przy niej nie myślałam, połowa to komplet, drugą połowę zrobił ktoś za mnie...
To głosowanie przez profil mogłoby wrócić.
Mi się też finały podobają, dużo ładnych stylizacji jest
Też zauważyłam poprawę jakości finałowych stylizacji (:
Przez ostatnie tygodnie potrafiłam nie dać ani jednej gwiazdki, teraz rozdałam ich kilka i chyba serduszko też się chyba znalazło. Podoba mi się ta zmiana!
Ja wyjątkowo dałam kilka serduszek, co się nigdy nie zdarza. Czuję, że w tym tygodniu podium będzie naprawdę dobre!
KanapkaczusHighus napisał
Wysilać ta... Bo moja stylizacja sama się zrobiła, wcale przy niej nie myślałam, połowa to komplet, drugą połowę zrobił ktoś za mnie...
To głosowanie przez profil mogłoby wrócić.
Rzeczywiście myliłam się co do spadku poziomu finałów. Też rozdałam sporo gwiazdek i nawet parę serduszek
Ale to piękne!♥ Przypomina mi trochę Avatar
Jeśli nie zobaczę tej pani na szczycie podium, to chyba przestanę wierzyć w ludzi. Obłędny makijaż i ta jesienna kolorystyka <3
A co do zmian w zakresie głosowania przez profil- w pełni je pochwalam. Może to tylko wrażenie, ale poziom finałów podniósł się znacząco w stosunku do tego, co prezentowało się jeszcze jakiś czas temu. Oby tak dalej!
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (14-07-2016 o 15h48)
Hetalia w pełni się z tobą zgadzam, stylizacja jest cudowna i chcę ją na podium ❤
Poziom finału się zdecydowanie podniósł. Wcześniej niewiele rzeczy mi się podobało, a teraz rozdałam sporo gwiazdek i nawet kilka "serduszek". Oby tak dalej było.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2016 o 16h11)
W sumie... Też nie miałabym nic przeciwko temu by ta stylizacja była jutro na podium.
Widać, że dopracowana choć nie w moim stylu.
Wooow, dziewczyny, dziękuję!!! Miło mi, że podoba się wam moja jesienna łuczniczka.
Omo, ta łuczniczka jest naprawdę urocza, aż dostałaś ode mnie "serduszko" w finałach i WOW'a na profilu. :3
W tej pierwszej nie pasuje mi makijaż. XD Niby domyślam się, że chodzi o barwy wojenne, ale pewnie jest o wiele więcej lepiej wyglądających sposobów na zrobienie czerwonego makijażu. Zwłaszcza, że cień na powiekach jest raczej różowy. xD
Nie raczej, a na pewno. Ale ogólnie ładne. Drugie lepsze
Tej drugiej stylizacji też mocno kibicuję, ale strasznie gryzie mnie złote wykończenie na rajstopach (?), kiedy reszta dodatków jest srebrna xD
MariaANTONINA - właśnie odkryłam, że jesienna łuczniczka to ty. Byłam pewna, że masz wygraną i to od dawna...
A panią kosmtkę tez bym chętnie zobaczyła na podium.