Ja chyba w takim razie za dobra jestem - dla mnie trochę jest ładnych, trochę średnich i trochę początkujących, ale ogólnie mi się podoba
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 151 152 153 154 155 ... 161
Ja chyba w takim razie za dobra jestem - dla mnie trochę jest ładnych, trochę średnich i trochę początkujących, ale ogólnie mi się podoba
A według mnie finalistki w tym tygodniu są naprawdę śliczne. To moje faworytki, nawet nie mam pojęcia, która piękniejsza <3
Choć chyba najbardziej skłaniam się ku tej leśnej stylizacji, bo też od dawna miałam podobną ideę na stylizacje.
Ja się zastanawiam czemu ta pierwsza od lewej nie ma podium...
Mam nadzieję, że je zdobędzie
Od kiedy zobaczyłam Panią Drzewko, wróżyłam jej podium, prześliczna stylizacja!
Pani z lasu jest CUDNA! ♥
Chciałam dać screena z konkursu Deco, ale za dużo jest tych pokoi i nie miałam już siły przewijać, aby znaleźć tam to cudeńko, które znalazłam na profilu loly !
Link do zewnętrznego obrazka
Ten pokój jest tak genialny, mam nadzieję, że stanie na podium ♥
Defilada finalistek jest bardzo ładna, ale trochę mało kreatywna - pojawiło się mnóstwo rąk od Lightning.
Nie żeby coś, ale to taka sama sytuacja jak z nogami Noyade (czy jakoś tak, wiecie ta poza miss siedzącej), klatką lub nogami Saline (ta gwiazda walentynkowa).
Zaiste bardzo ładna, ale się nie dostała na podium.
Aaa... Ta była lepsza. Sorry, ja poznaję tylko po pseudonimie
Tak się zastanawiam czy ten czy poprzedni tydzień lepszy czy ten dzisiejszy. Dzisiaj bardzo fajnie zwłaszcza podoba mi się 1 miejsce, choć przyznam że strój z zeszłego tygodnia też nie był zły. Mimo wszystko nadal nie wiem co myśleć o tym podium!!!
Jako, że minęła moda na bieliznę Błyskawicy (co 2 miss nie ma już jej ułożenia rąk) to założyłam swej miss tą bieliznę
Teraz to trochę lepiej wygląda.
Czy wie ktoś czyja jest ta niebieska syrena? Bo chciałabym obejrzeć jej inne stylizacje, gdyż ta jest naprawdę zachwycająca (i wcale nie twierdzę tak tylko dlatego, że uwielbiam kolor niebieski ), więc i pozostałe muszą być miłe dla oka.
AngeloCustode, niebieska syrena to Alrea (swoją drogą, mam nadzieję, że wygra).
A to moja faworytka Podoba mi się bardzo połączenie tej sukni z tym wielkim kapeluszem i złotymi dodatkami.
Czy wie ktoś jak nazywa się ta pani?
Bardzo podoba mi się jej twarz, rude włosy i dodatki na nich. Ojejku.
Nazywa się Isalee
A mi się podoba ta panienka
Świetne, choć jest parę takich, które wyglądają jakoś tak dziwnie: fryzura i make up jak z 10 levela, a ciuchy level 30+
Ale ogólnie bardzo mi się podoba.
KanapkaczusHighus napisał
Świetne, choć jest parę takich, które wyglądają jakoś tak dziwnie: fryzura i make up jak z 10 levela, a ciuchy level 30+
Ale ogólnie bardzo mi się podoba.
To dodawaj
Może nie początkująca, ale kompletnie nie pasująca.
KanapkaczusHighus napisał
To dodawaj
Może nie początkująca, ale kompletnie nie pasująca.