Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 04-10-2013 o 20h51

Miss'Żółtodziób
...

O to pewnie już niedługo! To wszystkiego najlepszego Jess! Kurtek nienawidzę zawsze czuję się w nich jak sushi i jak coś mnie swędzi to muszę się 25 razy podrabać, aż się wkurzę rozepnę kurtę i podrapię się po ludzku... ehh

#27 07-10-2013 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

Po pierwsze co ty tutaj robisz? Ja tam wolę wiosnę pomimo iż ptaki świergolą jak najęte rano i nie dają spać gdy ma się wolne... Ale wtedy przynajmniej ciepło jest i śnieżek się roztapia i można chodzić w moich ukochanych sweterkach. Jakie książki lubisz najbardziej jeśli już lubisz czytać?

Ostatnio zmieniony przez AsuuAzuTribuleAya (07-10-2013 o 18h06)

#28 07-10-2013 o 17h47

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Przyłączam się do Minionki, wszystkiego naj Jess /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Cóż Asuu wiosna też zła nie jest, w sumie na pewno jest lepsza niż lato, bo człowiek nie umiera od upałów~

Książki czytam różne, choć głównie są one o tematyce fantastycznej, ewentualnie jakieś horrory i przygodowe. Lecz i historycznymi nie pogardzę.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#29 07-10-2013 o 18h05

Miss'Żółtodziób
...

Niby na wiosnę nie można za często chodzić w krótkim rękawku, ale lepsze jest to niż powolne zdychanie na podłodze z wzrokiem utkwionym w słońcu z myślą "Kiedy to przeklęte słońce pójdzie won? "
Och coś przegapiłam? Jeśli i ja mogę to dołączę się do was z życzeniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Historyczne książki uwielbiam jeśli są ciekawe oczywiście. Horrorów to za bardzo nie czytam o ile można do nich włączyć Aghatę Raisin to jakąś serię przeczytałam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Skrót od mojego nicku bardzo mi się spodobał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dziękuję Erin. Co najbardziej lubisz pić oprócz gorącej czekolady zimowymi wieczorami na parapecie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#30 11-10-2013 o 10h24

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Haha no dziękuję za życzenia, mimo że zostały jeszcze 2 miesiące do moich urodzin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Pamiętajmy jednak, że to wątek Erin i uwaga powinna być skoncentrowana na niej !
Też czyłam Raisin, ale nie całą serie tylko jedną książkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Którą z początku... do reszty póki co nie dotarłam.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#31 11-10-2013 o 15h59

Miss'Żółtodziób
...

corobiż

#32 12-10-2013 o 18h30

Moderator
ErinBlack
...

Cóż uwielbiam pić colę. Jestem od niej uzależniona xD Ponad to mój znajomy kiedyś stwierdził, że w moich żyłach płynie cola i czekolada zamiast krwi bo w tak duzych ilościach ją przyjmuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Tej autorki książek nie czytałam, chyba ó-ó

ASK || SF

#33 13-10-2013 o 20h30

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Bosz... jak te Twoje kąśliwe uwagi poprawiają mi humor, dzięki <3 ale serio, serio.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#34 13-10-2013 o 23h07

Moderator
ErinBlack
...

Jakie znowu kąśliwe uwagi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Toć ja uosobienie dobroci i wyrozumiałości jestem xD

ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2