Imię
W dokumentach Madelline jednak znamy ją jako eksperyment numer 056783 potocznie zwany Lil
Nazwisko
Z domu Reed, a po mężu Silent. Obecnie nie uznaje żadnego z tych nazwisk.
Wzrost
Dokładnie 1, 72 jednak w kartotekach zapisano iż miała 1,62. Można z tego wywnioskować że dzięki mutacji jej ciało się powiększyło.
Orientacja
Podobno Lil jest aseksualna, jednak można w to wątpić po dogłębnym poznaniu jej osoby.
Kraj pochodzenia
Stany Zjednoczone, stan Kalifornia
Rola
Człowiek bez twarzy
Opis
Madelline była kiedyś dosyć pogodną, miłą i wesołą osóbką. Gdy nadeszli arystokraci zamienili ją w jedną z nich i zatrudnili do pracy w laboratorium. Badania pod jej opieką przynosiły znakomite efekty do czasu... Pracowała z pewnym innym arystokratą możnaby powiedzieć że byli w sobie zakochani. Przynajmniej ona tak myślała jednak się myliła... On miał tylko sprawić by bezgranicznie mu zaufała aby w pewnym momencie zdradzić. Zostawił ją tam gdy niezbadany wirus został wypuszczony na świat. Gdy już przestała czuć ból w jej głowie pozostał obraz jej kochanka, szyderczo uśmiechającego się przez pancerną szybę. To jej dało siłę, aby przeżyć. Gdy się wybudziła uzyskała unikalne umiejętności. Wirus zasymilował się z krwią i odnowił jej ciało sprawiając że z nowu w jej żyłach płynęła ludzka krew. Stała się obiektem zaintersowania rodziny królewskiej przez co zmeniono ją w zabawkę. Trzymano w celi, dawano jeść raz na tydzień i tylko czasem wypuszczano. Pewnego jednak dnia wyprowadzili ją jacyś ludzie. Nie pamiętała dokładnie kto to był. Zapamiętała tylko imię wybawcy Katarzyna. Bez żadnych większych formalności i bez możliwości wyboru została wcielona do "ludzi bez twarzy". Nie musiała się uczyć zmieniać twarz gdyż wirus w jej żyłach zapewnił jej tą umiejętność. Lil ma dosyć specyficzną naturą. Na ogół obojętna czasem potrafi odczuwać coś aż do przesady. Gdy umarł jej partner z którym zabijała opłakiwała go przez bity miesiąc, jednak gdy zmarł jeden z bardziej ważnych dla niej osób w ogóle się nie przejęła. Lekarze stwierdzili że jest to spowodowane tym że powoli uczucia do niej wracają, ale nadal jest to niestabilne.
Ciekawostki
- Ma kota, androida o imieniu Menfis
- Kocha jeść słdycze
- Ma uczulenie na jagody
- Posiada moc replikacji, zmiany wyglądu ciała, hipnozy i kilka innych równie przydatnych
- Jej pokój jest cały biały (jak w izolatce)
- Co noc czyta Pinokio (nikt nie wie z jakiego powodu)
- Należy uważać na wahania jej nastroju
- Widzi często ducha swojego brata
- Jest wykonawczynią wyroków Denara
Powyżej z duchem brata
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#51 17-06-2014 o 18h08
#52 30-06-2014 o 19h57
Link do zewnętrznego obrazka
Witajcie moi mili przez to że niektóre osóbki nie pisały nagłaszam nowy NABÓR! Do tego czasu myślem że mogę zawiesić rpg. Otóż szukam osób chę tnych na rolę lokajów, strażników, dworaków króla no i przydaliby się też "człeczkowie byz ryłka" ~jak to Minwecia mawiała. Nie umniejsza to tego że jest nam potrzebna każda parka rączek do pisania no i główeczka do myślenia.
1. Możecie zadawać mi pytania. Nie bójcie się!
2. Piszemy tyle ile możemy i chcemy. Nikogo nie zmuszam!
3. Minwecia zajmuje się rekrutacją (tak w tej właśnie chwili ciebie mianowałam)
4. Od zgłoszenia macie 3 dni na zrobienie karty postaci albo więcej tylko zwraciacie się do mojego aniołeczka (czyt. Minwecia)
No to do zobaczenia i usłyszenia!
Koniec ogłoszonek!
#53 01-07-2014 o 08h35
Jako, że siem zgłosiłam, a raczej Minwet mnie pobije kijem owiniętym drutem kolczastym pozwolę tu sobie wkleić KP - tym razem dwóch postaci. Jeden mężczyzna cyborg - po stronie króla, a cu ; a także jedna pannica, która już brała udział w tym RPG, w połowie cyborg - Iava.
Nowiutki tylko będzie chłopak, jakoś go się wdroży do fabuły.
Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (01-07-2014 o 09h09)
#54 12-07-2014 o 16h57
Link do zewnętrznego obrazka
Potrzebujemy rasiek, bo nam co nieco ich poodchodziło, no i królowi się nudzi samemu. Jeśli chodzi o dołączenie, to nic wielkiego - po prostu zrobi się, że byliście tam od samego początku i tyle - proste nie? <3 A teraz zapraszam do wspólnej telenowelki ze świętą Katarzyną <3
Spis ról ^*^ :
1.1 Król - Natasza793
1.2 Szef ludzi bez twarzy - Ikuna
1.3 Arystokratka która chce zabić króla - Ewangelin
Ludzie bez twarzy:
2.1 Minwet
2.2 Ragnarei
2.3 Ewangelin
2.4 wolne~
2.5 wolne~
Powiernicy kóla:
3.1 Ragnarei
3.2 wolne~
3.3 wolne~
3.4 wolne~
3.5 wolne~
/ Arwen, nie wiem czy ty dalej piszesz, czy jak. Jeśli tak, to po prostu napisz poniżej, że kontynuujesz i jesteś już w człeczkach bez ryłka. /