Świąteczna kraina to coś pięknego, mam ochotę wykupić wszystko
meet my friends with wings
Strony : 1 2
Świąteczna kraina to coś pięknego, mam ochotę wykupić wszystko
Zostało mi jak się okazało parę zadań, ale na stronie brak świątecznej defilady, więc nic nie zrobię ;')
Defilada jest w aplikacji MF
Można również głosować pod tym linkiem:
https://www.missfashion.pl/modules/travel/levels.php#/modules/election/defile.php?event#
Jak wysłać prezent? Mam takie zadanie i nie wiem jak go zrobić?
Wanda6
Nie dasz rady tego zrobić. Nie włączyli opcji dawania prezentów i raczej już nie włączą.
Dzięki za informacje. Jestem coraz bardziej zrezygnowana. Liczyłam chociaż na to że uda się mi do kończyć świąteczne zadania a tu co klopsss.
Po prostu już im nie zależy, niedługo zamkną grę albo ją sprzedadzą w co szczerze wątpię
Szkoda że Świątecznej defilady też nie ma, bo blokuje to wykonywanie misji. Utknęłam na świątecznej 64 i nie mam już tu nic do roboty.
Chyba że tylko ja nie potrafię znaleźć świątecznej defilady?
CryHeart29, powyżej Sulion wysłała link do defilady. Spróbuj przez niego
Corey, dziękuję bardzo
Najsmutniejsze jest to, że gra w sylwestra nie będzie juz dostępna do grania
Czemu moja ukochana gra przestaje istnieć
Monika123451 napisał
Monika123451 napisał
Przypuszczam, że chodzi o flasha, ale nie powinno wpłynąć to na grę jako całość, a jedynie na minigierki, które na flashu stoją. Ale żeby nie siać dezinformacji - nie znam się zupełnie i nie wiem czy gierki faktycznie działać przestaną, niech mądrzejsi się wypowiedzą. Jeśli przestaną to część poziomów będzie zwyczajnie niedostępna, bo tam czasem trzeba przejść minigierkę, to samo z poziomami podczas podróży.
Ja jestem podobnego zdania co Sulion. Raczej twórcy nie przewidzieli wcześniej innej możliwości grania w niektóre gry np. buziaki poza wtyczką. Gra była tworzona dawno temu więc tamtejsze rozwiązania dziś są już mocno przestarzałe. Jeśli by to jednak zrobili to te gry już od dawna nie wymagałyby flasha. Także polecam zagrać sobie ostatni raz w te gry z sentymentem. Jak ktoś jednak znajdzie jakieś obejście to proszę o danie znać
Ostatnio zmieniony przez Corey (26-12-2020 o 01h19)
Corey napisał
Ja jestem podobnego zdania co Sulion. Raczej twórcy nie przewidzieli wcześniej innej możliwości grania w niektóre gry np. buziaki poza wtyczką. Gra była tworzona dawno temu więc tamtejsze rozwiązania dziś są już mocno przestarzałe. Jeśli by to jednak zrobili to te gry już od dawna nie wymagałyby flasha. Także polecam zagrać sobie ostatni raz w te gry z sentymentem. Jak ktoś jednak znajdzie jakieś obejście to proszę o danie znać
Nie ma flasha i niektóre opcje są przez to zablokowane np. gry. Pewnie już nie zostanie to naprawione. No cóż...
Niestety nic z tym nie zrobią. Gra jest tylko utrzymywana w takim stanie w jakim jest. Fakt, przez to nie da się robić misji czy tak jak to było w tegoroczne święta, nie było mikołaja i wysyłania prezentów do innych co też zaliczało się w misje :')
Strony : 1 2