no ale jak już rzuciłaś za 20, to przyjęłam
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
no ale jak już rzuciłaś za 20, to przyjęłam
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Amik, masz tu ode mnie
Amik to ile potrzebujesz tych wygranych,aby przejść dalej?
YooSti napisał
Amik napisał
YooSti napisał
Mam 1117, potrzebuję 1300
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc ;3
Też tak macie, że osoby początkujące wysyłają wam wyzwania w dużych kwotach? ._.
Voda, chciałabym :C Niestety nie mam takiego szczęścia.
A mnie się zdarza i to często. Mam sposób na takich nowicjuszy - jestem cały czas zalogowana... I czasem resetuję IP. Wtedy wskakuję na szczyt listy do wyzwań (nie pytajcie mnie jakim cudem) i głuptaski wysyłają mi wyzwania <3
(Bo nikt mądry raczej by komuś z top5 klasyfikacji wyzwania za tysiaka nie puszczał) <3
Polecam w każdym razie, jeśli macie zwariowane IP : D *jedyny plus jej dostawcy Internetu*
Voda napisał
Też tak macie, że osoby początkujące wysyłają wam wyzwania w dużych kwotach? ._.
Mi jedna dziewczyna kiedyś wysłała dwa wyzwania za 1000 MM. Miałam odrzucić, bo myślałam, że to ktoś z wysokim poziomem chcę zarobić sobie pieniążki Zerkam na profil- 5 lvl. No to przyjmuje i 2000 do przodu xd
Mi kiedyś dziewczyna wysłała po 4 razy 1000 MM wiecie ile sobie zarobiłam..czasami są ludzie z którymi warto grać w wyzwania.
@Ririanne - dużo jest takich ludzi ^^ Serio, ja sobie zarabiam głównie na nich, czasem po 100k dziennie. Oczywiście najwygodniej jest, gdy ktoś odrzuca wyzwania, a nie sobie tak u niego wiszą, ale ja po pewnym czasie po prostu je wszystkie wycofuję i zaczynam rzucać od nowa (żeby mieć czysto w pojedynkach <3)
Ach, czy wy też tak macie, że kiedy nie obejrzycie wyzwań, a macie ich dużo, to potem zalicza wam tylko co drugie? O_o
"Musisz wygrać co najmniej 1800 pojedynków. Aktualnie: 1654 na 1800."
Kocham tę grę T_T
Jeszcze tylko 146, ale ja już wykorzystałam dzienny limit ;-;
Czy jakaś dobra dusza zechce mi wysłać dwa wyzwania bez zakładu?
Amik ja bym ci wysłała,ale wiesz,że nie moge
Amik łap dwa ode mnie!
YooSti - wiem, wiem. Jesteś jedną z tych nielicznych osób, z którymi przegrywam! Aż kiedyś założę mój strój bojowy i sprawdzę czy w nim też tak jest!
Motionell - dziękuję!!! <333
A swoją drogą, wiecie, że wyzwania resetują się o 23, a nie o północy? Za 3 minuty można mi znów wysłać dwa wyzwania!
I...
"Przekroczyłeś dzienny limit 100 wyzwań bez stawki! (wyzwania w toku i/albo ukończone)"
Bardzo, ale to bardzo denerwuje mnie fakt, że ten tekst dotyczy również wyzwań z zakładem, mimo że nie powinien TT_TT
Amik napisał
YooSti - wiem, wiem. Jesteś jedną z tych nielicznych osób, z którymi przegrywam! Aż kiedyś założę mój strój bojowy i sprawdzę czy w nim też tak jest!
A swoją drogą, wiecie, że wyzwania resetują się o 23, a nie o północy? Za 3 minuty można mi znów wysłać dwa wyzwania!
I...
"Przekroczyłeś dzienny limit 100 wyzwań bez stawki! (wyzwania w toku i/albo ukończone)"
Bardzo, ale to bardzo denerwuje mnie fakt, że ten tekst dotyczy również wyzwań z zakładem, mimo że nie powinien TT_TT
Amik napisał
Leeeeecą wyzwania do Amika!
Amik napisał
A swoją drogą, wiecie, że wyzwania resetują się o 23, a nie o północy?
Ostatnio zmieniony przez Prakseda (16-07-2013 o 23h07)
Link do zewnętrznego obrazka
I W BOJOWYM WYGRYWAM!
Ale w bojowym mnie jeszcze nikt nie pokonał. Na 27 poziomie kupiłam wszystki e najdroższe ciuchy i je wrzuciłam w to ^^" Ale teraz mogłabym zrobić nowy strój, bo są droższe cudeńka <333
Motionell - ponownie dziękuję
Prakseda - dziękuję, dziękuję <3
A promenada resetuje się o 14, a nie o 12, WIĘC : D
Amik, jaką masz sukienkę w tym stroju bojowym? Cudna jest! *_*
I rzuciłam ci wyzwania :3
Amik teraz to ja się będę bała brać udział w wyzwaniach.
Cieszę się że pomogłam
Ten bojowy strój jest straszny : D
Ma w sobie mnóstwo dziwnych rzeczy, jak np pasek od Britney, elementy Heroic i wgl.
Sukienka to "Halloweenowa Księżniczka", dosyć droga i dziękuję Nabi za wyzwania ;3
Spoko Yoo, ja już myślę nad nowym strojem bojowym i na pewno się nim z Tobą podzielę : D
Ooo, wiem. Ubierzmy jutro nasze miss dokładnie tak samo i wtedy się ze sobą zmierzmy! <333
Amik napisał
Spoko Yoo, ja już myślę nad nowym strojem bojowym i na pewno się nim z Tobą podzielę : D
Ooo, wiem. Ubierzmy jutro nasze miss dokładnie tak samo i wtedy się ze sobą zmierzmy! <333
Za moich czasów najlepszym strojem bojowym była wściekleróżowa "Sukienka urodzinowa"
Ale teraz, jak napisał Amik, ją już droższe stroje.
Ostatnio zmieniony przez Prakseda (16-07-2013 o 23h29)
Prakseda - ja myślę teraz właśnie nad sukniami. Księżniczki ogółem są drogie, Lato jest chyba droższe... Muszę po prostu znaleźć czas i zrobić spis ciuchów, ot co.