Ach, szkoda, że nie zauważyłam tego konkursu wcześniej!
Oto mój magnat. Strój typowy dla osiemnastowiecznego arystokraty. (;
lista ubrań
Ach, szkoda, że nie zauważyłam tego konkursu wcześniej!
Oto mój magnat. Strój typowy dla osiemnastowiecznego arystokraty. (;
lista ubrań
Nadesłałyście bardzo ładne stylizacje, jednak trochę nas za mało.
Przedłużam do 26 lub do następnego zgłoszenia. Jeśli nie zgłosi się więcej osób to rozdam tylko dwa dyplomy.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (19-05-2018 o 22h29)
Próbowałam coś wymyślić z tej marnej męskiej garderoby którą posiadam. Przez ten płaszcz + apaszkę aż za bardzo przypomina stylkę Sae, ale co zrobić że tylko to mi pasuje xD Starałam się!
Ok, w takim razie zamykamy nabór zgłoszeń i otwieramy głosowanie ^_^. Jak zawsze ankiety wysyłam na wiadomościach prywatnych.
Naprawdę super dziewczyny!
Monika123451 napisał
Naprawdę super dziewczyny!
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (23-05-2018 o 13h08)
Spsr stanęła do rywalizacji w ostatniej chwili i... wygrała!
Do dyplomików załączam tym razem luksusowe pozłacane ciasteczka.
Na drugim i trzecim miejscu remis, Saeniver z Saeniver. Gratulacje. Nie wiele brakowało by na to miejsce trafił angielski gentelmen od Kim Kas.
Gratuluje wszystkim. Przedstawiłyście naprawdę piękne sytlizacje.
Następny temat to wojownik. Na razie termin wyznaczam na 10go czerwca.
LOL.
Gratulacje dla spsr. Kurczę, każda styla w tej edycji była naprawdę super... Szkoda, że wszyscy nie mogli wygrać :<
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (24-05-2018 o 18h10)
Niee, ten angielski to mój ulubiony xD
Gratulacje dla wszystkich i dziękuję za uznanie, i cieszę się że jest temat który wybrałam
Jakie zacne dyplomy, waćpanno :> Szlachetne ciastka!
Za nami pierwszy tydzień więc przypominam wam dziewczyny (i chłopcy jeśli jakiś rodzynek się tu zapląta), że możecie zgłaszać swoje stylizacje. Tematem na tą edycje konkursu jest wojownik.
Na moim profilu można zobaczyć strój wojownika jest to mieszanina pirata i wojownika z lat 1910-1900Lowsip napisał
Za nami pierwszy tydzień więc przypominam wam dziewczyny (i chłopcy jeśli jakiś rodzynek się tu zapląta), że możecie zgłaszać swoje stylizacje. Tematem na tą edycje konkursu jest wojownik.
Myślę, że twoja stylka jak najbardziej się nadaje! Zapraszam cie do złożenia jej w konkursie.
ps. zauważyłam, że masz niedługi staż w grze, więc na wszelki wypadek wysłałam ci wiadomość prywatną z insturkcją jak robi się zdjęcia w szafie.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (31-05-2018 o 11h48)
Gratulacje dla podium! Jest świetne, moje faworytki!
Wojownik Niebios
Lista Ubrań
Tym razem zapomniałam zanotować listę ubrań, ale starałam się nie używać więcej niż 2 elementów z kompletu, bo zwykle mam taką zasadę przy tworzeniu stylek.
Pierwsza stylka jest stara (dodałam tylko tatuaże i rzemienie na nogach) i była robiona pod boyfrienda, który wyglądał jak Indianin, więc w efekcie wyszeł groźny i okrutny wojownik z plemienia Irokezów. I tak bardzo ją polubiłam, że postanowiłam też tu wrzucić z sentymentu. Ale, na Niebiosa, cóż począć z białym Irokezem z rudymi loczkami? Załóżmy, że jest to dziecko kolonistów przygarnięte przez plemię i wychowane po indiańsku... -.-'
A tu klasycznie, średniowieczny rycerz.
Monika123451 przepraszam jeśli wprowadziłam cię w błąd. Nie pamiętałam gwiazdy Will Turnover i nie zorientowałam się, że przekroczyłaś maksymalną ilość ciuchów z jednej stylizacji gotowej. Maksymalnie można w stylizacji użyć 2 ciuchy ze stylizacji gotowej. W twojej stylizacji są 4 ciuchy od tej samej gwiazdy. Z przykrością muszę zdyskwalifikować twoją style. Zachęcam cię do wprowadzenia przeróbek i przedstawienia jej na nowo.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (02-06-2018 o 16h08)
Tak blisko a tak daleko podium ^v^' Wielkie gratulacje dla dziewczyn <3
Wojownik dosłownie nieludzki. Agresywnie nastawiony kosmita w nie-do-końca humanoidalnym kształcie.
Lista ciuchów
Lista ciuchów + inspiracje
Potrzebujemy więcej zgłoszeń!
Przedłużam o tydzień, czyli do 17go.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (09-06-2018 o 12h15)
Potrzebujemy więcej wojowników! Na pewno ktoś ma jakąś style w zanadrzu, która pasuje do tematu, prawda?
Dodatkowo nadal nie mamy żadnego pirata w naszym doborowym towarzystwie.
Ktoś coś?
Przedłużam termin do 24go!
Czemu wcześniej nie zobaczyłam tego konkursu...Dorzuciłabym swojego wojownika
Zachęcam cię byś dorzuciała swojego wojonika. Nadal brakuje nam zgłoszeń do konkursu. Więc przedłużam do momentu aż zgłosi się następna osoba. Uważam, że musi być conajmneij 4 uczestnikó by było komu rozdac nagrody).
OK! Tym samym kończymy tą edycję. Rozsyłam wam zaproszenia do oceny stylizacji. Oczywiscie, możecie się tez w miedyz czasie wypowiedzieć tu na forum, co myślicie o poszczególnych stylach.