Oddaję swój głos na ellixp. Odtworzyła idealną twarzyczkę od Roszpunki. Urzekła mnie ona jak i całokształt.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#28 25-06-2017 o 08h29
Najbardziej podoba mi się druga stylizacja KimKas
#29 10-09-2017 o 00h54
Na wstępie - bardzo Was przepraszam, że na wyniki przyszło Wam tak długo czekać. Na początkowe problemy sprzętowe nałożyła się masa innych rzeczy, takich jak wyjazdy i sprawy osobiste, co w konsekwencji ograniczyło mi nie tylko możliwość wykonania nagród, ale w ogóle czas wolny, którego w zasadzie wciąż nie mam zbyt wiele (o czym najlepiej świadczy brak aktywności na forum). Na pewno nie organizowałabym konkursu, gdybym podejrzewała, że przez aż tak długi czas nie będę mogła go zamknąć. Przepraszam Was raz jeszcze i mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe (zbyt bardzo).
Najpierw nagrody "poboczne", które postanowiłam przyznać nie parom stylizacji, ale pojedynczym stylizacjom, które wyjątkowo wpadły mi w oko lub wzbudziły zaciekawienie. Nagrody za "najciekawszą księżniczkę, najciekawszego księcia wśród facetów oraz najciekawszego księcia wśród Miss wędrują do:
Link do zewnętrznego obrazka
No i czas na podium. A w zasadzie dwa podia, ponieważ postanowiłam osobno oceniać zgłoszenia, w których do obu stylizacji wykorzystano Miss, a osobno te, w których posłużono się facetami. W tym drugim przypadku oczywiście twarze, włosy i kolory skóry męskich stylizacji nie podlegały ocenie. Zatem na każde miejsce na podium przypadają dwie nagrody.
Miejsce III
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Miejsce II
Miejsce I
#30 10-09-2017 o 15h44
Gratulacje dla wszystkich! Lupin i tak bedzie moja zwyciezczynia za ta Kide.
#31 10-09-2017 o 15h52
;w;
Szczerze? Nie spodziewałam się miejsca na podium, a co dopiero 1 miejsca! Serdecznie dziękuję <3 Gratuluję także innym <3
#32 10-09-2017 o 18h27
Wow, bardzo dziękuję za 1 miejsce
i gratuluje pozostałym zwyciężczyniom
#33 11-09-2017 o 04h11
Dziękuję za nagrodę. Gratuluję podium.
Strony : 1 2