Tematem przewodnim dzisiejszego pokazu są siatki!
Zaczynamy casualowo, od delikatnych siateczkowych rajstop. Stylizacja nieco ekstrawagancka, niemniej jednak idealna na nadchodzącą imprezę!
Przechodzimy do kolejnego stroju. Styl młodzieżowy, przepełniony kolorami. Ważną rolę odgrywają, a jakże, kabaretki!
Ostatnia stylizacja casualowa będzie doskonała na wykwintny bankiet, bądź romantyczną kolację! Sukienka z grubej siatki, ozdobiona maleńkimi kwiatkami nadaje charakteru.
W ten sposób dochodzimy do pokazu artystcznego!
Na pierwszy ogień idzie strój rock'n'rollowy. Siateczkowe body, a do tego stelażowa spódnica oraz równie "drapieżny" top. Tylko dla odważnych!!
I na koniec stylizacja dla prawdziwych koneserów. Siatka spódnicy, gorset, wykończenie topu, rękawów jak i akcesoria twarzy i głowy wykonane są ze szczerego złota!!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#126 21-02-2019 o 23h40
#128 23-04-2019 o 11h54
Udało się
Mobilizacja 100
Jak zwykle nie mogłam się przedrzeć przez natłok stylizacji ale na szczęście udało mi się coś wybrać!
i kolejny temat, który mam nadzieję będzie bardziej rozchwytywany!
Waszym zadaniem jest stworzenie stylizacji (pokazu) wraz ze zwierzęcym kompanem mającą na celu promować co tylko zechcecie, nawet to jak dobrze wasz pupil pasuje do konkretnej pary butów!
Pamiętajcie by nie popełnić gafy z futrem z lisa xd tylko sztuczne wyroby!
- dozwolone wszelkie zwierzęta z każdej kategorii jednak wykluczam kosmitów i szkielety/mutanty
CZAS DO 14 CZERWCA
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (19-05-2019 o 19h49)
#129 19-05-2019 o 19h49
Podbijam i przedłuuużam na długo
#130 08-06-2019 o 14h56
Promuje naukę toksykologii, bo to ważna dziedzina nauki, stymulująca nasz mózg
Ostatnio zmieniony przez Yubin (08-06-2019 o 14h56)