Myślę, że najbardziej to gwiazda muzyki, trochę w stylu j-pop. Mocno nakierowała mnie też stylizacja chłopaka miss.
take me somewhere nice
Myślę, że najbardziej to gwiazda muzyki, trochę w stylu j-pop. Mocno nakierowała mnie też stylizacja chłopaka miss.
Uważam, że twoja miss jest człowiekiem, który troszczy się o innych, ale ma gdzieś, co inni o niej myślą. Nie potrzebuje wielu przyjaciół.
Twoja miss przypomina mi postać z jakiegoś filmu postapo.
Twoja miss przypomina mi dziewczynę z jakiejś Egzotycznej wyspy, moja pierwsza myśl to była taka - O Vaiana. XD
Ostatnio zmieniony przez PrincessEsmera (19-08-2019 o 23h11)
Przez język, czarne włosy i typ nosa Twoja miss skojarzyła mi się z Orochimaru
Twoja miss przypomina mi muzyka z zespołu heavy metalowego, który ma koncert w plenerze.
strój twojej miss przypomina mi XIX- wieczną wampirkę, która zamknęła swoje ofiary w beczce
lata 80 i strój na imprezę taneczną ^^
Moje pierwsze skojarzenie to księżniczka/wróżka która zamienia się w lodową rzeźbę za sprawą jakiegoś złego zaklęcia
Twoja miss przypomina mi członkinie zespołu metalowego.
Stylizacja Twojej miss przypomina mi bohaterkę serialu NCIS. Nie pamiętam jak ona się nazywała, ale chyba pracowała w laboratorium głównie czy coś takiego.
Moje pierwsze skojarzenie to Elena z ,,Elena z Avaloru".
Twoja miss przypomina mi dziewczynę idącą na konwent w cosplayu jakiejś postaci z animca.
Twoja miss przypomina mi dobrą starą czarownice, która w wolnym czasie kiedy nie czaruje to pracuje w swoim ogródku.
Twoja miss wygląda jak dziewczyna, która już przygotowała się na zabawę halloweenową.
Twoja miss przypomina mi tajną agentkę przez to, że ma pistolet i czarne okulary.
Twoja miss przypomina mi znaną pianistkę, która gra na uroczystym przyjęciu.
Czy to Laughing Jack? Bo jeśli tak, to właśnie tą postać przypomina mi twoja stylizacja
Niesamowita ocena to nie będzie, bo twoja miss przypomina mi stracha ma wróble i inne ptactwo.
Twoja miss przypomina mi lalkę lub pacynkę wystawioną w witrynie sklepowej.
Twoja stylizacja przypomina mi ducha szamanki. Przez całokształt.
Twoja miss przypomina mi rozkapryszoną córkę lub małżonkę bogatego hrabiego, która ma wiele drogich i egzotycznych rzeczy, ale ciągle jest jej mało.
jakąś nową wersję Czarodziejki z Księżyca
Twoja miss bardzo skojarzyła mi się z jakąś iluzjonistką lub asystentką magika, bo wygląda jakby lewitowała.
Jakaś biedną dziewczynę, której statek rozbił się na bezludnej wyspie i musi teraz walczyć o przetrwanie