Cześć jestem nowy nwn
Ostatnio zmieniony przez Claukiin (13-07-2022 o 19h21)
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 193
Cześć jestem nowy nwn
Ostatnio zmieniony przez Claukiin (13-07-2022 o 19h21)
Ban, bo to nie dział ,,Przedstaw się".
Ban bo witamy nówkę sztukę na różowym cmentarzu, jak zapewne mogło nówce sztuce się zauważyć, w tym wątku rozmowy toczą się luźno, ale przypominam, że wciąż pod pretekstem gry w dawanie udawanego bana osobie powyżej xDD
Wracając do tematu pracy dyplomowej - brawo, mega się cieszę że piąteczka wpadła Temat bardzo fajny więc nie wątpię że zawartość wyszła supi i piąteczka zasłużona xD Ale wow, 45 minut to całkiem sporo. Mi by się chyba umarło gdybym miała tyle stać przed komisją, zawał serca ze stresu, te sprawy XDD
Ban, bo na szczęście mogłam siedzieć. Z drugiej strony ta sala była taka malutka i siedziałam bardzo blisko komisji...i to też było takie dziwne. Miałam wodę na stole i nonstop po nią sięgałam, aż mi się skończyła xD Ale tak naprawdę nie odczułam, że tak długo tam siedziałam. To moje koleżanki były bardziej zdziwione jak wychodziłam.
Btw uroczo, że pojawia się ktoś nowy, ja zachęcam do gry XD chociaż nie ma dla niej już żadnej przyszłości
Ban, bo gdyby zdecydowali że zamykają serwery tej gry to chyba bym otworzyła własną różową ubierankę xDD
Ban bo chętnie bym wpadła na Twoją ubierankę i ban matko jak mnie tu dawno nie było.
Ban, bo różowa ubieranka - trzymam za słowo, dobra myśl xD no jak widać co jakiś czas ktoś się pojawia ah ta nostalgia, wspomnienia
Ban, bo ja się w sumie pojawiam prawie codziennie w tej grze na całe dwie sekundy gdy czekam aż skończy się opening anime które właśnie oglądam xD To przyzwyczajenie które zostało mi z czasów gdy miałom 14 lat i nie mogłom przewijać openingów, bo inaczej anime mi się zbyt zwieszało XDD
Ban bo dla mnie zaglądanie tutaj to czysta przyjemność xDD przyzwyczaiłam się, taka tradycja i dbam o konto, a do sali gier to zaglądam z ciekawości hah. Fajnie tak przeczytać jakieś wasze nowe wiadomości co jakiś czas. Co tam u Was aktualnie?
Ban, bo skoro pytasz o najnowszy apdejt - będę szyć kolejną lalkę postać z animu XD Na razie to będzie Klara z Irumy full uszyta, miałom wcześniej w planach szyć Qifreya z WHA ale muszę na jego budowę ciała specjalnie wymyślić wykrój ORAZ wymyślić, czym go wypchać, bo planuję mu zrobić głowę z modeliny, a więc moje zwyczajowe nadzienie poduszkowe jakim zazwyczaj wypycham lalki będzie za mało zbite i za lekkie w stosunku do głowy więc robiłby fajt nje xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-08-2022 o 21h19)
Ban, bo aaaa zapomnialam zaglądać XDD Jak idzie szycie ananasku?
Ban za to, że akurat jak chciałam coś napisać, to wątek został zamknięty (?)
Heh moje szczęście. Ogólnie konto jest nowe ale lata temu grałam s to trochę (doszłam może do 20+ poziomu) i usunęłam konto.
A ja już się bałam, że forum umarło na dobre O_O byłam trochę zaskoczona jak (prawie) martwa jest ta gra. Hajomemashite minna
Ban, bo niestety jest martwa xD juz dawno niewspierana, po prostu sobie "stoi" bez niczego. Czasem tylko my sie tu jeszcze odzywamy :"D
Ban za ładny awatar, ja taki też chcę T-T
To jest gorzej niż myślałam. Teraz trochę się czuję jakbym weszła do jakiegoś miasta a tam tylko ruiny i resztka ludzi próbująca przetrwać postapo
Ban, bo ja się czuję jak nekromanta, mroczny czarownik, z fajnym kapeluszem i dużym berłem
A co do szycia to jednak robię tego Qifreya ostatecznie, drut powinien utrzymać go w ryzach xDD
Ban, bo dzień dobry, jak tam zdrówko? x'D
banan, znaczy ban bo to ty powinnaś dostać bana za dzień dobry
Dzień dobry tak przy okazji
Ban, bo ano dzieńdoberek, co aktualnie oglądacie? Ja postanowiłom zrobić CZWARTY rewatch Banana Fish ponieważ lubię cierpieć XDD
Ban, bo ja się wkręciłam ponownie w Danganronpa trochę cringe xD ale oglądałam sobie dwie części gry na yt. Sama nie chciałabym w to grać bo te minigierki to jest jakiś żart. No i zastanawiam się czy nie obejrzeć sobie anime. Plus oglądałam trochę takich streszczeń fabuły żeby ogarnąć o co w tym chodzi o co po kolei się dzieje bo ta seria jest bardzo chaotyczna.
Btw. ja gram w missfashion może jestem nienormalna, ale zmieniam co jakiś czas stylizacje, lubię się tutaj bawić w "ubieranki" ( to samo robię w ELDARYA), poprzechodziłam wszystkie misje, ostatnio skończyłam też wszystkie misje z tych wakacyjnych lokacji, normalnie odlot xD może też lubię cierpieć
ban za nienormalną. Jaka nienormalna? Skąd to wykopałaś?
A co do cierpienia to przypomniałam sobie, że są takie robaki, które wchodzą pod skórę i oglądałam zdjęcia w google. Takie połączenie obrzydzenia z zaciekawieniem i fascynacją. Zaczęłam się zastanawiać czy ja nie mam czegoś z masochisty przypadkiem...
ban, bo wolałabym nie wiedzieć tego o robakach xD za późno, ja jeszcze nie wyleczyłam się z pająków. Nie boję się ich jakoś strasznie tylko mam taki lęk przed tym, że mogą chodzić po mnie w nocy xD
Ban, bo apropo robaków - w średniowieczu wierzyli, że ból zębów powodują robaki zębowe. Mniam.
Plus Danganronpa jest supi, w tych klimatach polecam również Kimi ga Shine. Jest do pobrania po angielsku za darmo ze strony vgperson (niedługo będzie również do kupienia na steamie), i ogółem polecam zagrać samemu. Nie pamiętam, żeby miała jakieś trudne minigierki, ale ja też co chwila zapisuję jak gram w tego typu gry więc nic mi nie było straszne XDD Jedyny minus tej gry to to, że moje dwie ulubione postaci umarły jako jedne z pierwszych
Ban, bo Baklazanek dziekuje bardzo ♥
Ananasku ja ogladam banana fisha ale po raz pierwszy XDDD juz jakos w drugiej polowie jestem, ale ogladam tak porcjami XD Za to mnie wciagnal Sandman ostatnio, podoba mi sie bardzo ten serial xD Nie mam za duzo czasu na takie usiasc i ogladac </3
Ban, bo ooo, oglądałom już Sandmana, super jest Moją ulubioną postacią jest kruk (ten drugi) XDD Chociaż nie powiem, Śmierć też jest kochana, a sam Sen bardzo cool. Mam nadzieję że szybko dostaniemy kolejny sezonik xD A Banana Fish jak ci się podoba?
Ban, bo wtrącę się - ja też oglądałam Sandmana dosyć niedawno hah i ogólnie mnie wciągnął, chociaż chwilę musiałam przyzwyczaić się do tej specyficznej, onirycznej estetyki. Ja nie czytałam komiksów więc dla mnie to było całkowicie nowe doświadczenie i nie jestem w stanie porównać na ile wszystko się udało. A wy ? No i czekam na kolejny sezon oczywiście.
Wracając do Danganronpy i tego typu gier, ja niestety nie miałabym czasu teraz żeby sama w to grać, a let's play mogę sobie na przyśpieszeniu włączyć lub coś tam poprzewijać i to mi musi wystarczyć. Chociaż może kiedyś coś się zmieni. Zobaczymy, w każdym razie dziękuje za polecanki. <3