Ban, bo widzę tu jeszcze trochę osób, które zaglądają na MF. Myślę, że jeszcze trochę przetrwamy xd
Możemy mieć wszystko. Tylko nie jednocześnie.
Strony : 1 ... 183 184 185 186 187 ... 193
Ban, bo widzę tu jeszcze trochę osób, które zaglądają na MF. Myślę, że jeszcze trochę przetrwamy xd
Ban, bo nie wiem, co mnie złapało, by dzisiaj zajrzeć na mf, ae chyba aż przebiorę swoją miss, bo od dawna tego nie robiłam xD
Ban, bo nostalgia ও też bym chętnie przebrała i zajrzała na eldę, ale nie łudźmy się, że ruszę ~`*`~
Ban, bo teraz do środy ten butik z antycznymi monetami otwarty XD
Ban, bo dziękować za info ♥ dawno nie zaglądałam. i >ciach< bo zostało mi trochę waluty, a tak mi się nie chce xD
tym bardziej, że dużo już jej zmarnowałam na rzeczy, które później były na mapce, a miałam przeczucie, że je na bank tam wrzucą
Ban, bo ja szczerze to kupilam pare ciuchów, zeby miec na zmiane ale wiem ze juz sie tam pewnie nigdy nie przebiore XD i chcialam zrobic wystarczajaco odcinkow zeby miec odblokowane mapy. Skonczylam gdzies przy 9 odcinku i juz mi sie odechcialo xD na szczescie nie mam tego poczucia braku czy cos, bo bylam na biezaco z historia, a nie gdzies przy koncu, to mnie to tak nie bolalo
Ban, bo moją walutę w większości wydałam jeszcze w maju bodajże, bo się bałam, że zamkną i same faile zakupiłam XD
ale szczerze chciałam pozbierać te itemy na mapkach, tylko teraz to wydaje się mega męczące, tym bardziej, że nie mam targu [i klasycznie w halloween sobie przypomnę]
ban, bo od tego czasu jak zrobili redesign strony eldki to granie zrobiło się tak męczące, że ledwo kilka razy zajrzałam XD
Ban, bo co się podziało z naszymi avatarami
Ban, bo ej ej ej co jest D: Nie zagląda człowiek chwile na foru mi tu takie bubu ><
Ban, bo przez to forum wygląda jak opuszczone miasto duchów bardziej niż kiedykolwiek... :/
Ban, bo niestety xD Ale jak sie wlasnie smialam z Secia na discordzie, przynajmniej teraz w koncu po latach poprawnie wgral mi sie awatar. Wybralam ten sam plik a wczesniej nie chcialo mi go rozciagnac na cale pole xDD
Ban, bo kozacko ten awatar wyglada nelcia. Cholipka, faktycznie bez tych awków nagle jakby wszystko totalnie zamarło nawet z samego wyglądu już o aktywności nie wspomniając x'D
Ban, za to, że cię nie obchodzi :<
Ban, bo homlvs co kogo nie obchodzi?
Ban, bo bardzo ładny avcio, Neluś! Mega mi się podoba <33
Ban, bo ten sam co był niezmiennie od paru lat, ale mf nigdy nie chcialo mi go wgrać w dobrym rozmiarze i byl taki malutki niewidoczny XDDDD
Ban za poprzedniego bana, bo hankapl ma tak napisane na avatarze : p
Ostatnio zmieniony przez homlvs (25-10-2021 o 13h55)
Ban, bo avatar raczej wspomina o tym, że Hanka raczej ogólnie wszystko ma gdzieś i lajtowe podejście, bo jest tylko bananem, a twój post sugerował raczej, że nie obchodzi jej konkretnie to, o czym pisała w poście, jest różnica stąd pytanie Nelci.
A tak poza tym, cieszy mnie widok przynajmniej kilku avatarów. Laski, żyjemy! x')
Ban, bo żyjemy i raczej w większości mamy się dobrze >w< ♥
Ban, bo teraz po awatarach widać, kto jeszcze zajrzy tu raz na miesiąc, a kto całkiem zapomniał o tej stronce XDD
Ban, bo niestety :"D Tak chociaż mieliśmy złudzenie, że było tu więcej ludzi xD
Ban, bo jesteś tu o trzy lata dłużej niż ja.
Ban, bo jestem tu od premiery
Ban, bo tyle to już lat, czuję się staro >.<