Ban, bo smuteg ponieważ mam niby darmowe próby na promenadzie a żadnych gwiazd do łapania, chyba tylko z eventów mi zostały :<
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-07-2019 o 11h02)
Strony : 1 ... 174 175 176 177 178 ... 193
Ban, bo smuteg ponieważ mam niby darmowe próby na promenadzie a żadnych gwiazd do łapania, chyba tylko z eventów mi zostały :<
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-07-2019 o 11h02)
Ban, bo ja już wcale nie mam gwiazd do złapania zdaje się xD zostanie na Halloween... O ile coś wtedy dadzą x)
Ban, bo mi chyba jeszcze trochę zostało
Tak btw, to ponowne robienie zdjęć też jest darmowe, ktoś chce zrobić bliźniaków na wszystkich zdjęciach? XD
Ban, bo tego to już mi się na pewno nie chce xD
Lol, śmiesznie byłoby uzbierać milion MM XD ale nie wiem czy gra przetrwa na tyle długo, żeby się udało
ban, bo daawaj, zawsze jakaś motywacja do logowania xD
Ban, bo fajnie by było gdyby po tym milionie zaskoczyli nas rokiem pełnym ciekawych eventów, to byś się obłowiła xD
Ban, bo chyba do końca tego roku by mi się nie udało uzbierać, nawet bez wydawania xD do halloween będę miała z 600k... Ale no nie wiem, może do lutego już by dało radę xD
Ban, bo ciekawe czy na halloween beda nowe misje...xD
Ban, bo ciekawe też, czy będą gwiazdy... Chociaż jedna no...
Ban, bo ciekawe czy nie zamkną gry do Halloween xD
Ban, bo moim zdaniem zamknięcie tej gry jest co najmniej pewne, aczkolwiek zastanawia mnie, dlaczego nikt nie ratuje tej gry?! Przecież potrzeba tu przede wszystkim nowych użytkowników. A jak mają się pojawić skoro tak naprawdę NIGDZIE nie ma reklam tej strony, które - dobrze wykonane - mogłyby zachęcić wiele osób zainteresowanych modą? Ale ta strona sama w sobie już nawet ,,odstrasza'... Wygląda baaardzo staro, a (nie oszukujemy się) grafika jest ultra ważna, w końcu ludzie to wzrokowcy! Gdyby tego było mało - wieje nudą. Twórcy nie potrafią zapewnić świeżości. Ta gra stała się dla mnie (po tylko roku gry!) nudna i monotonna. Ale mimo wszystko ta strona ma potencjał, tylko dlaczego nikt go nie wykorzysta? Nie rozwinie tej gry?
Ban, bo ktoś rzucił teorią, że gra jest w trakcie sprzedaży i dlatego nikt się nią za bardzo nie przejmuje póki co.
Ban, bo w sumie to sensowna teoria... Tylko nowe szefostwo mogłoby uratować tą grę, bo Beemov coraz bardziej dno szoruje. Może wnieśliby jakieś ciekawe nowe pomysły? Inna sprawa, że zmiany mogłyby też pogrążyć tą grę już całkiem, jeśli nie będzie lepsze, a tylko inne, bo to by już nawet garstkę starych użytkowników odrzuciło xD Na dłużej zostałam tylko w tych grach, w których nie ma ultraspeszyl waluty do nabycia tylko za prawdziwe pieniądze, za którą to się płaci za najładniejsze i najfajniejsze przedmioty w grze. Mało tego, nawet bardziej skłonna jestem wydać coś na właśnie taką grę, w której nie ma takiego szantażu. I gównie dlatego też na Różowej zostałam najdłużej. XD
Tak swoją drogą - zauważyłyście, że gra po kolejnych redrawach się coraz bardziej upraszczała? Kiedyś na przykład na plaży można było się: opalać (ale wcześniej trzeba było użyć kremu z filtrem! Raz nawet spaliłam swoją miss na czerwono xD), pograć w minigrę, coś zakupić... Podobnie z górami. Teraz wszystkie te opcje zostały wbite w inne fragmenty strony; wszystkie minigry są w jednym miejscu, sklep ma rzeczy ze wszystkich miejsc - za wyjątkiem wycieczek, ogółem jest prościej, bardziej przejrzyście i ładniej poukładane. Ale właśnie przez to mam wrażenie, że strona stała się mniej interesująca. No i wycieczki tematyczne - kiedyś czekało się na nie, bo była to jedyna okazja do kupienia fajnych ubranek tematycznych. Albo wbijało się poziomy by odblokować wreszcie tą ładną kieckę. A teraz niby fajniej, bo sklep bogatszy... No ale jednak to nie jest już to samo kiedy prawie wszystko mamy cały czas, bo wyczekiwane i jedyne w swoim rodzaju rzeczy bardziej się ceni xD Ogółem rzeczy biorąc, przez to, że gra wydaje się być lepsza, w rzeczywistości okazuje się być po prostu nudniejsza xD
Chociaż może to też być wina mojego sentymentu do bidyznędzą i starożytnie wyglądających stron. Ogółem lubię taką okropną estetykę, jakoś taka bardziej szczera mi się wydaje xD
No ale wracając do tematu, doszłam do wniosku, że jedynie gruntowna przebudowa strony, a może i nawet samych założeń tej gry mogłaby coś zdziałać. A może i nawet to nie. Jak na razie jedyne, co jest na plus wśród mnóstwa podobnych gier to duży wybór różnych ubranek (a to jak pisałam może być paradoksalnie też minusem), brak ultraspeszyl waluty i naprawdę ładna kreska...
Stęskniłam się za litaniami, naprawdę. To z nostalgii XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-08-2019 o 13h50)
Ban, widzę, że jesteś online!! Co to za cud, że trafiam na kogoś online? XDD
Btw, w sumie to się zgadzam z większością tego co napisałaś. Ale mówisz, że grasz jeszcze w jakieś tego typu gry? Podesłałabyś? Może być priv, żeby nie ryzykować bana czy coś XD
Ban, bo no cud cud XD
Już nie gram w inne od co najmniej dwóch lat, toteż 3/4 nazw zapomniałam, ale zaraz podeślę te trzy nazwy, które jeszcze pamiętam, chociaż pewnie znasz xD
Ban, bo dobra, miałaś rację XDDD A już miałam nadzieję, że mnie czymś zadziwisz xD
Ban, bo ja zawsze mam rację XD
Ban, bo już chyba nawet nikomu nie chce się tu pisać, by pomarudzić na grę xD
Ban, bo mi się chce.
Ban, bo ja zawsze chętnie pomarudzę.
Ban, bo narzekanie na tę grę robi się nudne kiedy wiadomo, że to nic nie da xD
Ban, bo co ja będę robić w pracy jak zutylizują missfashion... xD
Ban, bo ja lubię narzekać i mnie to nie nudzi, a poza tym, kogo ja będę głodzić, jak nie moją miss?
Ban, bo mam tak samo. Jak wyrzucę z siebie co mnie wkurza to mi lepiej.
Poza tym, nie mogą zabrać MF, bo chociaż tu mam faceta <badum, tss!> xD
Ban, bo wowow, dobiłam 2k dnia gry
a ja 3 lata spędziłam tu z Leo Carpatio i wciąż tęsknię