Ostatnie chwile na stylizację! ♥
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 04-12-2016 o 21h37
/ Strój już był użyty w inny konkursie, nie wiem, czy mogę użyć, jak tak, zalicz, jak nie, zostaw post jako przerywnik po prostu /
Skoro dowolna interpretacja, to przychodzę ze swoim strojem. Jest to cosplay jednej z dziewczyn z kpopowej grupy Ladies' Code - Ashley. Zespół miał wypadek, a po ponad roku 3 z 5 dziewczyn, które przeżyły miały comeback. Ich główna piosenka nazwana jest właśnie Galaxy.
Nie jestem pewna, czy tak obszerna interpretacja wchodzi w grę, ale no :v
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez SoJin (04-12-2016 o 21h38)
#28 05-12-2016 o 08h29
Jak najbardziej dopuszczam powyższą stylizację! A tym czasem konkurs się zakończył. Mam nie łatwe zadanie, a wy macie czas, żeby głosować na waszą ulubienicę do jutra wieczorem ♥
#29 05-12-2016 o 10h02
Faktycznie, współczuję wybierania laureatek
Moimi faworytkami są @LillianneOne i Dryad.Pierwsza urzekła mnie kolorystyką i bardzo kosmicznym wyglądem, natomiast Dryad oczarowała mnie ogólnym zamysłem, tymi odcieniami błękitu i pozą swojej miss. Cudeńka!
#30 05-12-2016 o 11h49
Jest tyle pięknych styli, aż współczuje DarkSeaweed ciężkiego wyboru... mi najbardziej spodobały się 2 stylizacja serowakanapka (no słodko jest na pewno xD nie moge się napatrzeć *o*), 2 stylizacja Saeniver (świetna kolorystyka :3), 2 stylizacja Mikacz (królowa galaktyk jest obłędna <3).
#33 05-12-2016 o 18h14
Wszystkie pinkne xD
#35 11-01-2017 o 14h45
Nagrody i wyniki!
Osoby, które mnie znają, dobrze wiedzą, że zawsze mam wielkie obsuwy czasowe, więc zaoszczędzę wam łzawej historii, dlaczego nagrody znów się spóźniają (przepraszam Ojsa ;-
Zacznijmy może od nagród publiczności, które lecą do....
Dryad!
oraz 2 Stylizacji Saeniver!
rysunek jest wykonany przeze mnie.~
Dalej mamy wyróżnienia!
Pierwsze leci do... tututututututu...
Fav'y za jej drugą stylizację!
a na drugie załapała się Saeniver i jej pierwsza stylizacja!
Powoli wkraczamy na podium i chciałam wam powiedzieć, że każda z was w osobny sposób na nie zasługiwała i jego wygląd bardzo zmieniał się aż trzykrotnie, jednak w końcu udało mi się wyłonić szczęśliwą 3.
III miejsce wędruje do.... Favy za jej pierwszą stylizację!
Na drugim miejscu stanęła Saeniver ze swoją drugą stylizacją!
i wspólny obiecany rysunek: STAR WARS mojego autorstwa!
No i na pierwszy miejscu osoba, która swoją drugą stylizacją praktycznie rozgromiła konkurencję...(mimo, że pierwsza wcale w moich oczach nie zdobyła uznania... no może po opisie i inspiracji) SEROWAKANAPKA!
W celu uzyskania upragnionego avatara i miniaturki zapraszam do mnie na pw♥
Mam nadzieję, że nagrody się wam podobają i że nikt nie czuje się pokrzywdzony. Tradycyjnie nagrody się spóźniły i biedna Ojsa miała przeze mnie nerwy więc konkurs uważam za udany!
#37 11-01-2017 o 20h02
haha. szkoda, że moja 1 styla nie dostała wyróżnienia by było bardziej symetrycznie xD
#38 12-01-2017 o 17h00
Dziękuję za przecudne nagrody *.* No i gratuluję innym uczestniczkom, bo na prawdę było dużo fajnych stylizacji^^
#39 12-01-2017 o 17h33
Oooo uwielbiam moją nagrodę *o* dziękuję!
Strony : 1 2