Wstęp
Witajcie :3 Jako, że ostatnio trochę tu pusto ( tu; tzn w dziale konkursów ;3 ), pozwoliłam sobie założyć jakiś konkursik, jednakże ja ( jak to ja ) żadnego dobrego pomysłu nie miałam, postanowiłam sobie powielić konkurs, a mianowicie ten.
Tym razem jednak możecie nie tylko cofnąć się w czasie, ale też odbyć podróż do przyszłości. Tylko nie zapomnijcie wrócić
Regulamin
» przede wszystkim przestrzegamy regulaminu działu.
» edytowanie zgłoszenia jest możliwe jedynie dwie minuty po wysłaniu, no chyba, że chcecie poprawić jakąś literówkę czy coś, a minął już w/w czas to proszę napisać do mnie na priv.
» opis stylizacji - min. 3 rozbudowane zdania
» można zgłosić dwie stylizacje
» w jednej stylizacji można użyć maksymalnie trzy rzeczy z ,,gotowca”
» w zgłoszeniu należy napisać który wiek/rok był inspiracją, no chyba, że odbywacie podróż do przyszłości, to wtedy ten podpunkt jest nieobowiązkowy, ale miło by było gdybyście coś o tym napomknęli :3
» prace przyjmuję do dnia 18 września; do godziny 00:00
» wyniki powinny pojawić się maksymalnie dwa tygodnie od zakończenia konkursu, o wszelkich spóźnieniach poinformuję Was
» po zakończeniu konkursu możecie głosować na swoje faworytki, aż do 25 września, czyli macie tydzień czasu :3
» a teraz informacja dla tych, co zgłaszali się do poprzedniego konkursu ( chociaż pewnie już wiecie xd ); zgłaszanie tych samych stylizacji co poprzednio jest surowo zabronione!
Nagrody
Pierwsze miejsce – dyplom + niespodzianka
Drugie miejsce – dyplom + sygnaturka
Trzecie miejsce – dyplom + sygnaturka
Przewiduję również wyróżnienia i nagrodę publiczności, oczywiście za to dostaniecie dyplomiki .
Nagrodami zajmie się hmurka444, nie licząc niespodzianki, którą zrobię akurat ja ;3
Powodzenia!!!
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (26-08-2016 o 22h03)