Nie znam pana więc trudno mi go ocenić więc dostanie za sam wygląda 6/10
ILLumi Zoldyck z Hunterxhunter
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
Nie znam tego pana. Z wyglądu mi się nie podoba. Jest nijaki i wzbudza we mnie nawet cienia sympatii. Niestety zmuszona jestem dać 1/10, za to, że jest brunetem i nic poza tym.
Ryuuji z Toradora!
Nie oglądałam anime, ale wygląd ma nawet niezły, ale nic o nim więcej nie powiem. 2/10
Tsuruga Ren - Skip Beat
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-09-2015 o 20h38)
Nie czytałam, ale bardzo nie podoba mi się ta kreska Q.Q Gościu nie wygląda na złego, pewnie bym go polubiła. 6/10
Ichinose Ren z Strobe Edge?
Nie znam postaci, ani tego tytułu. Ale ma ładną twarz i wydaje się pozytywną postacią, więc 6/10, bo nie znam jego chatakteru.
Ken Kaneki - Tokyo Ghoul
Powiem tak. Anime nie oglądałam, ale gościa znam. Kolejny tytuł, o którym nie sposób nie usłyszeć, tym bardziej, że jest wszędzie i to dosłownie. Co do postaci, to opiszę tylko wygląd. Podoba mi się, na serio, ale tylko i wyłącznie z białymi włosami. Niestety osobnik przed przemianą, jest nijaki i bez wyrazu, żaden z niego przystojniak. Po transformacji, no cud, miód i orzeszki normalnie. Tu widać, że facet ma charakter, ma charyzmę, ma to coś. I może nie jest specjalnie zbudowany czy coś, ale te jego oczy i ta twarz przyciągają. Dlatego moja ocena jest 6/10, ze względu na bezbarwnego goście, tego na dole.
Ode mnie teraz Kyouya Sata z Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Znam i oglądałam anime i czytałam mangę. Cóż jest on bardzo przystojny.Te jego oczy^^ Jest całkiem złośliwy, ale go lubię. Najpierw był jaki był, ale później zaczął się otwierać na ludzi, pokazywać siebie samego, kochać. Ogólnie postać jest bardzo ciekawa i moja ocena jest taka, a nie inna 10/10.
Hōtarō Oreki z Hyouka
Lubiłam gostka i jego leniwość. O i jeszcze tzn spryt. Nieraz był wkurzający jak się zawstydzał, ale ogólna ocen to 8/10
Zeref z Fairy Tail?
Fajny z niego wariat był, a jednak nie mój typ. Już wolałam Greed'a. Także 6/10.
Kuroo z "Haikyuu"?
Nie oglądałam anime, wiec za wiele o tej postaci powiedzieć nie mogę.. z wyglądu też mnie jakoś nie przekonuje.... Daje 5/10 za minę na obrazku xd
Leo/Loke - Fairy Tail
Ostatnio zmieniony przez Nerra (03-12-2015 o 21h51)
Nie oglądałam tego anime więc nie jestem w stanie obiektywnie go ocenić ale za sam wygląd ma ode mnie 5/10 XD
ouran koukou host club - Kyoya
Znam go, oglądałam anime. Powiem szczerze, że go lubię, choć i tak nie przebije Tamakiego xD Miał ciekawą osobowość i wygląd. 10/10
Sesshomaru z InuYasha
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-03-2016 o 13h57)
Demon, szpiczaste uszy xD
Mimo, że nie oglądałam anime to widziałam wiele obrazków z ta postacią
podoba mi się jego charakter który od razu widać po wyglądzie.
9/10
Lelouch z Code Geass
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (30-06-2016 o 14h58)
Znam pana. Oglądałam anime. Miał bardzo ciekawy charakter. Już na początku oglądania wiedziałam, że nie będzie to nudna postać, ale będzie miała to coś. Jak dla mnie 10/10
Allen Walker - D. Gray-Man
Słodziutki Podoba mi się zwłaszcza na drugim obrazku.. W prawdzie Magi oglądałam dawno i nie pamiętam jego charakteru. Nie jest to jednak mój typ, ale dam 8/10
Dantalion z Makai Ouji: Devils and Realist
Cudny Mam wrażenie, że jeśli chodzi o to anime. To prawie wszyscy faceci mi się podobają, ale Sinbad jest na drugim miejscu. Jego lekko lajkowe podejście do niektórych sytuacji jest przednie. Do tego wygląd.. 10/10
Rin Okumura z Ao No Exorcist
No ten pan mi się również podoba, chociaż ta postać wyleciała mi z pamięci jeśli chodzi o charakter .... daję 9/10
Alucard - Hellsing