Mi się najbardziej podoba Cudowna Myśl Suiseiseki i Zdeformowane Wspomnienie Yubin. ♥
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 29-08-2016 o 20h42
Natomiast ja głosuję na dwie stylizacje sarata123. Bardzo podobają mi się pomysły na mieszkańców Nibylandii.
#28 29-08-2016 o 23h30
Podobają mi się stylizajce Yubi, Serowej i Dessdemony - i na nią oddam głos <3
#29 30-08-2016 o 23h13
To co najbardziej kojarzy mi się z dzieciństwem to wróżki, kolorowe skrzydełka itp. Dlatego głosuję na KimKas i jej cukierkową roześmianą wróżkę
#30 09-09-2016 o 12h36
WYNIKI!
Dziękujemy bardzo z Sarang za wzięcie udziału w naszym konkursie. Razem dla was przygotowałyśmy nagrody specjalne Przepraszam za tak późne wstawienie nagród ale miałam mało czasu, dopiero dziś dokończyłam tworzenie dyplomów.
1 MIEJSCE: Suiseiseki
Nagroda specjalna
Zakochałyśmy się w tej styli od pierwszego zobaczenia. Świetnie zrealizowany pomysł i bardzo oryginalny!
2 MIEJSCE: serowakanapka i Yubin
Nagroda specjalna
Uroczy Jelonkorożec Górski podbił nasze serduszka. Bardzo ciekawy pomysł, nie spodziewałyśmy zobaczyć takiej fajnej styli. No i te kolory <3
nagroda specjalna
Czekałam na jakąś mroczną postać i Twoja jest rewelacyjna. Aż strach się bać!
3 MIEJSCE: Dessdemona
Nagroda Specjalna
Bardzo piękna i delikatna zimowa kreacja, po wielu naradach zdecydowałyśmy, że Twoja styla zasłużyła na 3 miejsce.
WYRÓŻNIENIA DLA Kamiira i Alice101
Nie mogłam przejść obojętnie obok tych dwóch styli, które się też wyróżniają. Łowca to świetna postać i bardzo ładnie zrealizowana. No i ten elfik. Wyniosły i magiczny jak na elfa przystało.
+ Nagroda Publiczności ląduje do Suiseiseki
#31 09-09-2016 o 15h15
YAY Bardzo dziękuję za dyplom oraz rysunek. Nagrody są świetne ♥ Gratulacje dla pozostałych uczestniczek.
#32 10-09-2016 o 09h39
Awww, śliczne rysunki ^^ tego się nie spodziewałam, dziękuję za to, że włożyłyście tyle pracy w nagrody i gratuluję całemu podium
#33 10-09-2016 o 11h40
Jejku. Ślicznie dziękuję za wyróżnienie i docenienie ♡
Gratulacje dla całego podium i dla uczestniczek konkursu!
#34 11-09-2016 o 00h16
Oesudrogi! Jaki zaszczyt <3 To chyba pierwszy raz jak zajęłam pierwsze miejsce w nieoficjalnych Cieszę się że moje faworytki również zdobyły podium i nagrody. Garulacje
#35 12-09-2016 o 16h41
WOW jaki śliczny dyplomik za wyróżnienie! Dziękuję pięknie! I gratulacje dla pozostałych uczestniczek!
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
Strony : 1 2