Ban, bo mamy medal na Igrzyskach! ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 200
Ban, bo mamy medal na Igrzyskach! ♥
Ban, bo lol, jak mogłam obudzić się tak wcześnie. :V Ana jeszcze śpi.
Ban, bo też jestem w szoku, że spałam dłużej od Ciebie. To chyba przez to wesele.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-08-2016 o 08h35)
Ban, bo lel, Ananas wczoraj powiedziała, że drogo ten plecak.
Tamte kosztowały ok. 150 zł XDD
Ban, bo cicho tutaj.
Ban, bo zgadzam się między 10 a 20 godziną są pustki na forum.
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (07-08-2016 o 13h42)
Ban, bo wakacje, to wszyscy gdzieś wychodzą, mają swoje plany pewnie.
Ban, bo na 100% tak jest, tylko tacy domatorzy jak ja siedzą przy komputerze.
Ban, bo h5! Ale w planach mam zrobienie czegoś z koralików
Ban, bo nie zrozumiałam.
Ban, bo też jestem domatorką, ale nie będę siedziała tylko przed komputerem
Ban, bo aaa o to chodziło. Ja jeszcze może coś poczytam albo pomaluję.
Ban, bo artystycznie wykorzystamy czas w takim razie - Ty malując, a ja szydełkując ;D
Ban, bo nie wiem co malować. Jakieś pomysły, musi to być coś magicznego typu wróżki itd. Lubię malować takie rzeczy.
Ban, bo namaluj smoka. Smoczusie są fajne! <3
Charlotte5 napisał
Ban, bo lel, Ananas wczoraj powiedziała, że drogo ten plecak.
Tamte kosztowały ok. 150 zł XDD
Ban, bo smok faktycznie byłby dobrą opcją. Albo jakiś elf, coś takiego?
Ban, bo lol, Ananasie, moje plecaki nigdy nie zjechały poniżej stówy. XD Ale przynajmniej mam jeden już od kilku długich lat... Tylko już zaczął się przecierać, ale widziałam na ebayu coś ładnego, to może wezmę.
Ban, bo przynajmniej, jak dla mnie, jest ładny. xDD
Jest tu ktoś, kto zna się na telefonach i mógłby mi doradzić? :V
Ban, bo mi w sumie zazwyczaj jest wszystko jedno. Raz miałam jeden za dwie stówy, to wytrzymał trzy lata. Ale pamiętam, że te za siedem dych za wiele się nie różniły od tych za trzy, bo trzymały - zależnie od szczęścia - od roku do miesiąca. Rekord to dwa tygodnie. Kosztował osiem dych. X'D Ja swój mam z pół roku - nie licząc wakacji - i się trzyma. XDD
WSZYSTKO Z CHIN, CO ZA RÓŻNICA! XD
Ładny, ale pół roku temu, gdy szukałam swojego, widziałam, Lotka, taki sam za 35 złotych! XD
O, Lotka. Też szukam komórki. Muszę się braciszka spytać, pracuje w Nokii jako programista, to się powinien znać. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-08-2016 o 14h38)
Ban, bo jakiego telefonu poszukujesz Lotko?
Pineapple napisał
Ban, bo namaluj smoka. Smoczusie są fajne! <3
Ban, bo jak dla mnie genialny! Masz talent!
Ban, bo ja wcale tak nie uważam. Ma za małe nogi. Niemniej jednak dziękuję.
Ban, bo nie ma za co, prawdę mówię! A ja nawlekam dalej na tę bransoletkę
Ban, bo zastanawiam się nad telefonem huawei mate S a motorolą moto x style, są mniej więcej w podobnej cenie i nie wiem, który byłby dla mnie lepszy.
Będę na nim głównie grać, słuchać muzyki, pisać smsy, rozmawiać przez telefon, oglądać filmiki, ściągać dużo aplikacji i, co najważniejsze, robić zdjęcia i nie wiem, który byłby odpowiedniejszy.
I teraz zbieram 1600 złotych na fona. xDDD Rodzice mi nie kupią, ;<. Mam już około 700 zł, może jeszcze jakaś wpadnie od cioci, ale nie wymagam () coś zarobię, jeszcze hajs ze stypendium i dwóch finalistów i się uzbiera.
BTW. całkiem niezłe ma pośladki ten smok. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (07-08-2016 o 16h02)