ban, bo pewnie. A jak nie tu to gdzie indziej ;p
kurde. Babs zmieniła nam nick na Eldce > ... < co za kobieta.
A to co ciekawego było w tych paczkach?
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-12-2016 o 23h08)

Strony : 1 ... 183 184 185 186 187 ... 200
ban, bo pewnie. A jak nie tu to gdzie indziej ;p
kurde. Babs zmieniła nam nick na Eldce > ... < co za kobieta.
A to co ciekawego było w tych paczkach?
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-12-2016 o 23h08)
Ban, bo zdecydowanie, hahah xD Tyle paczek dziś rozdał, że bez pomocnicy ani rusz ;p
Ban, bo ooo, to uroczo, Seciu! <3
Kurcze, zrobiłam pracę na plastykę, ale ładnie mi wyszła, i szkoda mi oddawać pani. XDD
Ban, bo nie wiem, akurat były w kartonach popakowane takich ozdobnych. Ale to dla dzieci w przedszkolu więc pewnie lalki jakieś, samochodziki z tego co słyszałam itp itd.
Ban, bo znów minęłam się z Secią </3
Zmęczyłam się już dzisiejszym dniem ;;
Ban bo dlaczego się zmeczylas tym dniem nelumi ?
Ban, bo miałam dziś sporo do pracy, ogólnie wszystko mnie męczy ostatnio i stresuje bardziej. Chyba stałam się bardziej wrażliwa na to.
A jak Tobie minął dzień?
Ban, bo mam jutro [a raczej dziś] prezentację i nie chce mi się nic powtarzać, więc pewnie pójdę na #yolo i wypadnę lepiej niż moje ciołki z grupy, co nie umieją po angielsku dobrze gadać XD Rafaela jeszcze mogę zrozumieć ostatecznie, Portugalczyk w Portugalii, ale Ali to śmiech na sali XD Ledwo gada i wybrał się na wymianę X"D
Ban, bo post Fro przypomniał mi, że moja wychowawczyni zajmuje się wymianą i prawdopodobnie w tym roku pojadę. XD
Ban bo dzień dobry ^,^ jak wam się spało ?
Ban, bo Nelu, smutno </3
Dobrego dnia ludki!
Ban, bo dobrrry, albo i nie. Dzisiaj już dwa razy mnie skurcz w nodze złapał. ;-;
Ban, bo cześć Ananasku ♥ Ajć, może się ponaciągaj troszkę :<
Mnie trochę ramię boli, tak "dla odmiany".
Ban, bo 1:01 w MV poniżej, tak do wszystkich ^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (07-12-2016 o 18h16)
Ban, bo hellooł helloooł ;;
Ban, dla Neluś, bo właśnie po przeciąganiu się mnie łapały dzisiaj te skurcze. X'''DD
Ban, bo po raz pierwszy spotykam się z "chwilką", która trwa 5 godzin. : )
Jakby nie mógł napisać, że dziś nie da rady... :')
Lol, Pine, jakim cudem mnie wyprzedziłaś. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-12-2016 o 19h34)
Ban, bo to chyba dzięki cudownemu wyczuciu chwili, w której mam napisać, Majeranku! xD
Chwilka trwająca 5 godzin? Ja bym na twoim miejscu zlała go książką od matmy przy najbliższym spotkaniu. x'D
Ban, bo w sumie moja książka do rozszerzonej matmy jest przyjemnie ciężka... : )) Tylko że bym musiała ją specjalnie dźwigać, bo mam matmę dwa razy w tygodniu. XD
Kurczę, nie dość, że dziś w szkole nie był, to jeszcze mnie olał. ;_;
Ban, bo trochę niefajnie ;; Ale fakt, mógł napisać, że nie da rady.
Poza tym, serio było tu wyprzedzenie? XD
Ban, bo wyprzedzenie było w sensie, że jak pisałam, to jej posta jeszcze nie było, a jak wysłałam swój i zerknęłam, to nagle dwa na raz xD
Ban, bo rozumiem xDD Ale i tak, wyprzedzeń już tak dawno na forum nie widziałam </3
Muszę pracy na weekendy poszukać ;;
Ban, bo heloooł, heloooł ^^
Majerankowa napisał
Ban, bo post Fro przypomniał mi, że moja wychowawczyni zajmuje się wymianą i prawdopodobnie w tym roku pojadę. XD
Ban, bo erasmusy są spoko ♥ jeśli zostanę na studia w Polsce, to pewnie potem i tak chciałabym pojechać xD Lecisz teraz tylko na weekend czy już teraz i do świąt?