✿ KSIĄŻĘ I ŻEBRAK ✿
Link do zewnętrznego obrazka
Hejka!
Zauważyłam ostatnio ogromną posuchę, jeśli chodzi o konkursy jednorazowe, więc po długiej przerwie powracam z własnym pomysłem.
Na pewno każdy z Was miał styczność z "Księciem i żebrakiem", czy to czytając powieść Marka Twaina, czy oglądając jedną z licznych interpretacji filmowych, jak chociażby tę z Myszką Miki. Motyw zamiany miejscami dziedzica tronu i żebraka jest na tyle wdzięczny, że prosi się o jeszcze więcej interpretacji i właśnie to będzie Waszym zadaniem.
Krótko: miss w obu rolach, czyli dwie stylizacje nawiązujące do tematu.
Nie stawiam żadnych ograniczeń, jeśli chodzi o tło stylizacji. Wybór epoki, uniwersum czy estetyki należy wyłącznie do Was. Możecie nawiązywać do przeszłości, przyszłości, wymyślać własne historie - co tylko chcecie.
To samo w kwestii płci, macie pełną swobodę.
Zwierzątka, stworki i androidy też mogą być, można wykazać się wyobraźnią :3
REGULAMIN
1. Obowiązuje miniregulamin nieoficjalnych konkursów.
2. Każda osoba może wysłać jedno zgłoszenie. Jedno zgłoszenie = dwie stylizacje umieszczone w jednym poście.
3. Nie można używać więcej niż dwóch elementów z gotowego zestawu lub od gwiazdy, czyli standard.
Na małe elementy mogę przymknąć oko, ale komplet nie może stanowić trzonu stylizacji.
KRYTERIA OCENIANIA
Najważniejsze: kreatywność i schludność.
I makijaż. Makijaż też jest bardzo ważny.
Dłuższe opisy mile widziane. Pomogą mi w prawidłowej interpretacji Waszych zgłoszeń, ale pamiętajcie, że jest to konkurs na najlepsze stylizacje, a nie opowiadanie.
TERMIN SKŁADANIA PRAC
17 czerwca do godziny 23:59
To chyba wszystko. Jeśli macie jakieś pytania, to najszybciej odpowiem na nie na PW.
Powodzenia! :3
Ostatnio zmieniony przez Lahlae (27-05-2016 o 18h02)