Przecież jest ładna.
Dziękuję. :*
Zamawiam sygnaturę. xD
Render:
Tło:
Kolorystyka: jasne pastele
Napis: Best friends!
~ENJOY~
#1 soowon defender
Strony : 1 2
Przecież jest ładna.
Dziękuję. :*
Zamawiam sygnaturę. xD
Render:
Tło:
Napis: Best friends!
~ENJOY~
Tumtududumdudum.... Sygna dla Smolarencji (Nie bij *zasłania się*) jest gotowa! Robiłam ją piętnaście minut, więc mam nadzieję, że nie spodziewałaś się żadnych zniewalających efektów, bo jak już pewnie widzisz ni ma ich xd Zostały pożarte przez stado rozszalałych lamorożców!
Wybacz, że nie zapisałam do kolejki, ale stwierdziłam, że się nie opłaca
Haha, śmieszna ta ksywa "Smolarencja". Chociaż osobiście wolę Smolarkę lub Smolar. xD
Dziękuję bardzo za sygnaturę, a skoro tak lubię zamawiać..
Prosiłabym kota w worku. :3
Tematyka: Dobra..teraz na słodko..może..Coś z lamorożcem? :3 Takim słodkim, bo ostatnio mam szał na takie lamy.
Prosiłabym bez napisu.
~ENJOY~ ^^
Niestety Smolarko jestem zmuszona nie przyjąć zamówienia, gdyż w internacie nie istnieje coś takiego jak render lamorożca a ja nie renderuję niestety...
Łee, to może chociaż jednorożca? c:
Także w jasnych pastelach i bez napisu? :3
~ENJOY~
Ufff... Dobra jestem! Jednorożca też było trudno znaleźć, ale udało się.
To chyba jest pastelowe, nie?
Masz dwie wersje... Ja osobiście wielbię tą drugą! *.*
Jeżeli bardzo zależy Ci na lamorożcu to dogadam się z Momencikiem (łona ma lamorożcowe rendery) i Ci zmajstruję.
A w sumie mam pomysła na koteła w worku. :3
Tematyka: Oppai, Pants etcale bez przesady bo bana dostanę - może być coś z anime Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Napis może być "I live for dirty jokes!"
Mogą być takie fajne półprzejrzyste "warstwy", nie wiem jak się nazywa takie coś na sygnaturkach
~ENJOY~
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (23-04-2016 o 22h23)
Dziękuję za ślicznego crazy jednorożca!
Więc ten Suiseiseki zrobiłam tą sygnarurkę, ale wyszła fatalnie i nie ma nawet tych twoich 'półprzejrzystych "warstw"' bo się ni dało, ale cóż... Chciałam być też całkowicie zgodna z regułami forum, więc nie kopsnęłam Ci żadnej przesadnie zboczonej, ale masz to co jest:
Co ty dajesz, o to mniej więcej chodziło. Dziękuję bardzo, zdaję sobie sprawe że trochę trudny temat - przepraszam. Ale wygląda tak jak chciałam żeby wyglądało. doumo arigatou gozaimasu <3
Hmmm... Dzień dobry.
Przybywam by poprosić Cię mój zacny Llovku o komplet z kawaiiowym stylu.
I ten... Powodzenia.
~Enjoy~
Wyrobiłam się!
Psze:
Dziękuję Pani za to cudo
Strony : 1 2