Ban, bo dziękuję . Są z serialu Sense8
We are in noir
Strony : 1 ... 187 188 189 190 191 ... 200
Ban, bo dziękuję . Są z serialu Sense8
Ban, bo moja sis czyta Szekspira z własnej woli. YOLO.
Ban, bo żyje się tylko raz
Ban, bo nieee, YOLO znaczy You Obviously Love Oh (Sehun)
Nieeee, to znaczy You - Old Liar, Oh!
Ja wam mówię!
Ban, bo bana nie dałam, o!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-07-2016 o 20h54)
Ban, bo brak bana, Pine :v
I tak zawsze będę przy You Only Live Online
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-07-2016 o 20h51)
Ban za rangę, bo trzeba przyznać, że jest dość zabawna xP
Ban, bo sygnaturka homlvs mi się niesamowicie podoba QQ
Ban, bo mi też . Wszystkie rysunki z roślinami i pesymistycznymi cytatami dziwnie do siebie pasują. Najbardziej podobają mi się o wzrastaniu.
Ban, bo też właśnie lubię xD Mam takich pełno gdzieś pochowanych z w ulubionych na tumblrze albo w folderze xD
Ban za wspomnienie o tumblrze, bo tak się zastanawiam czy wstawic sobie nad sygna link do mojego~
Ban, bo właśnie obejrzałam Iron Mana i lol, myślałam, że Tony to większy dupek. XD Ciekawe czy w następnych częściach będzie gorszy.
Ban, bo według mnie Tony ma po prostu taki specyficzny charakter, nie jest złym bohaterem, czasem tylko tworzy wokół siebie tą aurę cynizmu ale nie będę opowiadać dlaczego, żeby nie padł żaden spoiler - przekonasz się sama ^^
Ban, bo wiem, że nie jest zły, ale trochę mnie jednak zaskoczyło to, że w filmie wydał mi się takim trochę misiem tulisiem jak wrócił po uprowadzeniu. '-'
Btw kocham jego roboty i ten komputer. XDD
Majerankowa napisał
Ban, bo czasem się zastanawiam, czy mój nick nie powinien brzmieć "MajeRakowa", niby jedna literka, ale ile zmienia!
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (07-07-2016 o 14h49)
Ban, bo jezu, loszka z którą się kiedyś przyjaźniłam zamęcza mnie prośbami o wyjście z nią na spacer... Eh, nie?? Sama wolała się na mnie wypiąć, więc niech sobie idzie ze swoimi nowymi znajomymi...
Poza tym wątpię, żebyśmy miały wspólne tematy.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-07-2016 o 14h55)
Ban, bo ja mam tak samo z dziewczyną, która prześladowała moją koleżankę
Ban, bo czekam. ;D Teraz moja siostra wypytuje mnie, dlaczego się śmieję. xDPineapple napisał
Ban, bo Skajuś, następnym razem chyba rzeczywiście wezmę przekąski, żeby cię zwabić! ;D
Ostatnio zmieniony przez Skye (07-07-2016 o 15h45)
Ban, bo ja się dziwię, co ze mną czas zrobił. Wszyscy moi starzy znajomi dziwią się, że z dziecka, które było wszędzie zrobił się taki spokojny człowiek. Żałuję, że pozwoliłam sobie wszystkie relacje zostawić, bo przyjaźniłam się z super ludźmi.
Jeżu jak sentymentalnie i raczej słabo w temat xD
Ban, bo zapachniało trochę depresją xD
Ban, bo nie mam depresji tylko pełno żalu xD.
I dzisiaj będę pizzę robić *-*
Ban, bo tą pizzą Mineo, to później się podziel .3.
A tak po za tym, to hej ;3
Ban, bo hej i spróbuję Ci zaklepać kawałek
Ban, bo kiedyś mnie każdy postrzegał jako bardzo sumienną i uporządkowaną osobę, która wszystkie obowiązki brała na swoje barki. W połowie gimnazjum zmieniłam się w typowego marzyciela, który ledwo był i już gdzieś wymył. xD Teraz wiele osób się dziwi, że jestem tak ekspresyjna. Taka jakby droga wyszła, dostosowanie się do społecznych wymogów > ucieczka od rzeczywistości > wyrażanie siebie. xD
A za tymi ludźmi, przy których zawsze możemy być happy, tęskno. :<
Hey.~
Ja się zamuliłam ciastkami, ale mentalnie bym coś zjadła. *miała oglądnąć film, a próbuje dokończyć styli, typowo Skajowe xD*
Ostatnio zmieniony przez Skye (07-07-2016 o 16h20)
Ban, bo w takim razie już dziękuję ;D
A ja mam nadzieję, że w nowej szkole, będę miała w końcu dobrą klasę, z którą będzie można się dogadać c: