Ban, bo całym moim sercem nienawidzę matmy! xD To najgorszy przedmiot jaki może istnieć! xD
A wgl to hej Mineo~♥
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 200
Ban, bo całym moim sercem nienawidzę matmy! xD To najgorszy przedmiot jaki może istnieć! xD
A wgl to hej Mineo~♥
Ban, bo doskonale Cię rozumiem Moment, mam tak samo! I hej, Ci. :d
Ban, bo co do tego zła nieczystego, okropnego, ble, fufu to jutro mam z niego kartkówkę. :v
Waah moje lifeu jest zrujnowane. :v
Ostatnio zmieniony przez Momencik (17-04-2016 o 18h36)
Ban, bo mi matma skomplikuje życie jak jej nie podołam maju xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-04-2016 o 18h42)
Ban, bo ja się dziś muszę trochę poduczyć do tej kartkówki, ale całkiem szczerze to nie chce mi się. :v
Ban, bo za jakiś czas pożegnam się ze swoją ulubioną rangą T-T
Ban, bo bratam się z wami w bólu T-T szczególnie z tobą Mineo, choć pewnie tak źle z tobą nie jest jak ze mną, to mimo wszystko wspieram cię przez łączę internetowe :3
Ja już nawet nie liczę, że uda się za pierwszym razem XD Jednak będę pisać do skutku
Ban, bo mi chyba jeszcze trochę daleko do nowej rangi~
Ban, bo mam nadzieję, że wszystko zdam za pierwszym razem, a jak nie to do skutku xD.
Ban, bo mimo, że mój sposób pisania jest koślawy to potrafię się wysławiać i, choć jestem nieukiem to nie mam z niczym problemów poza matmą -_-
Gdyby szkoła była piekłem to matma miałaby na imię Lucyfer XD
Ban, bo najgorsze jest to, że cała moja klasa woli matmę od przedmiotów humanistycznych, które osobiście kocham i uwielbiam, ale oni niestety nie. c':
Nie rozumiem co jest takiego fajnego w tej matmie..
Ban, bo muszę nadrobić misje na innych wersjach...
Ban, bo pierwszy sezon serialu skończony, można się zająć szkołą.
Haha... nie. :"
Ban, bo do poprzednich tematów, matma to złooo :C
Ban, bo zmarnowałam cały wieczór na rycie z pseudokripipast o... W zasadzie o wszystkim. Kucyki pony, vocaloicy, heloł kiti, marjo... A to wszystko próbujące zabić niczego nieświadome dziewczynki w dowolnym wieku, w przeróżnych historyjkach. Po prostu pięknie... Od co najmniej roku nie marnowałam czasu w ten sposób, zapomniałam już, że to takie zabawne. XD
Ban, bo kocham kripsy ale nie dla strachu, bo mam zbyt zlasowaną głowę aby się bać, zapoznaję się z nimi bo często trza przyznać, że są kreatywne :3
Rysuję sobię mangę z zainspirowaną kripsami :3
Mam dopiero 2,5 strony ale jest frajda i to jest najważniejszę
Mam gotowy projekt głównej postaci XD
Wracając do tematu matmy, dla mnie matma to koszmar ale podziwiam osoby, które ją ogarniają ^^
Ostatnio zmieniony przez Likoris (17-04-2016 o 21h49)
Ban, bo matma byłaby spoko, gdyby nie to, że wystarczy się rąbnąć w jednym miejscu, i już cały wynik idzie się topić. >.>
Mnie tam kripipasty zawsze bardzo śmieszą. xD Tak swoją drogą - pokazałabyś kiedyś tę mangę?
Ban, bo ja nawet nawet matmę lubię.
Tylko nie każcie mi liczyć miary kątów mając podane kąty przylegające itd.
Ban, bo mogę pokazać projekt postaci lub jedną stronę jeżeli chcecie ale jest nie wykończona więc na waszą odpowiedzialność :3
Jedyny dla mnie znośny dział matmy to trygonometria, cała reszta do piachu XD
Ban, bo ja lubię równania rozwiązywać, prosta jest też kombinatoryka, więc spoko
Ban, bo na jutro muszę przeczytać lekturę i jeszcze do sprawdzianu z matmy powtórzyć. Umerę ;;
Ban, bo Jel przez Cb zakochałam się w "Romantically Apocalyptic" T-T
Ban, bo aha. Skoro ci się spodobało, to chyba dobrze, nie? :v
Ban, bo no nie wiem, miałam się uczyć do egzaminu XD
A tak serio to naprawdę mi się podoba, wielbie takie klimaty. Ostatnio też słabo u mnie z humorkiem, a to strasznie mi go poprawia :3
Ban, bo ja lubię liczyć dopóki jest toto mało skomplikowane. Potem już się gubię. ;w;
...Oczywiście, że chcemy zobaczyć, Likosiu! A przynajmniej ja chcę!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-04-2016 o 22h33)