Ban, bo życzę wszystkim miłego dnia!
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 200
Ban, bo życzę wszystkim miłego dnia!
Ban, bo apka znów wariuje.
Ban, bo dzięki Lau i wzajemnie. ;3 Ja praktycznie zawsze wchodzę z przeglądarki.
Zrobiłabym sobie jakąś wycieczkę, nawet po Pl.
Ban, bo cześć cześć ;W;
Ban, bo cześć - cześć, Nelu!
Ban, bo yo Ananasku ^^ Jak życie?
Ban, bo zwyczajnie. Mam pięć dni wolnego, jeeej! A co u ciebie? ^^
Ban, bo hey Kaczusio i Ananaskuu. ♥ Kurczę, miałam cały poranek na zajęcie się innymi wersjami i wykorzystanie -50% na misje, ale przez lenia jedynie podziwiałam wiosenny ogród.
Ban, bo jak to 5 dni? QwQ
Skaju jakie -50? ;W;
Ban, bo te z kuferków, dalej ich nie wykorzystałam (tylko tu mam już misje z głowy), nawet nie zbierałam pisanek z miejsc, w których by się odblokowały.
Ban, bo trzecioklasiści piszą egzaminy, a więc z tej okazji młodsze klasy mają wolne trzy dni. Plus łikend - w sumie pięć. Szkoda tylko, że za rok to ja będę musiała to pisać, mweh. ;w;
Mi się odblokowały przy zbieraniu pisanek, i teraz sobie pluję w brodę za to. XD Miałabym więcej miss monet na ciuszki, a może i nawet bym gwiazdki złapała! ;w;
Ban, bo w każdym razie pozdrowienia dla naszych trzecioklasistek i powodzenia !
Ban, bo kaczusia jest zacofana i nie kmini, one sie odblokowują jak sie wejdzie w butik a nie od razu? xDD
Ban, bo Ananasku, dlatego po skończeniu listy wchodziłam wszędzie tylko nie tam. Tu <na pl> akurat się złożyło, że trafiły na ostatni dzień zbierania, a ja i tak wtedy musiałam odpuścić pisanki, to była Niedziela Wielkanocna (?). Stroju jak zwykle nigdy nie użyję, a nawet jeśli to za oszczędzoną kasę mogłabym wykupić po kilka kolorów. xD
Yup, neluś, oprócz Nine też Ike i Supermarket.
Ostatnio zmieniony przez Skye (16-04-2016 o 12h28)
Ban, bo damn długo trzymałaś >.>
Nie znałam tego Dx
Ban, bo gdy już było pewne, że wraca Steampunk moja reakcja brzmiała "yeah, hell yeeeaaah". xD Skajowe oszczędzanie, wcześniej na brytyjskiej trzymałam tak samo na Halloween, więc w sumie przyzwyczaiłam się by nie wchodzić w te miejscach. (Na wszelki wypadek warto zainwestować w steki, ja jednocześnie robiłam misje z siłką, więc również coś "na tycie".)
Ban, bo ja się żywię na warzywkach xDD
Ban, bo należysz do jednych z najwytrwalszych, Skye xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (16-04-2016 o 12h40)
Ban, bo moja je steki, dopiero gdy medalion miga na czerwono, -50 głodu i kolejne kilka dni głodówki.
Wyjątkowo ze mnie cierpliwy człowiek. ;>
Ban, bo mi by się po prostu nie chciało xD Chociaż na reszcie wersji językowych by to przeszło, bo i tak wchodzę tylko po hajsy XDD
Ban, bo mi na reszcie też się nie chce, ale tu już wydałam na mieszkanko i trzeba odkładać na dokończenie wszystkich misji i zebranie gwiazdek, ogólnie wydatki, które się pojawiają wraz z nowościami. Chociaż to tylko (nie) wchodzenie do tych trzech miejsc, wręcz podwójne lenistwo. xD
Ban, bo jestem taka dumna ze swojej babci, w końcu ogarnęła jak korzystać z tabletu.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (16-04-2016 o 12h58)
Ban, bo mój tato wciąż do mnie przychodzi, abym wysłała mu jakiegoś smsa lub maila. ._.
Ale w sumie lepsze to niż gdyby oni decydowali z czego i jak mamy korzystać.
Ban, bo robię różowe naleśniki! W końcu na coś się przydał barwnik :3
I tęcza wyszła! Jak pięknie.
Ban, bo ej ej ja chcę zobaczyć! Daj foto jak skończysz QwQ