Witaj! Co Ty robisz w moim pokoju? Ach, nieważne. Jestem Cindy, miło mi Cię poznać. Skoro już tu jesteś to może mogłabyś mi w czymś pomóc? Kompletnie nie wiem, w co się ubrać... Ha, tak to już bywa, gdy ma się zbyt dużą szafę, prawda? W każdym razie nie mogę skompletować stroju, który by mnie zadowolił, a Ty wyglądasz na kogoś, kto ma niezły gust... To jak, mogę liczyć na Twoją pomoc?
Link do zewnętrznego obrazka
Zapraszam do udziału w nowym konkursie!
Na czym będzie polegała zabawa? Na stworzeniu stroju dla powyższej Miss! Możecie używać absolutnie dowolnych ubrań, w dowolnym stylu i kolorystyce. Stylizacja może być casualowa, wyjściowa, zwariowana lub magiczna... od Was to zależy! Nie możecie jednak zmienić twarzy ani fryzury swojej modelki, dlatego ubrania trzeba dobierać tak, by do niej pasowały. Możecie za to namówić ją na drobną zmianę koloru makijażu (czyli nie można wybrać innego modelu ust, bo Cindy jest przeciwna operacjom plastycznym i swoich ust nie zamierza pompować botoksem , ale możecie wybrać inny wariant kolorystyczny tego samego modelu). Może też uda się zabrać Cindy na solarium lub zafundować jej bodypainting (co oznacza, że możecie dowolnie zmieniać jej karnację), albo kupić farbę do włosów (czyli można zmienić kolor włosów, dodać cieniowanie oraz poszaleć z dodawaniem grzywek i pasemek).
Ściąga makijażowa
maskara - 515
róż - 886-890
pomadka - 2495-2501
soczewki - 1879-1887
cień do powiek - 1283-1291
brwi - 174
fryzura - 856
UWAGA! Niektóre elementy makijażu mogą pochodzić od gwiazd. Jeśli nie możesz ich znaleźć w salonie makijażu, to najpewniej oznacza, że nie masz gwiazd, które je udostępniają. W takiej sytuacji można wykorzystać powyższą grafikę (albo napisać do mnie, jeśli chce się zmienić karnację etc.) i wkleić głowę Miss do własnej stylizacji w programie graficznym.
REGULAMIN
1. Każdy może dodać max. 3 stylizacje pod warunkiem, że żaden z elementów ubioru nie będzie się powtarzał.
2. Można użyć tylko makijażu z powyższej ściągi.
Fryzura Cindy jest niezmienna. Można za to zmienić kolor, cieniowanie, dodać grzywkę lub pasemka (ale nie trzeba ).
3. Można dowolnie zmieniać karnację Cindy oraz dodawać tatuaże.
4. Zabrania się używania gotowców od gwiazd lub z butiku (max. 3 elementy z jednego zestawu, ale jeśli będą one tworzyły "trzon" stylizacji, wówczas może się to negatywnie odbić na ocenie).
KRYTERIA OCENY
1. Ogólne wrażenie (0-5)
2. Dopasowanie ubioru do makijażu i fryzury (0-5)
3. Dodatki (0-5)
4. Kreatywność (0-5)
Termin zgłaszania prac minie 14 maja 2016 o godzinie 23.59, jest więc sporo czasu
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (08-04-2016 o 19h48)