STYLIZACJA NR 1:
STEAMPUNKOWA LADY
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 14
#252 27-10-2016 o 17h07
Link do zewnętrznego obrazka
Sama nie wiem co ta stylizacja przedstawia, ale podoba mi się w jaki sposób ta sukienka eksponuje biodra XD
#253 27-10-2016 o 18h16
Właśnie! Dawać mi tu style zgredy!
macie czas do 30
#254 29-10-2016 o 18h18
Moje stylizacje to dwie dziewczyny w podobnym wieku wywodzące się z różnych środowisk, ale mające wspólną cechę - szerokie biodra.
#255 06-11-2016 o 13h58
No to wyniki!
Podium typowe: Harmoszkowe
BO TAK MAŁO ZGŁOSZEŃ!
Dobra, mam nadzieję, że kolejny temat was pozytywnie nakręci :>
Już go wstawiam!
#256 06-11-2016 o 20h04
Jako, że miałam dzisiaj trochę czasu, a temat mi się MEGA spodobał to wrzucam już moją 1 stylizację:
Jest to istota piekielna, która swoją moc rozprzestrzeniania ognia czerpie ze swego talizmanu, czegóż by innego jak nie oka? W dodatku jest przystrojona oczywiście w pióra no bo wiadomo przecież "pawie oczy"
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
#258 06-11-2016 o 23h54
1. Link do zewnętrznego obrazka
Kobieta o podwójnie nieufnym spojrzeniu. Guwernantka, której przenikliwie zielone oczy sprawiały, że żaden młodzian nie miał śmiałości zaczepiać jej podopiecznych.
2. Link do zewnętrznego obrazka
W alternatywnej rzeczywistości, w której zwykły świat miesza się ze światem baśni, a naukę łatwo pomylić z magią, żyje elfka. Stara elfka, będąca jednocześnie szalonym naukowcem, która całe swoje życie poświęciła badaniu oczu. W końcu stało się to jej obsesją. Żyje samotnie, od czasu do czasu wyruszając ze swej kryjówki, aby pozyskać nowe oczy do zbadania...
#259 07-11-2016 o 15h36
na tej ślicznej buzi oczy wydają się jeszcze piękniejsze
1
oczy piękne oczy nie prawdasz?niestety już są czyjeś...a może je pożyczysz?
2
do tego mam pewne objekcje... jak to mozliwe że ludzko ptasia hybryda ma tak piękne oczy?a co z jej butami są całe we krwi!
a reszte histori dopiszcie sami ( hihi.)...
Ostatnio zmieniony przez lili2106 (07-11-2016 o 15h38)
#260 08-11-2016 o 15h11
1. Zabójca ma ''zimny'' i bez wyrazu wzrok. Ta o to tu zabójczyni na zlecenie preferuje tylko taki, jej piękne ciemne oczy mogą zabijać bez wyrzutu sumienia.
2.Ta goth księżniczka bardzo lubi makijaż, a najbardziej lubi pokazywać swoje piękne ciemne oczy. Jej piękne długie rzęsy tylko o tym świadczą.
#261 08-11-2016 o 20h48
Dzięki za cudowny dyplom ♥ Gratulacje dla pozostałych uczestniczek
#262 09-11-2016 o 22h05
#263 10-11-2016 o 10h13
Aby dobrze wyeksponować oczy to utrzymałam stylizację w czerni i szarości.
Historia:
Oto Śmiertka. Córka Pana Śmierci i Kostuchy (często przedstawianej jako kobiety). Często jak człowieka tak nagle dreszcz dopadnie to u nas w rejonie się mówi, że "Śmiertka nas dotknęła/ zmacała". No i ten dreszcz to moja personifikacja Śmiertki. A, że zajmuje się obmacywaniem to stąd ten uwodzicielski, choć mroczny wygląd.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (10-11-2016 o 10h13)
#264 10-11-2016 o 12h21
Stylizacja przedstawia młodziutką arystokratkę. Jako że jest podrostkiem, nie do końca wyzbyła się jeszcze swoich dziecięcych nawyków, aczkolwiek stara się już zachowywać jak dorosła kobieta, czego wymaga od niej społeczeństwo.
#265 10-11-2016 o 12h55
Nadchodzę z drugą stylizacją.
Wampir
Wyeksponowałam twarz mojej miss, którą się albo kocha albo nienawidzi. Czekałam, aż będzie temat oczu XD.
Moja wampirka-arystokratka znudziła się już wiecznością i by odetchnąć oraz zaznać trochę spokoju to w epoce wiktoriańskiej wybrała się do Egiptu i tam zapadła w długi sen w sarkofagu. (W książkach Anne Rice wampiry tak często robiły). W końcu się obudziła. Nakarmiła się wężem, który wślizgnął się do sarkofagu. Ubrania jej się trochę poniszczyły, a włosy przykurzyły. Ale wampiry zawsze są piękne i z klasą. A oczy zawsze błyszczą w kolorze krwi.
#268 15-11-2016 o 10h19
No to wrzucę w końcu drugą stylizację:
Sama oczu nie posiada, lecz posługuje się oczami swoich ofiar... Oto "nieśmiertelna" panna młoda, której za oczy służą czaszki jej niedoszłych mężów...
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
#270 17-11-2016 o 13h23
Idzie zima więc musi być zimowa kreacja <3
Biel czerń i szarość jest bardzo widoczna gdyż w takich kolorach widzę zimę.
Moim zdaniem w tej kreacji oczy są bardzo widoczne.
Ps.A co do rozmiaru nie powiększę bo nie dam rady taki rozmiar musi być.
Mam takie obrazy w opisie i takie będą.
Napisałam to ponieważ wcześniej napisałam do mnie,że daje małe obrazy do konkursów.
Druga stylizacja przedstawia Gejsze w zimowej kreacji.
#271 19-11-2016 o 18h16
Stylizacja przedstawia morską wiedźmę mającą heterochromie.
#272 25-11-2016 o 15h22
Jutro o 24 koniec nono, zapraszamy do dodawania więcej styl, bo coś ostatnio słabo tu się robi pod tym względem :<
#273 25-11-2016 o 20h46
Jako że oszczędzanie przedświąteczne już zaczęłam, mnie planowałam brać udziału, ale się nudziłam i uznałam, że jeśli uda mi się zrobić stylę tylko z tego, co już mam w szafie, to powiększę nieco pulę zgłoszeń.
Zrobiłam damę z krainy cukierków. gdzie prawie wszystko jest różowe
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
dlatego też jaskrawo-błękitne oczy sprawiają że wyróżnia się ona w tłumie
#274 03-12-2016 o 23h18
WYNIKI
Fajna stylka, oczy widoczne, jednak czegoś nam w niej brakowało :<
Oczy trochę słabo, jednak są duże i rzucają się w oczy, do tego skromna styla bez żadnych wpadek oczy oczy mówiłam coś o oczach?
Zwieńczenie i zapełniacz (taki gluten troche) podium, podobało się Darczu, nie wiem dlaczego xD
Wygląda jakby miała za mocno upięte włosy
Pocieszajka ode mnie:
XDDDD
Komenty od dołu do góry
Assiya
Pls, to było za słodkie i zbyt naciągane! XD
Yubin
Ta twarz, mogło być gorzej... nie nie mogło xD
@Zorma
Niedowidzę styl
Kamiira
Ale zaorane i w sumie nawet nie wiem o co chodzi xDD
MariaANTONINA
Rude brwi, nic nie przeoczę!
Rainbow
Też mi się czasem do łokcia przyczepia głowa orka, nie polecam, dziwne uczucie.
@PaulaHoran
Gdzie ten zimny wzrok D:
lili2106
Kolejna z chwytnymi łokciami
KimKas
O dziwo spodobała mi się pierwsza twoja styla, od bardzo dawna wyprodukowałaś coś bardzo klawego, jednak zostałam przegłosowana xD
inna137
Poka oczy
Kamiira
Kiedy nie używasz kropli do oczu i siedziałeś 13h przed komputerem.
Nowy temat już jest!
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (03-12-2016 o 23h19)
#275 03-12-2016 o 23h57
Ahh te włosy!wszędzie ich pełno! nie raz nawet nie daja się uczesać ale dobrze przeżyjemy! xD
a to pierwsza stylówka czarodziejki która właśnie wróciła z imprezy xD
jako tako mam włosy w kolorze ciemnego blondu a le ten kolor mi się spodobał a forma fryzury przypomina mi mnie po szkole xD
a tu dla odmiany dodałam kolorki i i suszarkę.połowa dziewcząt tak wygląda kiedy się gdzieś szykuje xD