27 ognisty zapomniał o tym, że przy niektórych halloweenowych ciuchach też jest data-infoid i się miło zdziwił. <3
Dziękuję Misu. <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-02-2016 o 19h21)
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 201
27 ognisty zapomniał o tym, że przy niektórych halloweenowych ciuchach też jest data-infoid i się miło zdziwił. <3
Dziękuję Misu. <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-02-2016 o 19h21)
11 woda, agni fajnie brzmi ^^
35 powietrze zastanawia się, czym by tu teraz się zająć.
36 powietrze ma aż za dużo rzeczy, którymi powinien się zająć, a jedna z nich właśnie się do niego zbliża. Trzeba brata przepytać z chemii~
28 płomienisty omal się nie udusił, bo próbował połknąć pięć tabletek na raz. XD
29 agni ogarnia zasadę prawej dłoni XD
Ja od dziecka jak byłam chora połykałam wszystkie tabletki naraz XD Tak z sześć XD To jest jak z noszeniem zakupów "Prędzej odpadną mi ręce niż wezmę to na dwa razy" xDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-02-2016 o 19h30)
30 płomienisty ma nadzieję, że jutro lekcje szybko miną.
Kto normalny robi lekcje w ferie. ._.
31 agni często chodził na dodatkowe zajęcia w ferie, ale to były koła zainteresowań, nie lekcje o.o
32 ognisty ma jutro 2 polskie i 2 historie, bo nauczycielki stwierdziły, że się nie wyrobią ze wszystkim. x) Co z tego, że z historią jesteśmy z miesiąc do przodu. x)
37 powietrze będzie zliczało pkt z poprzedniej rundy.
12 woda zainspirowana przez Iriś zaczęła szukać innych określeń na wodę, co by mieć coś swojego. I teraz mam dylemat - lepsze jest y czy air? xD
38 powietrze też się zastanawia jak to możliwe, ze ktoś może mieć w ferie lekcje. To w końcu są te ferie czy nie?
33 ognisty żałuje, że wypił wodę za jednym zamachem, bo chce mu się znów pić.
34 agni mówi, że my z biologią jesteśmy dopiero w połowie genetyki, kiedy inne klasy kończą kolejny dział XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-02-2016 o 19h34)
35 feu zostawia punkt i idzie
36 płomyk jest z biologią tak w połowie działu po genetyce.
Puls życia?
37 agni mówi, że tak XD A babka robi nam już po dwa tematy na jednej lekcji, żeby nadrobić, ale nie daje rady XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-02-2016 o 19h38)
13 y postawiła na y, choć kuszące jest też yy xD
38 ogień i tak jest w tyle, bo kilka lekcji nam przepadło. xD
39 agniego nauczycielka nie potrafi utrzymać dyscypliny w klasie i nie jest w stanie na naszych lekcjach normalnie przeprowadzić tematu, a i sporo godzin przepadło, więc... Chyba w listopadzie kończyliśmy podręcznik z II klasy XDD
40 płomień unosi brwi. My kończyliśmy chemię i fizykę tylko. xD
41 agni: my z fizyką się wyrobiliśmy, a z chemii mieliśmy od razu powtórzenie i pracę klasową z ostatniego działu XD
39 powietrze czekające aż brat skończy zapisywać jakieś tam wiązanie, wspomni, że on jest ze wszystkim w tyle, a z fizyką się nie wyrobi, bo dopiero jest w połowie magnetyzmu :")
42 płomienisty jest ciekaw, kto w ogóle przyjdzie na te lekcje w pon.
14 vesi dołącza do Ygriś.