20 woda przypomniała sobie, że ma koniec ferii..........................
Oby do świąt!!!
We are in noir
Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 201
20 woda przypomniała sobie, że ma koniec ferii..........................
Oby do świąt!!!
5 ziemia przypomniała sobie, że całe ferie jeszcze przed nią.. Co ona ma ze sobą zrobić? ;-;
21 woda, ej, coś słaby ten butik na Syfie </3 Chociaż futerkowe kajdanki już wiem, że biorę, nawet jeśli mi się grafika nie wyświetla, to nazwa mówi sama za siebie xD
22 woda podnosi brew wyżej i wygląda mniej więcej jak ;^D
6 ziemia nie ogarnia minki Mineo.
3 powietrze, hey Ygriś <333
23 woda, to moja nowa wersja pedosa, bo oryginalna boli w oczy, hehe.
7 płomienisty właśnie się zorientował, że boli go żołądek. XD
8 ognisty anhel przypomniał sobie tę emotkę: 8)
XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-02-2016 o 00h24)
24 woda, hej Sky ♥♥
25 woda musi dopisać sobie link w podpisie :>
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-02-2016 o 00h25)
9 anioł śmieje się wewnętrznie, bo zadzwonił do unnie, ale rodzeństwo u obu z nas już śpi i nie możemy pogadać. xD
26 woda, boru, jaki ten event na syfie zbugowany, gorzej niż wycieczka chińska u nas </3
7 jorda zaczyna powoli denerwować ten event >< Nawet już nie wie, po co mu było tyle ticketów, jak mu się ciuchy nie podobają.
4 powietrze jest zaskoczone, że opuściło grę zaledwie na jakieś 2h, a tu już nowa tura leci. :o Kto wygrał? Ogień? :D
27 woda, tak samo Jelonku. Najpierw byłam trochę zła, bo przegapiłam jeden dzień gry, a teraz nawet tych ticketów, które mam, nie wiem na co wydać (poza kajdankami xD).
Dla upewnienia, tickety nie przechodzą na następny rok, nie?
28 woda milczy sobie z Ziołem.
8 jord mówi, że wygrał ogień i bilety nie przechodzą z eventu do eventu :v
29 woda, szkoda, no to pozostaje wydać te tegoroczne na głupoty. Mam jeszcze nadzieję, że przynajmniej bluzka od Lyśka okaże się być ładna.
5 powietrze dziękuje Jelonkowi za informację i w między czasie zastanawia się, gdzie szukać tej "kokardy w prezent", którą niby wszyscy mieli otrzymać na walentynki. W szafie jej nie widzę, więc albo jestem ślepa, albo serio jej tam nie ma. xD
30 woda przypomina sobie, co miała zrobić przez te dwa tygodnie do szkoły..
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-02-2016 o 00h37)
31 woda, o właśnie "kokarda w prezent" (polscy tłumacze śmieszkują), śmiechłam, ale już zdążyłam o niej zapomnieć. Też nie wiem, o co chodzi.
9 ziemia nie wie co napisać ;<
6 powietrze też śmiechło z tego tłumaczenia. Moja siostra skomentowała, że "kokarda w prezent" brzmi prawie jak "morda w kubeł". xd
Może znów im się coś zbugowało, że znaleźć tego nie można.
32 woda, może. Coś Beemoov nie przygotował się za dobrze na walentynki.