84 powietrze potwierdza, że telefon to nie to samo, co komputer czy laptop. Niestety.
5w4
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 201
84 powietrze potwierdza, że telefon to nie to samo, co komputer czy laptop. Niestety.
85 powietrze przez 7 lat zbierało na swojego laptopa samo i kiedy go kupiło było mu dużo milej niż gdyby dostało go tak po prostu... jest satysfakcja :3
Ostatnio zmieniony przez Yubin (12-02-2016 o 23h20)
43 woda, was też przed chwilą wywaliło z MF?
I zgadzam się, Sky. Laptop chyba najlepszy.
86 powietrze nie ma problemów z grą
13 ziemia też chciałaby nowy komputer, a nie staroć który wyłącza się co pięć minut i ma popsutą klawiaturę </3
44 wodzie pojawiło się, że gra jest w trakcie modyfikacji, a szybko wróciło do normy. A ja już się zdążyłam przywitać na SF x)
87 powietrze nie narzeka na swojego laptopa bo jest nie do zdarcia i zdecydowanie nie chciało by nowego
14 ziemia zazdrości Yubisiowi.
45 woda za to narzeka na swojego laptopa cały czas. Złom, który się zresztą zaraz sam zrestartuje. Przynajmniej raczył mnie poinformować..
88 powietrze nie chciałoby spędzić kolejnych 7 lat zbierając na nowego laptopa XD
89 powietrze, nie ogarniam brata, który odłączył neta i sobie poszedł.
W domu są dwa, ale jeden właśnie u brata, do którego często ktoś przychodzi, więc jestem zdana na telefon.
15 ziemniak czasami woli siedzieć w internetach na telefonie niż na tym złomie..
90 powietrze ma taki telefon że nawet w domu mu z wifi nie łączy
91 powietrze, w wakacje jeszcze dało radę używać tego starego, ale teraz połączenie z netem jest właściwie niemożliwe. Dobrze, że akurat tel w miarę ok.
46 woda z telefonu. Głupi laptop.
92 powietrze telefon właściwie tylko używa do ustawiania sobie budzika XD
93 powietrze, eh, żeby tak dostać na urodziny nowego kompa, laptopa lub telefon.
Ostatnio zmieniony przez Skye (12-02-2016 o 23h30)
94 powietrze zjadłoby tort urodzinowy :3
47 woda cieszy się, że na święta pojedzie do Niemczech.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (12-02-2016 o 23h33)
48 woda, meh, nie lubię pisać z telefonu, teraz jeszcze bardziej, bo opera.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (12-02-2016 o 23h34)
95 powietrze zaraz przepołowi
49 woda pisze teraz z chrome i jakoś cudownie mnie nie wywala xD
50 woda, ja nie wiem, ile można "przygotowywać aktualizację" -.- Głupi laptop.Tak właśnie, trochę sobie teraz ponarzekam xD
96 powietrze nie lubi wszystkich przeglądarek internetowych XD
21 Ogiń hen daleko w tyłach 3: