118 woda je krakery i zaschło jej w gardle... a nie chce jej się sięgnąć po wodę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-02-2016 o 21h40)
Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 201
118 woda je krakery i zaschło jej w gardle... a nie chce jej się sięgnąć po wodę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-02-2016 o 21h40)
144 powietrze, h5, też poszłabym po ten sok, ale za daleko na dół.
36 liekki mówi, że poszedłby po herbatę zrobioną godzinę temu, ale mu się niee chce... xD
119 woda ciągle zerka na opowiadanie znajomej. Tak mnie kusi, że zaraz je wezmę i chyba przeczytam xd
145 powietrze zakłada klub leni, którym się nie chce iść po picie. x'D
120 woda mówi, że masz już pierwszego członka w clubie nawet xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-02-2016 o 21h44)
146 powietrze, na pewno znajdzie się sporo bratnich duszy. xD
147 powietrze już wypiło wszystko, co miało do wypicia, poza tym też by musiało iść na dół po cokolwiek, więc no... :d
121 woda mówi, że przynajmniej będzie wesoło xd
Tyko, że ja muszę się jedynie schylić, a mimo to mi się nie chce xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-02-2016 o 21h47)
148 powietrze, aye ~ jak to neluś mówi. ♥ Jeśli coś przekręciłam to przepraszam Kaczusio. ♥
XD, u mnie dzielą nas schody.
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-02-2016 o 21h48)
122 wodę praktycznie lampka xd
37 liekki mówi, że on już się jakoś zmobilizował, i wstał po to picie. Cud! XD
149 powietrze, haha u mnie też schody stoją na przeszkodzie. "Czerwona musztarda na brodzie" xD Tak mi się zrymowało z utworem lecącym na laptopie siostry. xd
150 powietrze, już 3/4. ♥ Gratulacje Ananasie. xD Polski utwór? XD
151 powietrze, yay już bliżej niż dalej! ^^ Tak polski utwór pt. "Czerwona musztarda" zespołu Kabanos. xD
152 powietrze ostatnio słuchało Ewy Farnej. Dwie piosenki, ale to już coś biorąc pod uwagę, że rzadko słucham polskiej muzyki. xD
38 liekki przyjmuje gratulacje. xD
I mówi, że z utworów polskich wykonawców (ale zaśpiewanych po angielsku, HAŃBA WYKONAWCY! </3) przypomniało mu się Thank You Very Much, a zapomniał go wcześniej do tego stopnia, że prawie nie pamiętał, co było w teledysku... :'D Puścił to sobie z jutuba, i na klip dalej się mega dziwnie patrzy, nic się nie zmieniło. :''''D
A polską muzykę uwielbiam, ale tylko z pewnych gatunków muzycznych i tylko w naszym cudownym języku. <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-02-2016 o 21h59)
153 powietrze, Margaret? Ten klip, bodajże jej urodzin? XD Z nagimi postaciami.
I wanna say I'm sorry but I'm really not.
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-02-2016 o 22h01)
123 woda również sie zmobilizowała i sięgnęła po wicie... tylko nie musiała wypijać wszystkiego od razu... Taa to teraz od picia dzieli mnie korytarz xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-02-2016 o 22h03)
39 liekki mówi, że tak. xD Nie wie, skąd mu się to wzięło, bo od dłuższego czasu słucha całkiem innej muzyki. Piosenkę za to bardzo lubiłam w szóstej klasie podstawówki, ale teledysk do niej dość... Ciekawy. xD
154 powietrze nie ma już poczucia czasu, że to tak dawno temu było. I również gratulacje Nerra, teraz tylko ja zostałam. xD
155 powietrze lubi zarówno polskie, jak i zagraniczne utwory, ale im bardziej coś jest popularne, zazwyczaj tym mniej ciekawe niestety. Za Margaret jakoś nie przepadam na przykład. I mam słabość do utworów instrumentalnych. <3
Ostatnio zmieniony przez AnikkaEmeralde (17-02-2016 o 22h10)
156 powietrze, ja mam odczucie, że większość muzyki, którą lubię jest popularna między ludźmi, którymi się staram otaczać. Nirvana, Queen, The Beatles, moje trzy ulubione zespoły i trudno, aby ktoś zainteresowany muzyką ich nie kojarzył.
Ale jak włączę eska.tv to 5 minut nie wytrzymam. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-02-2016 o 22h11)
157 powietrze miało na myśli raczej te wszystkie popowe, wszędzie lansowane gwiazdy i ich utwory, które niemal codziennie słychać w stacjach radiowych. Do klasyki rocka absolutnie nic nie mam i też lubię posłuchać. :)
158 powietrze rozumie. De facto nie ma naprawdę dobrej muzyki od kilku lat, więc teraz większość ludzi, których znam się przerzuca na klasykę.