66 powietrze: No właśnie, po co iść do szkoły, skoro nie ma lekcji? Trochę to takie siedzenie na siłę.
5w4
Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 201
66 powietrze: No właśnie, po co iść do szkoły, skoro nie ma lekcji? Trochę to takie siedzenie na siłę.
60 woda bardziej ma na myśli, że ona i tak by nie poszła XDD Zwłaszcza, że nie mam do szkoły 5 minut jak kiedyś, a 40 autobusem.
2 :') ogień czuje się samotny, bo ostatnie dwa dni spędził w towarzystwie nowej znajomej.
61 woda mówi, że cały jutrzejszy dzień to siedzenie na konferencji, na temat transplantacji.
Ja do szkoły muszę przejść całe miasto, bo jest na końcu, ale i tak zajmuje mi to tylko 5 min xD.
62 woda mówi, że jeśli ciekawy temat i chcesz iść to spoko, ale mnie by się pewnie nie chciało XD
3 liekki dziękuje poprzedniemu płomyczkowi, bo nie chciało mu się szukać numerka, i dlatego zwlekał cztery godziny z postem. :'D
3... 4 ogień zastanawia się, czemu jest tu jedynym ogniem. : O
I WSZYSTKO JASNE XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-02-2016 o 19h40)
63 woda, w sumie mam już tyle nieobecności, że lepiej się pokazać. Pewnie wymsknę się gdzieś w połowie, jak doktorzy zaczną przynudzać xD.
67 powietrze: a konferencja, to zmienia postać rzeczy, czyli zamiast lekcji jest jednak coś innego.
U mnie czasami bywało tak, że trzeba było iść, chociaż nic się nie działo, bo oceny wystawione (koniec roku szkolnego - każdy to pewnie zna). Ale i tak zawsze tylko garstka osób była wtedy w szkole. xd
64 woda życzy więc powodzenia xDD
5 płomyczek najchętniej pojechałby teraz do Tomaszowa i tam został, ale musi się uczyć. XD
65 woda pamięta jak zawsze w gimnazjum przychodził do szkoły na koniec roku, a w klasach było pusto. Przynajmniej cała tablica nadawała się wtedy do zabawy i bazgrania z resztką osób, która pokonała swojego lenia i przyszła do szkoły xD.
68 powietrze: u nas czasem nauczyciele wymyślali jakieś zabawy albo gry, żeby ta garstka osób się nie nudziła. xd
66 woda, zawsze coś Anikka xD
Yeheyy, wkrótce będę mogła w końcu zaktualizować swojego instagrama z rysunkami :>
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-02-2016 o 19h49)
69 powietrze weszło na chwilkę i zw.
67 woda ma dużo nieobecności zawsze ale ze względu na choroby, a na koniec roku to zależy jak chodzi od znajomych xD
68 woda ma nowego nauczyciela od wf i go nie lubi, bo ten już nie pozwala klasie siedzieć przez całą lekcje w szatni xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-02-2016 o 19h50)
70 powietrze znika na chwilę ze sceny BŻ, bo idzie coś w ramach kolacji zjeść. Coś czuję, że team wody nas przegoni. :d
69 woda życzy smacznego, nie spiesz się :>~
6 płomień ma ochotę na herbatę. ;_;
71 powietrze będzie przywoływało Anikkę. I smacznego.
70 woda sama poszła sobie zrobić coś do przekąszenia.
7 liekki pobieżnie przejrzał poprzednie strony BŻ, i wpadł na test osobowości. O dziwo, ten jeden najmniej się mylił, chociaż też jak zwykle trochę. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-02-2016 o 20h04)
72 powietrze czeka aż wbije na kompa.
Który Ananasie masz?
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-02-2016 o 20h09)
71 woda przegląda obrazy z Red Velvet z dzisiejszej gali .
Pine!!! Zarzuć linkiem!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-02-2016 o 20h05)