Jednorazowy konkurs miss i deco
Mroczna Gromadka
Pewnie się domyślacie, o czym będzie ten konkurs, prawda? xD Tematem tego konkursu będą wszelakie personifikacje śmierci - czyli Mroczni Żniwiarze, Shinigami, i różne tym podobne istoty. Stylizacja może zarówno być cosplayem jak i własnym wyobrażeniem śmierci, nawet najbardziej zakręconym. Chcecie, by wasza Śmierć miała różowa sukienkę, i jeździła na wrotkach? Proszę bardzo, byleby było wciąż widać, że jest to Śmierć! ;D Chcecie, by wasze Śmierci zbierały żniwo w drużynie? Proszę bardzo, ja wam nie bronię, wasza wyobraźnia! ;D
Konkurs ma również formę deco - każdy, kto chce, może dodać oprócz stylizacji pokój wystylizowany na mieszkanko waszej bądź waszych Śmierci. Chcecie różowe kubeczki w czaszołki? Proszę bardzo! xD Oczywiście możecie też w dowolny sposób nawiązywać w swoim pokoiku do śmierci. Byleby wciąż było na temat.
Regulamin
1. Przede wszystkim przestrzegaj regulaminu forum oraz miniregulaminu działu!
2. Możesz zgłosić jeden pokój (ogródek) oraz/lub dwie, trzy, albo jedną stylizację.
3. Krótki albo długi opis. Jak wolisz.
4. Konkurs kończy się czternastego lutego. W walentynki. O godzinie 23:59.
5. Pomieszczenie (bądź przestrzeń dworowa) może zawierać widoczną miss. Ale nie musi.
6. Wstawiamy tutaj pobrany obraz pomieszczenia - pobrany za pomocą odpowiedniego przycisku, bądź zwyczajnie zescreenowane. A miss przyjmuję jako zdjęcia z szafy. Jeśli tło będzie białe, a nie przeźroczyste, licz się z tym, że na ewentualnym dyplomie będzie nie najładniejszy obszar wokół miss. Nie chce mi się nigdy porządnie wycinać tła.
7. [Odnośnie stylizacji] Nie możecie użyć więcej niż czterech siedemnastych całego stroju rzeczy będących z jednego kompletu, bądź od tej samej gwiazdy.
8. Nagrody to pewnie będą dyplomiki... A może i jeszcze coś. Nie wiem.
9. Na nagrody i wyniki będziecie musiały czekać coś pomiędzy 1 dniem a 3 tygodniami. Ale myślę, że w 2 tygodnie się spokojnie wyrobię.
10. Możecie zgłosić najwyżej jeden cosplay. Nie więcej. Natomiast swoich własnych stylizacji Śmierci możecie zgłosić nawet trzy. Oczywiście, w sumie nie może być więcej wszystkich stylizacji niż trzy.
11. W razie wątpliwości - zapraszam na PW, wiem, że miejscami mogłam pisać troszkę... Nieskładnie.
Cóż, pozostaje mi tylko życzyć wam dobrej zabawy podczas tworzenia stylizacji. Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-02-2016 o 10h20)