...czyli konkurs na temat...
Uf... Bałam się, że ktoś zabierze mi ten temat.
Witam wszystkich zainteresowanych. Jako, że ostatnio szaleję na punkcie Fairy Tail postanowiłam zrobić konkurs na ten właśnie temat.
Fairy Tail - większość z Was pewnie słyszała o tym anime, gdyż to dość znana seria... Opowiada o pewnej gildii magów,... Słowem FT to anime o tematyce fantastycznej, tak więc występują tam zjawiska nadprzyrodzone itp.
Waszym zadaniem jest stworzenie cosplay'u lub inspiracji czegokolwiek co występuje w anime ( lub kogokolwiek ). Możecie dać stylkę miss ( co oczywiście będzie dominowało ), ale macie prawo dodać stylizację na chłopaku lub zwierzaku ( aż mi się zrymowało ^^ ). Powodzenia! :3
REGULAMIN
Po pierwsze przestrzegamy regulaminu działu, nooo każdy wie...
Każdy ma prawo zgłosić tyle stylizacji ile dusza zapragnie, ale proszę o jakieś ograniczenie... A w sprawie chłopaka i zwierzątka ( już bez rymu xd ) poproszę max. 1 stylizację do każdego.
Wszelakie pytania kierować na priv.
Oczywiście możecie się kierować mangą, ale proszę o tym napisać w zgłoszeniu Napisałam to taką czcionką, by rzucało się w oczy, gdyż pewnie nikt nie czyta regulaminu...
Nie przyjmuję kompletów, co wiedzą wszyscy, a w stylizacji ( -ach ) nie może znajdować się więcej niż trzy przedmioty z danego kompletu ( nie może to być np. bluzka + spódnica + jakieś nakrycie głowy ).
Nagrody i wyniki pojawią się jak najszybciej, ale to zależy od tego ile osób zagłosuje oraz... od tego jak szybko będzie chodził mi internet...
CO POWINNO ZNAJDOWAĆ SIĘ W ZGŁOSZENIU?
Stylizacja ( -e ), opis min. 4 rozbudowane zdania. Tak, dobrze znam wszystkich bohaterów od a do z, jednak byłabym bardzo wdzięczna gdybyście wstawili zdjęcia, którymi się inspirowaliście,... Nie trzeba zgłaszać wszystkich stylizacji w jednej wiadomości. Ale uwaga, pamiętajcie o zasadzie, iż pisanie posta pod postem jest zabronione! O czym zapewne każdy wie.... A, prawie bym zapomniała... Proszę napisać w zgłoszeniu ( gdybyście wygrali ) czy wolicie rysunek zwycięskiej stylizacji czy niespodziankę ( w pewnym stopniu rysunek ) A z resztą nie piszcie, zrobię niespodziankę, choć trochę mi to zajmie...
TERMINY
19.01 - 16.02 (23:59) - zgłaszanie prac Czemu tak w środku tygodnia? No bo wtedy mam urodziny :3
17.02 - 24.01 (23:59) - głosowanie ( jak już pisałam, mogę przedłużyć gdyby za mało osób oddało swoje głosy )
26 lub 27.02 - wyniki + nagrody ( niestety czas na zrobienie nagród-mam tylko w weekend, ponieważ mam ważny jedai biznes xd Jak co to wzięłam to z ,,Jak to powinno się skończyć Star Wars: Wojny Klonów
NAGRODY
To tajemnica... Jak zawsze... :3 Ale tym razem będzie trochę więcej nagród. Oraz oczywiście nagrody za udział
POWODZENIA
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (19-01-2016 o 20h27)