Cześć, jestem Paula. Do gry trafiłam zupełnie przypadkiem przez reklamę na jednej stronie. Byłam ciekawa, więc postanowiłam założyć konto. Gra jest bardzo fajna. Odciąga od rzeczywistości.
Kilka słów o mnie... dużo nie ma co mówić. Interesuję się muzyką jak i jazdą konno. Lubię również sobie szkicować, malować i szyć.
Jeżeli macie pytania to postaram się odpowiedzieć. Chętnie zawrę nowe znajomości.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 16-01-2016 o 21h26
#2 16-01-2016 o 21h39
Witamy w grze ;>.
I widzę, że tak naprawdę wszyscy lubią rysować/malować xD. Co nie spojrzę na forum to sami artyści ^^
#3 16-01-2016 o 22h18
Nemetona napisał
Witamy w grze ;>.
I widzę, że tak naprawdę wszyscy lubią rysować/malować xD. Co nie spojrzę na forum to sami artyści ^^
Możliwe, ale źle to ujęłam. Najbardziej kocham szkicować konie...
#4 17-01-2016 o 11h30
To w sumie spore ukierunkowanie w rysunku, ale to dobrze, ważne jest mieć w życiu pasję, a widać że Twoją są konie skoro i jeździsz na nich i je szkicujesz
#5 17-01-2016 o 12h07
Nemetona napisał
To w sumie spore ukierunkowanie w rysunku, ale to dobrze, ważne jest mieć w życiu pasję, a widać że Twoją są konie skoro i jeździsz na nich i je szkicujesz
Są, ale również muzyka. Uwielbiam śpiewać. Gram na gitarze poczatkująco i bardziej zaawansowanie na pianinie.
#6 17-01-2016 o 18h53
Witam Cie ja ~ ^^
Miło powitać nową duszyczkę :3
Oto moja lista pytań co do Ciebie, moja droga ^-^
1. Od jak dawna szkicujesz i śpiewasz?
2. Skąd pomysł na nick, skoro nazywasz się Paula? ^^'
3. Co najbardziej lubisz jeść?
4. Wolisz oglądać noc czy dzień?
5. Oglądasz filmy? Seriale? A moze czytasz książki? Jeśli tak, to wymieniaj! ^^
6. Grasz na pianinie? Zazdro *-* nagrywasz może? Albo jak śiewasz? Bo ja chętnie posłucham :3
7. Masz zwierzęta w domu?
8. A skąd jesteś? ^^' Chociaż jakie województwo >.<
9. Jaki jest Twój ulubiony koń? Maść i rasa?
10. Jak Ci idzie w szkole? Z czego Ci idzie najlepiej, a czego najgorzej?
11. Opisz siebie! c: Masz długie włosy czy krótkie? Kolor oczu, twarz ogólnie, wzrost i czy Ci to odpowiada, bo np. nie każdemu odpowiada mieć 1.80 cm :' )
Tak więc, to tyle z mojej strony ^_^
Ostatnio zmieniony przez Klepsydraa (17-01-2016 o 18h54)
Kraina Nieskończoności zatrzyma nas przy bramie wieczności...Link do zewnętrznego obrazka
#7 17-01-2016 o 21h47
Klepsydraa napisał
Witam Cie ja ~ ^^
Miło powitać nową duszyczkę :3
Oto moja lista pytań co do Ciebie, moja droga ^-^
1. Od jak dawna szkicujesz i śpiewasz?
2. Skąd pomysł na nick, skoro nazywasz się Paula? ^^'
3. Co najbardziej lubisz jeść?
4. Wolisz oglądać noc czy dzień?
5. Oglądasz filmy? Seriale? A moze czytasz książki? Jeśli tak, to wymieniaj! ^^
6. Grasz na pianinie? Zazdro *-* nagrywasz może? Albo jak śiewasz? Bo ja chętnie posłucham :3
7. Masz zwierzęta w domu?
8. A skąd jesteś? ^^' Chociaż jakie województwo >.<
9. Jaki jest Twój ulubiony koń? Maść i rasa?
10. Jak Ci idzie w szkole? Z czego Ci idzie najlepiej, a czego najgorzej?
11. Opisz siebie! c: Masz długie włosy czy krótkie? Kolor oczu, twarz ogólnie, wzrost i czy Ci to odpowiada, bo np. nie każdemu odpowiada mieć 1.80 cm :' )
[size=15]
Tak więc, to tyle z mojej strony ^_^
1.Śpiewałam od dawna trochę nieświadomie. Bardzo często śpiewam i ćwiczę. Około 2 lata temu oglądam jeden Talent show i pomyślałam, że kocham to robić i chciałabym przyszłość łączyć nie tylko z grą na fortepianie ale przede wszystkim śpiewem. Szkicuje od niedawna. Około rok temu z nudów wzięłam płótno i zaczęłam szkicować konia. Zobaczyłam, że naprawdę to wychodzi. To jest dla mnie takie hobby.
2. Zawsze podobało mi się imię Monika. Moja siostra się tak nazywa. Z powodu, że imię Paula było zajęte, a nie lubię mieć nicku z liczbą, więc wpadłam na pomysł, by nazywać się MONIIKA.
3. Bardzo lubię domowe płatki owsiane z suszonymi owocami, szalałam za cebulką smażoną ale mi przeszło. Lubię także robione w domu jogurty z świeżych owoców i jogurtu naturalnego.
4. Jeżeli chodzi o granie, t bardziej wolę przysiąść wieczorem ok.22-jeżeli oczywiście jest wolny dzień. Tak to ok.20.
5. Mam ulubione seriale. Lecą zawsze wieczorem pod rząd. Ranczo x 2, Ojciec Mateusz x 1 i Blondynka. Po za tym lubię talent show np. Mam Talent, Mali Giganci. Nie wyobrażam sobie przepuścić jakiegoś odcinku. Po za tym wyobrażam sobie siebie za parę lat właśnie tam. Do Gigantów już jestem za stara ale mam Talent-marzenie.
6. Nagrywam na ising.pl. Na razie tylko śpiew ale w przyszłości...
7.Mam kota, w jednym pokoju rybkę-Bojownika, a w drugim Głubiki. Bardzo zgrane prawda? Jeszcze nikt nie ucierpiał... no jedna rybka.
8......
9. kary...
10. W szkole trudniej, bo zmiana szkoły i w ogóle... ale dobrze. Przewiduję średnią na półrocze 4.27. Ps. w 4 i 6 klasie miałam 4.73.
11.Miałam bardzo długie włosy-ciemny blond ale skróciłam. Mam trochę dłuższe niż do ramienia. Oczy?...-sama nie wiem. Jeszcze niedawno szare i nawet w paszporcie, potem zielone, a obecnie chyba niebieskie. Mam 13-14 lat, a wzrost 169,5 cm.
Ps.jak zbyt się rozpisałam i za dużo musicie czytać, to przepraszam ale skrócić nie potrafię. Mam nadzieję, że na wszystko odpowiedziałam.
Ostatnio zmieniony przez Moniika (17-01-2016 o 21h48)
Strony : 1