Ban, bo lubiłam wkuwać słówka
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Ban, bo lubiłam wkuwać słówka
Ban, bo ja jakoś mało kiedy wkuwam dłużej niż pięć minut słówka z angielskiego, a i tak mam dobre oceny... Jakoś tak łatwo mi przychodzi zapamiętywanie słówek. xD
...Co innego niemiecki. Nie cierpię tego języka, i mam go szczerze gdzieś. A na lekcjach najczęściej śpię albo wyłączam swój mózg, byleby nie słyszeć tego... czegoś. xD
Ban, bo niemieckiego mi się ciężko uczyło.. Pine, h5!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (10-01-2016 o 20h15)
Ban, bo niemiecki to okropny język. ;_;
Ban, bo okropnym bym nie nazwała, aczkolwiek wolę angielski i włoski ♥
Ban, bo *przybija piątkę*. Ino jak się czegoś nie lubi to się nie chce uczyć, a i tak za bardzo nie wychodzi. xD Moim zdaniem niemiecki jest jednym z najgorzej brzmiących języków. xD
Ban, bo niezbyt przyjaźnie brzmi, to racja.
LemON ♥
Ban, bo właśnie o to mi chodzi. ;_; Jest twardy, brzydki i w ogóle fuj.
Ban, bo może przejdźmy na jakiś milszy temat ? :PP
Ban, bo na jaki na przykład? ^^
Haha, właśnie się zacieszam do jakiejś piosenki Najtłisza. Niektóre tak... Sympatycznie brzmią w moim odczuciu. xD
Ban, bo ja jakoś LemOn'a włączyłam. A Lotko, czego Ty słuchasz?
Ban, bo wy tu o niemieckim wspominałyście, a ja się go teraz uczę.
Bardziej udaję, że się uczę, bo zamiast tego oglądam SU. Coś czuję, że przez całe liceum obejrzę sporo bajek x"D
Ban, bo wszystko lepsze od nauki co Jelonku? xD
Ban, bo być może, Seciu, być może...
Miałam sprawdzić nowe odcinki Gravity Falls, no niestety niemiecki musi poczekać xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (10-01-2016 o 20h39)
Ban, bo podpisuję się pod tym rękami i nogami! Nauka odpycha! A zwłaszcza, gdy trzeba! xD W czasie wakacji/dłuższego wolnego czas spędzam w miarę dobrze. Uczę się albo zaczynam uczyć jakiegoś języka obcego, rysuję (Czyli rozwijam się artystycznie! xD)... A teraz, gdy muszę się czegoś uczyć? Pff, nołlajfienie i słuchanie muzyki! xD
Ban, bo mi ostatnio wpadło w ucho Say Say Say Paula McCartney'a i Michaela Jacksona.
Ban, bo ja włączyłam sobie Kings Of Leon!
Ban, bo tak jak w dzień miałam fazę na Lanę, tak mam wieczorkiem fazę na Najtłisza. xD
... Najt - łisz, to wszystko wyjaśnia. xD
Ino znam, Lotko, kiedyś nawet przez jakiś czas lubiłam tą piosnkę. xD A tego, co słucha Secia z kolei nie kojarzę z nazwy. Aż posłucham z ciekawości. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-01-2016 o 20h57)
Ban, bo ja znowu zmieniłam ton. xD
Ban, bo czemu zawsze włosy perfekcyjnie mi się układają, gdy nigdy nie wychodzę, a w szkole wyglądają tak lipnie, no czemu ;_;
Ban, bo stwierdzam, że pewnie na złość xD
Ban, bo zaiste.
Hehe, miałam dzisiaj czytać Przedwiośnie i coś mi nie wyszło xD
Ban, bo cóż, będziesz musiała jutro poczytać więcej w takim razie
Ban, bo nasz sztab zebrał dziś ok. 15 600 zł z czego jakieś 4 tysie to licytacje. Prawie nie czuję nóg. Ło Jeżu. Od 14 na nogach ;-;
Ban, bo gratulacje! Piękna kwota!
EDIT: Macie pozdrowienia od Lotki, która uciekła już spać
Ostatnio zmieniony przez Setarah (10-01-2016 o 21h44)