Tak czytam, czytam i czytam... <3 Przy tym waszym pisaniu, o z 12 do 2 przypomniały mi się takie opki jak Kto wygra~? Tam to było xDDD Aby utrzymać opka, dla tych co chcieli pisać, to przejęłam chyba ponad połowę postaci >.> No, skończyło się na tym, że pisałam sama ze sobą ^*^"... [Pamiętasz żono? Bo Ty miałaś sentyment do opka, bo to była już reaktywacja któraś tam z kolei <3] No ale cóż - dlatego ja zawsze robię już po 3/4 postacie, aby nawet jak zostaną dwie autorki, to nigdy nie zabrakło postaci do rozgrywania akcji! <3 Kiedyś na innym forum, gdzie byłam tymczasowo to zaobserwowałam świetną nazwę choroby, nawiedzającej takie autorki - olewkus totalus <3 Ja jestem zdania, że jak już się gdzieś zapisujemy, to jakby składamy obietnicę. Więc nie chce nikogo tu teraz obrazić, ale takie osoby... według mnie świadczy to tylko o tym, że nie są godne zaufania w prawdziwym życiu i bez obrazy ale rodzice ich wychować nie umieli. Tak już na poważnie, to nie mam nic do osób, którym zdarzy się to raz na jakiś czas, ale kiedyś spotkałam tu latawca na T, który aby go nie rozpoznano robił sobie zawsze nowe konta. Brał, wchodził, zapisywał się do wszystkich RPG po kolei, zazwyczaj na główne postacie, a nawet tworzył parę własnych opków, tworzył karty, a potem strzelał tekstem, że "Wybaczcie, nie mam tyle czasu" i znikał. No wybaczcie, ale to serio kłania się tu chyba wychowanie, nie? Albo inna znana osóbka, też czasem na główne się zapisuje, zrobi jakąś byle jaką KaPotkę i na tym koniec, a potem nawet Ci na PW nic nie odpowie i tylko zapisuje się dalej...
Och i mam jeszcze coś do powiedzenia, wobec tego, że w święta łatwiej złapać skład - nie uważam, aby to należało do dobrych zjawisk, bo wpiszą się w święta, bo mają więcej czasu, a potem święta się kończą i co? I lipa. Więc uważam, że godniejszy zaufania jest skład poza świętami.
A propo KaPotek... bo największą dla mnie frajdą w eRPeGach jest tworzenie Kart Postaci <3 No ale nie można ich robić nie zapisując się i nie zobowiązując do pisania gdy się rozpocznie >.> Wpadłam więc na pomysł, czy by nie zrobić wam sklepu KaPotek! <3 To byłoby na tej zasadzie, że byłyby pełne, z opisem wyglądu i tym podobne. I byłyby jednorazowo na sprzedaż [Jasna rzecz, że za darmo >.>] Sprzedaż polegałaby na tym, że dawałabym po prostu BBCode szczęśliwemu nabywcy, a w sklepie widniał by przy KaPotce status, że sprzedana <3 Oczywiście kupioną KP nabywca może modelować wedle własnego uznania już później i korzystać z niej ile tylko zechce - ale tylko on! <3 Jedyny wymóg byłby taki, że nad taką kupioną kartką trzeba by zamieścić obrazek kapotki symbolizujący sklep <3
Link do zewnętrznego obrazka
Oczywiście nie tylko można by kupić taką kartę, ale i po prostu przeglądać je w poszukiwaniu weny, gdybyście nie mieli pomysłu na postać [bo raczej tylko w takiej sytuacji byście to czytali >.>]. Tak samo można by zamówić sobie KaPotkę o nie wiem... takim i takim imieniu, takim wyglądzie, czy tylko takich włosach, albo pod daną rolę <3
Przykładowo zamieszczę połowę takiej KaPotki, która by występowała w sklepie <3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
W realizacji pragnień i celów,
Cierpliwą bądź i odważną,
By rzeczy dokonać wielu...
Godność | Aurelia
Wiek | Cieleśnie 20 lat, rzeczywiście 247 lat
Przynależność | Elfy
Rasa | Jasny Elf Szlachetny
Status | Wyższy gwardzista
Rodzina | Ojciec - młodszy generał. Matka - niższa kapłanka studni życia. Brat - starszy posłaniec.
Umiejętności |
⁂ Sztuki walki mieczem jednoręcznym i tarczą ⁂ Aurelia jest w tym naprawdę niezła, jako iż od najmłodszych lat ambicje ojca wobec syna, zostały przeniesione na nią.
⁂ Podstawowa magia lecznicza ⁂ Z początku planowano, że dziewczyna będzie następczyną swojej mamy, ale ponieważ ta akurat miała wiele obowiązków, wobec studni życia, Aurelia nie miała zbyt wiele czasu i okazji, aby rozwinąć się w tym leczniczym fachu.
⁂ Strateg ⁂ Kobieta wykazuje godne pochwały zadatki strategiczne, tak więc bardzo możliwe, że zamiast pójść w ślady matki, w przyszłości stanie u boku swego ojca.
Tylko teraz pytanie, czy ktokolwiek chciałby coś takiego, czytałby to i wgl, bo jak tak to lecę do Erin z prośbą o zgodę na otworzenie takiego sklepiku! <3
Ostatnio zmieniony przez Minwet (04-04-2015 o 14h08)