Link do zewnętrznego obrazka
Oto i mój trzeci jednorazowy konkurs !
Przeglądałam listę kilkakrotnie i takiego nie znalazłam. (był: wykorzystaj kolor czerwony & zielony Fryzura w kolorze , ale mój jest inny)
Tym razem Waszym zadaniem będzie stworzenie stylizacji miss, w której wyeksponujecie jeden kolor. Może dokładniej ? Wszystko powinno być czarne/białe nawet różowe, bo szkoda wywalać ładne stylizacje by jak najlepiej było widać inny kolor. Przykład:
W kolorze mogą być max. 2 części miss, ale ciągle ma być to ten sam kolor (np. torebka+oczy; kokardka na głowie+usta, czyli część stroju i twarzy. W kolorze mogą być też włosy/ich część np;włosy+pierścionek, ale czy wtedy zachowany zostanie ten ,,efekt" ? To zależy od Ciebie
Kolor jaki wyeksponujecie, to tylko i wyłącznie Wasza decyzja ^^
REGULAMIN
1. Przestrzegamy regulaminu forum i miniregulaminu nieoficjalnych konkursów
2. Można oddać tylko jedną pracę.
3. Przyjmuję stylizację MISS.
4. Gotowe zestawy z U Nine/od gwiazd zabronione (max. 3 elementy i nie mogą to być np. bluzka+spódnica/sukienka+nakrycie głowy)
5. Nie poddajemy prac obróbce w programach graficznych.
6. Opis ma zawierać przynajmniej trzy zdania.
7. Macie czas do 28-12-2015 do godziny 22:00 (trochę dłużej, bo wypadłoby na 25)
8. Nagrody pojawią się do 2 tygodni po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń, czyli już w roku 2016 ^^ (wiadomo - święta, rodzina przyjeżdża. Jeśli miałabym problemy z nagrodami powiadomię o tym wcześniej, jednak myślę, że dam radę ^^)
Tym razem sama siedzę na siedlisku jury. Nie odbiorę nikomu możliwości wzięcia udziału.
Nagrody mojego autorstwa
I miejsce: Dyplom+sygnaturka z avatarem+rysunek
II miejsce: Dyplom+sygnaturka+rysunek chibi
III miejsce: Dyplom
...i oczywiście dyplomik za udział dla każdego C:
[ ! proszę w zgłoszeniu napisać jaką sygnaturkę chcecie ! Niekonieczne, ale wtedy zrobię coś o tematyce świątecznej/nowy rok/śnieg ]
Kiedy będę wybierała podium wezmę pod uwagę ocenę publiczności.
Publiczność proszę o wymienienie do trzech faworytek (Wasze podium) (można wysłać ,,swoje podium" do mnie na pw lub umieścić w wątku konkursowym po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń
Jeśli czegoś nie zrozumiałeś - napisz. Postaram się wytłumaczyć.
Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (12-12-2015 o 22h55)