Jak jeszcze jest czas to się zgłoszę. Pogrzebałam w szafie, znalazłam kilka świątecznych ubranek i wyszło mi coś takiego:
Stylizacja przedstawia pomocnika, a raczej pomocnicę św. Mikołaja.
W tym roku było naprawdę wiele grzecznych dzieci, tak więc Mikołaj miał kłopot z otczytaniem tych wszystkich listów. Dlatego poprosił o pomoc ( nazwijmy ją Wendy ) Wendy, kochaną krewniaczkę Świętego. Tak więc Wendy usiadła w fotelu, zapaliła w piecu i zaczęła czytać listy. Po pewnym czasie jej uwagę przukuł list od niejakiego Bartka Kowalika. Właśnie trzyma ten list w dłoni, a z tyłu widać ogień, który bucha z kominka. Wendy jest nieco zdziwiona i zmartwiona. Też bylibyście tacy, gdybyście znali zawartość tego listu...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#26 13-12-2015 o 18h33
#27 14-12-2015 o 00h11
Ale szybko ! Już koniec przyjmowania zgłoszeń ?
Ja od jakiegoś czasu uznaje każdego za zwycięzcę i dlatego też każdy dostaje bardzo biedny dyplomik za udział. Jeśli kogoś brakuje (mało prawdopodobne, bo moja godzina życia i zszargane nerwy na to poszły ^^')spis dyplomów, żebyście się znalazł, ale ja dobra jestem x'D
Dyplomiki za udział. Jak znajdziesz swój , to jesteś miszczu ;P
Podium mamy już gotowe. Został już tylko rysunek dla I miejsca. Pozostałe rysuneczki i wyróżnienia powstały dzięki mi i Llovek - poświęciłyśmy się. Obie chore rysowałyśmy w pocie czoła, żarłyśmy się o jedną z uczestniczek xD można uznać, że wygrałam ;-D i lałyśmy się z własnej głupoty. Przynajmniej co do podium byłyśmy zgodne....dlatego na swoją faworytkę (liczy się też pw u mnie) możecie głosować tylko do środy. Tak - w środę wyniki. Dlaczego miałybyście czekać tydzień skoro mamy nagrody i podium ?
Kto, według Ciebie, zasłużył na nagrodę publiczności ?
ja RBK czekałam specjalnie do północy xD i te wszystkie dyplomiki tu wstawiałam TuT
Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (14-12-2015 o 00h18)
#28 14-12-2015 o 00h36
Dziękuję za cudowny dyplom za udział. Trzymam kciuki za moje faworytki i nie zdradzę kto skradł moje serduszko, małe pocieszenie na smutki, zawsze mile widziane, dziękuję
#29 14-12-2015 o 08h53
Jejciu, jaka miła niespodzianka! Te dyplomy są piękne - i bardzo uzasadnione, bo dawno chyba nie było konkursu, w którym wlaściwie wszystkie zgłoszenia byłyby takie cudne! Zachwycałam się właściwie każdą kolejną stylizacją. ^^
A ja zdradzę, komu najgoręcej kibicuję (choć wybór był baaaaaardzo trudny). Liczę na wysoką nagrodę dla Yubin! Jako jedna z nielicznych odbiegła od standardowego połączenia kolorów, a jednak stworzyła bardzo wiarygodnego pomocnika. Ten makijaż jest idealny, jakby postać była żywcem wyjęta z filmu! ^^
#30 14-12-2015 o 16h19
Dziękuję za śliczny dyplom za udział ♥ A swój głos oddaję na ellixp c;
#31 14-12-2015 o 16h31
To ja zrobie cos czego niegdy nie robie, zagłosuje, na Dessdemone, bo nie umieściła żony mikołaja tylko w kuchni xDD
#32 14-12-2015 o 17h57
Głosuję na KimKas, podoba mi się jak ta stylizacja jest różna od pozostałych, i podobają mi się steampunkowe akcenty w niej.
#33 14-12-2015 o 20h13
Dziękuję za dyplom, to miłe że każdy go dostał (bardzo świąteczny gest) ^_^
Ciężki wybór z tym głosowaniem, nie ma tu złej stylizacji, z chęcią oddałabym co najmniej trzy głosy, ale to pewnie nie przejdzie, co? Muszę wybrać między trzema stylizacjami - Dasharia stworzyła prawdziwie psotnego elfa, twarz idealnie oddaje zamysł stylizacji, serowakanapka - stylizacja inna niż wszystkie, bardzo dobry pomysł, który mimo że wyłamuje się z konwencji typowo świątecznych barw, niemniej jednak pasuje do ducha świąt. No i KimKas - nie wpadłabym na taki pomysł, a jest świetny! Chyba muszę jednak zdecydować, oddam więc swój głos na KimKas za to, że jej elf najbardziej mnie zaskoczył
#34 14-12-2015 o 20h43
Ja oddaję swój głos na Yubin. Dzięki za dyplomik.
#35 14-12-2015 o 21h59
Dyplomiki za udział przepiękne. Dziękujemy, Rebeko ~ ♥
Ah, głosowanie na nagrodę publiczności, rzecz chyba najtrudniejsza przy startowaniu w konkursach. Bardzo spodobała mi się Psotka autorstwa Kinder26. Odniosłam wrażenie, że mimo przekornego imienia jest to elf, który pilnuje dyscypliny i przestrzegania zasad, a ktoś taki w wesołej i beztroskiej krainie Świętego na pewno jest potrzebny. Hetalia stworzyła wspaniałego Elfa-Nawigatora, nelumi czarującą Świąteczną Magię, a Dasharia uroczego psotnego chochlika.
Jednak mój głos oddam na serowakanapka, za stworzenie elfa stajennego. Praktyczne podejście do tematu, które bardzo mi się podoba :]
#36 15-12-2015 o 01h18
Piękne dyplomy, dziękuję ♥ Miło, że poświęciłaś swój czas dla każdego uczestnika c;
Choć naprawdę wiele stylizacji w tym konkursie jest świetnych i bardzo mi się spodobało, udało mi się wybrać jedną osobę, na którą oddaję głos - nelumi, która powaliła mnie nie tylko piękną stylizacją, ale też interesującym podejściem do tematu.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#37 15-12-2015 o 14h56
Jest potrójny remis xD
I...informuję, że wszystkie nagrody są już gotowe ^^
Jutro (środa) wyniki, a więc głosujcie do godziny 22, bo w razie czego muszę zrobić nawet 3 dyplomy, a muszą one jakoś wyglądać nie, nie zrobię ich jutro...mam spore, własne problemy x'D
Nie bójcie się głosować. Jeśli nie chcecie by ktoś widział Wasz głos napiszcie do mnie lub Llovek ^^
Moje dyplomy nie są jakieś ładne, ale programu zaczęłam używać kiedy Llovek poprosiła o pomoc w konkursie, a obczaiłam o co chodzi jakiś tydzień później ^^
No i GRATULACJE dla wszystkich
~autorka konkursu Llovek i pomocnik Rebeka7~
#38 16-12-2015 o 17h50
uwaga, uwaga, panie i panowie oto podium:
a oto nagrody:
I miejsce Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
II miejsceSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
III miejsceSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
wyróżnieniaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nagrody póbliczności (3):Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH
~ ja i Rebeka ~
Ostatnio zmieniony przez llovek (16-12-2015 o 17h55)
~Snap:Zielony_elfik~ SameQuizy~ Wattpad
#39 16-12-2015 o 17h56
Czo ja robie temu reniferowi xDD
Nowa sztuka masazu relaksującego?
#40 16-12-2015 o 18h02
No niee, tylko wyróżnienia dla moich faworytek??
#41 16-12-2015 o 18h08
Ja również chciałabym pogratulować wszystkim nagrodzonym i przeprosić za to, że nie umiem robić jakiś tam ,,pięknych" dyplomów i rysunków dla Nelumi,Ellixp i wyróżnienia dla Ojsy, Dasharii i Sartani ^^
Wszystkie stylizacje - bez wyjątku - były wspaniałe !
GRATULACJE !
serowakanapka - oczywiście ! Przecież to Ty zajmujesz się reniferami najlepiej i tylko Ty potrafisz je tak masować xD
Dla mnie wyróżnienia to część podium ^^
Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (16-12-2015 o 18h09)
#42 16-12-2015 o 18h12
hmmm... Brałam udział a mnie nie ma... Czyżbym była niewidoczna?
Haloo? Jeszcze ja!!! Dałam pracę po Kinder!
http://media.giphy.com/media/YiBmF9rG8Er5u/giphy.gif
#43 16-12-2015 o 18h16
Bardzo dziękuję za dyplom :3 Gratulacje dla pozostałych uczestniczek, a zwłaszcza dla podium, które naprawdę jest wspaniałe Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty!
#45 16-12-2015 o 18h27
Wow! Podium zdominowały mhroczne święta xD
Gratuluję wszystkim! Wspaniałe nagrody, aż przyjemnie je wszystkie dokładnie obejrzeć. No ale nic dziwnego, skoro poziom konkursu był naprawdę wysoki, to i nagrody musiały utrzymać poziom xD Podium prezentuje się cudnie, no i ta mnogość wyróżnień i nagród od publiczności! Rysunki też są przeboskie - nieźle się uśmiałam, widząc mojego chochlika z tym wielkim prezenciorem, haha, świetna robota! Dzięki za ten konkurs, był świetny!
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (16-12-2015 o 18h28)
#46 16-12-2015 o 18h36
Gratulacje dla całego cudownego podium bo wygląda epicko W pełni zasłużone ^^
Ślicznie dziękuje za dyplomik jest cudowny ^^
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
#47 16-12-2015 o 18h39
Nie dość, że wycieczka to jeszcze i nagrody w konkursie - tyle szczęścia w jednym dniu \(^v^)/
Dziękuję za wyróżnienie i wszystkie głosy w nagrodzie publiczności ~ ♥
Gratuluję całemu podium i wyróżnionym ^-^
A dyplomiki i rysunki są przeurocze =^u^=
#48 16-12-2015 o 19h00
Jejciu ten rysunek jest przeuroczy ♥ Dziękuję ślicznie za podium i nagrodę publiczności i jednocześnie gratuluję całej reszcie, cieszę się, że moja faworytka jest na podium wraz ze mną ♥
A nagrody są śliczne, nie marudź ^^
#49 16-12-2015 o 19h22
Jej, bardzo dziękuję za wyróżnienie ^^
Wielkie gratulacje dla zwyciężczyń, wspaniałe stylizacje. Cieszę się także, że moja główna faworytka znalazła się na samym szczycie ♥
I dziękuję bardzo za nagrody, dyplomy i rysunki są świetne c;
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#50 16-12-2015 o 22h43
Jeżuśku........... Odebrało mi mowę, te rysunki są takie piękne *-*
*Stara się pohamować swoje feelsy, bo nie wie, czy płakać, że piękne, czy że ona tak nie umie T^T*
Dziękuję T^T Jestem po prostu zauroczona T^T
I gratuluję pozostałym nagrodzonym dziewczynom. LLovek, Rebeko - odwaliłyście kawał dobrej roboty. Osa jest z was dumna. *Ociera łezkę wzruszenia*