Czy po operacji plastycznej twarzy zostanie makijaż? Czy będę musiała robić go od nowa?
Ostatnio zmieniony przez Kiromiko (15-06-2013 o 09h00)
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 278
Czy po operacji plastycznej twarzy zostanie makijaż? Czy będę musiała robić go od nowa?
Ostatnio zmieniony przez Kiromiko (15-06-2013 o 09h00)
Makijaż nie zniknie po operacji.
Ja mam pytanie ja wykonać tą misje :Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz. Gdzie jest ta klinika i jak to zrobić?
Blum napisał
Ja mam pytanie ja wykonać tą misje :Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz. Gdzie jest ta klinika i jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony przez Nana (15-06-2013 o 11h58)
Nie wiem czy było już takie pytanie-jak było to przepraszam.
Mianowicie: jak "wybielić" moją miss?;d Bo mi się taka cyganka zrobiła, a ja bym chciała bladziocha.
Piękno > Kosmetyczka > Solarium > Peeling.
Chika napisał
Piękno > Kosmetyczka > Solarium > Peeling.
hejka mam pytanie opalałalam się plażyi i poparzyłam się na słoncu co robic ? czy da się to jakoś wyleczyc ?
marika57 napisał
hejka mam pytanie opalałalam się plażyi i poparzyłam się na słoncu co robic ? czy da się to jakoś wyleczyc ?
dzieki a gdzie nastepnym razem kupic balsma do opalania abym sie nie poparzyła ?
marika57 napisał
dzieki a gdzie nastepnym razem kupic balsma do opalania abym sie nie poparzyła ?
dziekuje ci bardzo
1. Czy to, jaką mamy pracę zależy tylko od poziomy IQ i poziomu miss, czy też od czegoś innego?
2. Przy jakich poziomach IQ i miss pojawi się kolejna oferta pracy?
3. Czy pojawi się kiedyś osobny dział "POMOC", w którym będzie można zakładać wątki z zapytaniami? (dla łatwiejszego rozwiązania problemów)
Hiruko napisał
1. Czy to, jaką mamy pracę zależy tylko od poziomy IQ i poziomu miss, czy też od czegoś innego?
2. Przy jakich poziomach IQ i miss pojawi się kolejna oferta pracy?
3. Czy pojawi się kiedyś osobny dział "POMOC", w którym będzie można zakładać wątki z zapytaniami? (dla łatwiejszego rozwiązania problemów)
Ten wątek został otworzony z myślą o tym, aby zadawać tu pojedyncze pytania, które zadawane w osobnych wątkach narobiłyby straszny bałagan. Najczęściej pojawiające się problemy są wyjaśniane w osobnych wątkach w tym dziale i zamykane, dzięki czemu każdy może łatwo znaleźć te informacje
Jest taka zakładka na moim profil- ZDJĘCIA GWIAZD ale ja nie wiem o co w tym dokładnie chodzi. Jakje zdobyć?
Zdjęcia gwiazd robi się na Promenadzie Gwiazd (miasto->ostatnia zakładka w dolnym pasku "Promenada Gwiazd"). Do tego potrzebny jest aparat (1200MM) i papier fotograficzny (800MM/szt), które można zakupić w Supermarkecie w zakładce "przedmioty".
Nie każde zdjęcie wychodzi i czasem trzeba zużyć bardzo dużo papieru, by wykonać fotografię. Za dobre zdjęcie otrzymuje się 5000MN i strój gwiazdy
Gwiazdy zmieniają się na promenadzie 2 razy dziennie, ale może się tak zdarzyć, że nie będzie tam żadnej.
Gdzie moge znalezc stroj cost play vocaloida miku (taki jak moj awatar) ? szukalam juz chyba wszedzie a piasalo ze takie sa wiec prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez Imbir (16-06-2013 o 13h48)
Imbir napisał
Gdzie moge znalezc stroj cost play vocaloida miku (taki jak moj awatar) ? szukalam juz chyba wszedzie a piasalo ze takie sa wiec prosze o pomoc
Mam pytanko gdzie można kupic strój czarodziejki z księzyca bardzo dziękuje za pomoc
Nana napisał
Imbir napisał
Butik Kinowy szukałaś?
Bluzki od strony 5
Spódnice od strony 6
Buty od strony 2
Nakrycia głowy od strony 5
Kolczyki od strony 1
Naszyjnik od końca strony 2
Rękawiczki od strony 3
I to jest cały strój, w butiku kinowym o;
marika57 napisał
Mam pytanko gdzie można kupic strój czarodziejki z księzyca bardzo dziękuje za pomoc
Chimayra napisał
marika57 napisał
Wejdź w zakładkę "U Nine" i w ramce "Szukaj w NineLand" wpisz "sailor"
Czy można sprzedawać ubrania? A jeśli tak, to jak to zrobić?
Nie można ich sprzedawać. Niczego nie da się sprzedać.