Musisz wejść tu : //www.missfashion.pl/modules/city/#/modules/estate-agent/#
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 278
Nasza miss może być za gruba... A gdy ma np. 40 kg może być za chuda? Czy tutaj mogą istnieć anorektyczki?
Kiedy miss jest za chuda, ma zapadnięte policzki Nie pamiętam dokładnie, ale pojawiają się one w okolicach wagi 50kg.
Kupiłam płaszcz - Scarlet i z mojego konta zniknęły MM a płaszcza nie mam w swojej szafie. O co chodzi? Chce odzyskać płaszcz lub MM.
Jeny napisał
Kupiłam płaszcz - Scarlet i z mojego konta zniknęły MM a płaszcza nie mam w swojej szafie. O co chodzi? Chce odzyskać płaszcz lub MM.
Czy jeżeli zmienię mieszkanie to stracę jego umeblowanie?
Kiromiko napisał
Czy jeżeli zmienię mieszkanie to stracę jego umeblowanie?
MissPaulka napisał
Clivia napisał
Na czym polega wyzerowanie konta?
Po wyzerowaniu konta zaczynasz wszystko od nowa, wszystko co do tej pory osiągnęłaś tracisz.
Oczywiście. Całe dane z konta są wymazane, nawet kupione pieniądze.
Witam,
czy jak zrezygnuje ze szkolenia w czasie jego trwania to czy zwroca mi missmonety?
tak
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
jestem w podrozy w Chinach i mam w zadaniu kupic szczotke do wlosow
lecz gdy klikam na lazienke ina przedmioty uzytkowe tak jak podali to jej nie ma
i gdzie szukac jej i fryzury n500?
Musisz zapisać szczotkę w pokoju hotelowym,jak już ja zapiszesz to klikasz na nią i mieniasz fryzurę.
dzieki rozumiem juz tylko jedno pytanie
gdzie mam ja kupic jak w sklepie jej nie ma
oki juz znalazlam
dzieki za podpowiedz
pozdrawiam
Naszukałam się, ale wciąż nie mogę znaleźć (albo jestem ślepa) - jak usunąć kogoś ze znajomych?
POMOCY ! chciałam zasilić swoje Miss momenty. Najpierw próbowałam chyba z 5 razy i ani razu nie przyszedł mi sms potwierdzający chociaż cały czas pokazywało, że 'transakcja jest w toku' nic nie przychodziło. Ale obok pisalo, że mogę wysłac T na numer 7968. Wzieło mi z konta 11.07 zł i przyszedł sms 'błedna wiadomość Sprawdz pierwsze slowo i numer na jaki wysylasz sprobuj jeszcze raz. Dziekujemy' Wzielo 11.07 a nie mam ani miss moment ani pieniedzy na koncie ! co teraz mam zrobic?
napisz do supportu,a następnym razem jak ci przez dłuższy czas nie przyjdzie jeszcze raz to anuluj poprzednią i na nowo wyślij
Nie znam na tyle angielskiego zeby dogadac sie w takiej sprawie.. moze mi ktos pomoc ?
użyj translatora googl,najważniejsze żebyś podała maila i nr transakcji,data oraz godzina,
Ostatnio zmieniony przez YooSti (03-09-2013 o 12h15)
Motionell napisał
Hej mam takie zadznie i nie wiem jak je wykonac "chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w Miss City... Musi ulec twojemu urokowi! " pomozecie ??
z góry dzieki
Musisz go jak każdego poprzedniego chłopaka poderwać na dyskotece.
aha dzieki