Gram od wczoraj powie ktoś jak użyć i gdzie znajdę krem do opalania (kupiłam go i gdzieś znikł ) ;d
Kenemi ♥
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 278
Gram od wczoraj powie ktoś jak użyć i gdzie znajdę krem do opalania (kupiłam go i gdzieś znikł ) ;d
znajdziesz go na plaży,przed pójściem się opalać zapisz go w dekoracjach na plaży miasto-->plaża-->dekoracje
Dzięki wielkie ;d
hej mam takie zadanie "Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz." Chcę go wykonać jednak nie mam pieniędzy, a zanim zbiorę 9000 MM to minie kilka lat, a codziennie gram w zdrapkę i robię wszystko by zarobić jednak nawet nie mam 2000 MM od kilku miesięcy. Pomóżcie mi zebrać te pieniądze, albo powiedzcie jak w kilka tygodni zebrać taką kwotę.
Monra napisał
hej mam takie zadanie "Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz." Chcę go wykonać jednak nie mam pieniędzy, a zanim zbiorę 9000 MM to minie kilka lat, a codziennie gram w zdrapkę i robię wszystko by zarobić jednak nawet nie mam 2000 MM od kilku miesięcy. Pomóżcie mi zebrać te pieniądze, albo powiedzcie jak w kilka tygodni zebrać taką kwotę.
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (29-08-2013 o 13h23)
Jeszcze raz ja, jak jest misja "potrzebujesz słodkiego stroju" kup coś tam, musi to być te kolor różowy ?
Nie musi być różowe.
Ile kosztuje ekspresowe szkolenie na pielęgniarkę?
Kiromiko napisał
Nie musi być różowe.
Ile kosztuje ekspresowe szkolenie na pielęgniarkę?
Dlaczego? Moja miss była normalna i ładna, a teraz zrobiły jej się takie ogromne poliki! Dlaczego?
Twoja miss przytyła od jedzenia. Poślij ją na siłownię to schudnie.
O co chodzi ze szczotką do włosów i gdzie ją kupię? (słyszałam, ze jest coś takiego, ale nie wiem zupełnie nic poza tym )
Kiromiko napisał
O co chodzi ze szczotką do włosów i gdzie ją kupię? (słyszałam, ze jest coś takiego, ale nie wiem zupełnie nic poza tym )
Czy wyzwań ze stawką mogę rzucić 50 i JESZCZE 100 bez zakładu,czy te 50 jest wliczone już w to 100?
czy można więcej niż jeden raz myć swoją miss ? gdy naciskam na prysznic i chcę ją umyć to pisze, że już raz użyłam tego produktu
Możesz umyć raz dziennie:)
czyli nic nie można zrobić żeby częściej myć ?
A po co częściej?
Czekasz aż będzie miała 80% i wtedy myjesz i czystość podskakuje do 100%.
Jestem w 18 lv i mam taką misję: ,,Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss." Jak to zrobić???
Idziesz na DEFILADĘ (po lewej stronie u góry) i tam oceniasz 10 Miss:)
Thx ;P
Jak korzystać z rowerku i szczotki?
Dziunia20 napisał
Jak korzystać z rowerku i szczotki?
Jak się sprawdza poziom inteligencji ?