Cathen napisał
Czy da się cofnąć zakup danej rzeczy w sklepie ?
Nie da się.
Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 278
Cathen napisał
Czy da się cofnąć zakup danej rzeczy w sklepie ?
Tak pytam bo mam problem. Miałam dodatkowe zadanie żeby kupić chłopakowi ubrania za łączną cenę 2400 coś , a miałam jeszcze 100 MM więcej. No i nie spojrzałam i kupiłam buty do tego , a nie trzeba było. I właśnie brakuje mi teraz kasy ;/ Jak myślisz da się coś zrobić ?
Cathen napisał
Tak pytam bo mam problem. Miałam dodatkowe zadanie żeby kupić chłopakowi ubrania za łączną cenę 2400 coś , a miałam jeszcze 100 MM więcej. No i nie spojrzałam i kupiłam buty do tego , a nie trzeba było. I właśnie brakuje mi teraz kasy ;/ Jak myślisz da się coś zrobić ?
ale jutro nie będę miała tego dodatkowego zadanie u chłopaka ;/
Czy przy zmianie mieszkania z pałacu na inne mogę sobie wybrać,który salon/biuro/ogród zostawić czy automatycznie zachowuje się pierwsze?
Motionell napisał
Czy przy zmianie mieszkania z pałacu na inne mogę sobie wybrać,który salon/biuro/ogród zostawić czy automatycznie zachowuje się pierwsze?
Nie,nie,nie o to mi chodzi:)
W pałacu mam 2 ogrody,2 salony i 2 biura. I czy jeśli urządzę je obydwa a potem wracam np. do małej willi to czy mam wybór,które zachować jako domyślne (pierwszy salon czy drugi salon). Nie chodzi tu zupełnie o defiladę, bo widzę,że w finale Deco jest mój drugi salon,którego obecnie nie mam
Motionell napisał
Nie,nie,nie o to mi chodzi:)
W pałacu mam 2 ogrody,2 salony i 2 biura. I czy jeśli urządzę je obydwa a potem wracam np. do małej willi to czy mam wybór,które zachować jako domyślne (pierwszy salon czy drugi salon). Nie chodzi tu zupełnie o defiladę, bo widzę,że w finale Deco jest mój drugi salon,którego obecnie nie mam
Tydzień albo 8 dni temu, gdy skończyła mi się misja z pałacem.
To dziwne (widocznie miałaś dużo głosów i zapisało/tak samo jak już nie masz pałacu,a wracasz do niego i masz urządzony w całości to wszystko co miałaś )
Ok,dzięki wielkie za odpowiedź
Aga4321 napisał
Gdzie jest Miss City potrzebne do 20 poziomu POMOCY!!
Ciekawa jestem, czy ktoś wie na jakiej zasadzie ustalane są ceny ubrań z gwiazd/zawodów? Chodzi mi głównie o ich możliwości w pojedynkach - ktoś wie, czy traktowane są jako cenne, średnie czy w ogóle nijakie?
jak zrobić zdjęcie z gwiazdą?
nnatalka napisał
jak zrobić zdjęcie z gwiazdą?
Czy będzie możliwość użycia przedmiotów z Kenii czy Chin w ogrodzie po powrocie z podróży?
jak przejsc poziom 11 w którym trzeba zostać fryzjerką ?/ jak to zrobic ??
mija5 napisał
jak przejsc poziom 11 w którym trzeba zostać fryzjerką ?/ jak to zrobic ??
w jakim czasie sa MM gdy doładuje przez sms ??
Hej.
Mogłabym się dowiedzieć, co się stało z moim wątkiem w "Przedstaw się"?
mija5 napisał
w jakim czasie sa MM gdy doładuje przez sms ??
hej w jakim czasie w grze pojawiaja sie MM na koncie gdy doładuje przez sms ??
właśnie sie nie pojawily odrazu... zaobacze po wylogowaniu sie
dzieki wielkie
Ostatnio zmieniony przez mija5 (16-08-2013 o 19h30)
Chika napisał
Hej.
Mogłabym się dowiedzieć, co się stało z moim wątkiem w "Przedstaw się"?
Powinno się poinformować właściciela, albo przynajmniej wrzucić to do "Archiwum", a nie szukam jak głupia ;_;