szpika napisał
Poszłam się opalić na plażż i moja miss jest częściowo czerwona. Jak to naprawić weście pomóżcie proszę.
Zejdzie dopiero jutro lub za dwa dni, następnym razem użyj kremu,jak chcesz się opalić na plaży.
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 278
szpika napisał
Poszłam się opalić na plażż i moja miss jest częściowo czerwona. Jak to naprawić weście pomóżcie proszę.
Mam misję ,,Chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w Miss City... Musi ulec twojemu urokowi!"
Gdzie go mogę znależć?
CzarnaDDZ napisał
Mam misję ,,Chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w Miss City... Musi ulec twojemu urokowi!"
Gdzie go mogę znależć?
Gdzie w grze moge zobaczyć swój poziom inteligencji (IQ)
Na swoim profilu.
Moja Miss była za długo na solarium wyglą da teraz jak murzyn czy moge zmniejszyć jej opalenizne\
Możesz, ale dopiero kolejnego dnia. Po prostu pójdź z nią na peeling
Jak mogę wrzucić na posta zrobiony przez siebie zdjęcie?
bo trzeba iść na dyskoteke i nacisnąć ,,Zerwij"
co się robi z punktami miss nastroju? zamienia się na coś?
Eminaria - klikasz na "Napisz odpowiedź" i będziesz miała nad edytorem tekstu drobnymi literkami napisane "Dodaj zdjęcie". Klikasz na to i ładujesz zdjęcie z komputera jakie tam zechcesz
Pati12980 - Miss Nastrój to tylko punkty określające Cię na jakim jesteś miejscu w klasyfikacji. Przydają się podczas wyzwań, bo im więcej ich masz, tym silniejsza miss.
gdzie można znaleść papier fotograficzny i aparat
Supermarket -> Przedmioty.
Foxglove napisał
Eminaria - klikasz na "Napisz odpowiedź" i będziesz miała nad edytorem tekstu drobnymi literkami napisane "Dodaj zdjęcie". Klikasz na to i ładujesz zdjęcie z komputera jakie tam zechcesz
Pati12980 - Miss Nastrój to tylko punkty określające Cię na jakim jesteś miejscu w klasyfikacji. Przydają się podczas wyzwań, bo im więcej ich masz, tym silniejsza miss.
Mam takie pytanko. Rozstałam sie z chlopakiem ponieważ taką miałam misje do wykonania. Przeszłam na następny poziom i aktualnie teraz nie mam misji zeby znaleźć nowego jednak mi chłopak by się przydał ze zwględu na dochód dzienny od niego. Stąd moje pytanie czy jest szansa, aby znaleźć faceta jeśli aktualnie nie mam tego w zadaniach ? i czy jeśli go znajdę teraz to poźniej mi to zaliczy jako już wykonaną misję ?
Lepiej nie ryzykować. Jeśli nie masz misji na znalezienie chłopa, to nie szukaj go, bo albo nie znajdziesz nikogo albo znowu będziesz miała tego, z którym już zerwałaś. Szybko przejdź poziom na jakim jesteś i w kolejnym już będziesz mieć misję szukania chłopaka
o co chodzi z tymi wyzwaniami?? dlaczego przegrywam z dziewczynami na 4 poziomie chociaz mam 12?? co jest brane pod uwage w czesie wyzwania??
katia20 napisał
o co chodzi z tymi wyzwaniami?? dlaczego przegrywam z dziewczynami na 4 poziomie chociaz mam 12?? co jest brane pod uwage w czesie wyzwania??
Widziałam na stronie głównej piękne buty, było napisane : odnowione buty. Czy ktoś wie gdzie można je znaleźć? Szukałam u Nine ale niestety nic nie znalazłam..
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (08-08-2013 o 11h31)
Emma1 napisał
Widziałam na stronie głównej piękne buty, było napisane : odnowione buty. Czy ktoś wie gdzie można je znaleźć? Szukałam u Nine ale niestety nic nie znalazłam..
Dziękuję Ci bardzo
szukalam juz w pomocy ale tam jest to bardzo ogulnikowo napisane... i jak mam wszystko na max i duzo tych MN to i tak przegrywam z duzo nizszymi poziomami:/. nie mozliwe ze ten czynnik losowosci jest az tak wysoki...
katia20 napisał
szukalam juz w pomocy ale tam jest to bardzo ogulnikowo napisane... i jak mam wszystko na max i duzo tych MN to i tak przegrywam z duzo nizszymi poziomami:/. nie mozliwe ze ten czynnik losowosci jest az tak wysoki...
Ile kosztuje ekspresowe szkolenie na piosenkarkę?