Zapomniałam jeszcze dodać, że na forum wystarczy kliknąć na Nick osoby którą chcesz zapisać i tam też jest ten ludzik z plusem :-<
![//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg](http://photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg)
Strony : 1 ... 267 268 269 270 271 ... 279
Zapomniałam jeszcze dodać, że na forum wystarczy kliknąć na Nick osoby którą chcesz zapisać i tam też jest ten ludzik z plusem :-<
Rozumiem, ale mimo to i tak serdecznie dziękuję za pomoc która jest nieoceniona z twojej strony <3
Czy jeśli chcę anulować szkolenie do pracy, to odzyskuję pieniądze czy one przepadają? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pieniądze zostają zwrócone
Cześć. Wie ktoś może kiedy mniej więcej będzie happy hour?
Pytanie, dodałam jakiś czas temu strój mojej miss do opisu. Opis zaczęłam zmieniać i zapomniałam go dodać ponownie, został utracony, ale w zapisach zdjęć nadal jest widoczny. Czy ktoś wie jak to można zrobić, żeby ponownie go wstawić?
Poniżej zdjęcie pokazujące o co mi chodzi
Strój widoczny jest w ostatnich zdjęciach, które dodałam
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Sartani (05-07-2018 o 17h27)
Hej, gdzie można kupić kuferki z niespodziankami?
dominikaaa3 napisał
Hej, gdzie można kupić kuferki z niespodziankami?
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (07-07-2018 o 22h04)
Do czego jest potrzebny komputer/laptop? (użytkowe) Chcę kupić, ale nie wiem czy będzie mi potrzebny
Lussi25vh522, komputer/laptop umożliwia podniesienie IQ miss. Działa podobnie jak biblioteka- po 1/2h masz wyższe IQ, tylko nie pamiętam o ile dokładnie :-)
Przy okazji zadam pytanie: czy jeśli kupię mieszkanie będę mogła z niego zrezygnować czy już nie? Jeśli tak, to czy utracę wydane MM? Z góry dziękuję za odpowiedź :-)
Sprzedaż mieszkania jest możliwa, jednak z każdym dniem jest ono coraz mniej warte. Więc nie dostaniesz całej kwoty jaką zapłaciłaś :< jednak nie wiem ile traci się przez jeden dzień. Mój pałac kosztował 475 tys jakoś, a teraz jest wart ze 360 tys..
edit. a nie, sorry, 294 tys juz jest wart
edit 2. po 7 dniach pałac jest wart już tylko 291. (stan na dzień 21.07) Tak więc wartość bardzo szybko leci w dół.
Ostatnio zmieniony przez xNisiax (21-07-2018 o 09h28)
Jak kliknę przy mieszkaniu "Sprzedaj" to najpierw się dowiem, ile jest obecnie warte, czy od razu je sprzedam?
Najpierw się dowiesz ile jest warte twoje mieszkanie
Dziękuję za pomoc <3
Przy kupnie fryzury lub zmianie koloru dostaję error "hair is disallow", mogłabym prosić o pomoc jak to naprawić?
Dobra, poradziłam sobie.
Jakby ktoś miał podobny problem:
*Zainstaluj aplikację MF na telefonie
*Kup fryzurę na telefonie (byle jaką)
*Wróć na komputer
Wszystko powinno już działać~!
OK przybywam z zapytaniem o numer makijażu w trzech grzechach głównych i drugim stroju. Chciałabym nałożyć go na twarz miss a nie umiem go znaleźć
Jeżeli byłam zakwalifikowana do defilady finalistek ale nie stanęłam na podium to czy mogę ponownie brać w niej udział czy moja miss nie jest już brana pod uwagę?
Chciałabym odblokować miejsce na kolejnego zwierzaka i mam komunikat o kupnie 12k MM, a poniżej kupiono 0 MM. Czy jeżeli kupię większy pakiet, też zaliczy? Wolę się upewnić, czy chodzi o konkretne paczki, czy tylko liczbę MM. I czy jeżeli kupię np. 45k MM, to pozostałe monety doliczą się do odblokowania 4 miejsca, czy tylko zaliczy 3?
Mam nadzieję, że nie napisałam tego zbyt chaotycznie
Kiedy ja kupowałam paczki to zaliczało po pojedynczym zakupie. Być może coś się zmieniło, ale tego nie wiem
Jak nalozyc maseczke na miss (znak zapytania)
Ananda napisał
Jak nalozyc maseczke na miss (znak zapytania)
Jestem na poziomie 77, w zadaniu mam zrobić sobie fryzurę nr 480, ale gdy idę do fryzjera pisze mi że jest ta fryzura dla mnie nieosiągalna... co mam zrobić?
Hmm, pokazuje mi się fryzura, która jest dostępna po zrobieniu zdjęcia gwieździe Skrzat Zabawka, ale wydaje mi się to dziwne, bo to chyba świąteczna gwiazda
Edit: Sprawdziłam na blogu i to powinna być fryzura 408! Spróbuj ją założyć, może zadziała.
I jeżeli zadziała, to warto to zgłosić do literówek/błędów w grze, no chyba że po prostu źle Ci się przeczytało
Ostatnio zmieniony przez spsr (29-08-2018 o 13h50)