Impresja napisał
Czy moja miss może mieć dwie prace?
Niestety nie, równocześnie można wykonywać tylko jedną pracę.
Strony : 1 ... 261 262 263 264 265 ... 278
Witam, mam pytanie. Otóż czy oprócz fitnessu moja miss może jakoś szybciej spalić wagę? Pozdrawiam
Tak
W Ikelandzie w użytkowych na drugiej stronie jest rowerek za 100 MM
Miss nie musi w ogóle czekać, żeby schudnąć na rowerku, więc prędkość chudnięcia zależy od prędkości klikania. Polecam
Nie wiem jak przejsc misje na poziomie 60
Wybierz się w góry na mały odpoczynek i pojeździj na nartach!
Jak mam to zrobic? W biurze podrozy nie ma zadnej wycieczki w gory a jesli nacisne Miasto -> gory to moge tylko udekorowac pokoj, nie ma zadnej opcji zeby "pojezdzic na nartach"....
pomocy
MissInsomnia napisał
Jak mam to zrobic? W biurze podrozy nie ma zadnej wycieczki w gory a jesli nacisne Miasto -> gory to moge tylko udekorowac pokoj, nie ma zadnej opcji zeby "pojezdzic na nartach"....
pomocy
SnowRabbit napisał
MissInsomnia napisał
pomocy
Wystarczy, że w zakładce gry zagrasz w grę narciarską
Mam zadanie aby kupić maseczkę i ją nałożyć, ale nie wiem gdzie ją znaleźć po kupieniu (w tym umyj się jej nie ma)
Lol, ludzie XD
2 wątki niżej, ale skoro prosisz, to Ci dam linka
//www.missfashion.pl/forum/t6773,1-obrazkowe-mini-poradniki-czyli-zak%C5%82adanie-maseczki-i-inne.htm
Iremi zrobiła bardzo ładny wątek i w ogóle, na pewno wszystko znajdziesz
Miałam pieska, kupiłam kotka i teraz na profilu wyświetla mi się kotek, a chciałabym dalej psa, jak to zmienić??
Masz tam lupke i pokażą Ci się wszystkie zwierzaki i musisz dać na ; wyświetl
Jak znaleźć sobie chłopaka???
Moja gra trochę nie działa bo w mieście niema opcji dyskoteka.
Jak to zrobić???
Nie wiem co ze mną, ale dopiero teraz zauważyłam jakies punkty BO. Do czego one służą/ za co są one? XD
Jak działa to wyświetlanie na eventowej defiliadzie? Niby w zależności od sukienek, ale kupiłam parę w zeszłym jak i tym roku i nigdy siebie nie widziałam. Wystarczy je mieć w szafie, czy trzeba ubrać? Ile mniej więcej wy kupujecie?
Nigdy nie ogarniałam tej eventowej defilady. Ja kupowałam gdzieś około 15 sukienek. Może te co się dostaje z misji też się liczą?
jula209 Bo na profilu wszystko jest po francusku, nie przejmuj się Jak dobrze patrzę to BO są MM.
ellixp 30 sukienek raczej na raz nie ubierzesz (chyba, nigdy nic nie wiadomo), więc na chłopski rozum zgaduję, że tylko kupić.
Była kiedyś miss, która miała tylko jedną stylizację, a ciągle się pojawiała, ale to dawno, więc tym bardziej nie musisz ich wszystkich zakładać.
Właściwie to racja, nie wpadłam na to xD Aczkolwiek ten mechanizm uważam za tragiczny i nieprzemyślany, ktoś zrobi ładną stylizację zasługującą na podium ale bez wykorzystania sukienki i klapa, musi specjalnie dokupić sukienki, których zapewne i tak nigdy nie użyje, bezsens ;__; Powinny się wyświetlać miss, które mają na sobie ubrania z KH kupione w danym roku i tyle, a nie...
Mi się wyświetla w kółko ok. 10 osób, z czego większość nawet nie ma halloweenowej stylizacji. Ja sama siebie na defiladzie nie spotkałam ani razu, a mam mnóstwo sukienek - tegorocznych jak i z poprzednich lat. Nie mam pojęcia jak to działa.
Kiedyś chyba było napisane, że to się co 5 minut aktualizuje, więc XD CZYSTE SZALEŃSTWO XD
Ale ja ktoś nakupi 1 000 sukienek, to na cały dzień mu wystarczy, aczkolwiek nie polecam tej metody, zżera mnóstwo MM.
Aż policzyłam moje wszystkie halloweenowe kiecki - ponad 200, wczoraj kupiłam ok. 10 i nic, dzisiaj dokupiłam 1 i wyświetliłam się sobie aż cały jeden raz. Wow.
Ile jest w tym roku misji? Nie ma nigdzie żadnego wpisu, więc ....
Aktualnie misji jest 70.
Jak mam zaglosowac na miss które biorą udział w Defiladzie?
Czy IQ da sie zdobyć jeszcze w jakiś sposób oprócz czytania książek i granie w gry?