LPSPINK napisał
Ile jest poziomów? Z góry dziękuje osobie która wie
Obecnie jest 151 poziomów.
Strony : 1 ... 255 256 257 258 259 ... 278
LPSPINK napisał
Ile jest poziomów? Z góry dziękuje osobie która wie
co znaczy IQ
IQ to poziom inteligencji, może go zwiększyć chodząc do biblioteki, grając w gry.
A kiedy będzie letni butik
Jaki letni butik? Na mf nie ma żadnego letniego butiku jest tylko sezonowa obniżka cen.
A kiedy ma być ta sezonowa obniżka
Jak dobrze ogarniam, to zacznie się gdzieś w czerwcu, a skończy w lipcu Czekaj, aż będą promocje -60% - te są najlepsze ^^
A daty dokładnie
Wycieczka do Kenii ma chyba jakąś stałą datę. Ktoś wie kiedy będzie możliwość pojechania tam za darmo?
Do Chin jest darmowa wycieczka z okazji Chińskiego nowego roku, a o darmowa wycieczka do Kenii jeszcze nigdy takiej nie widziałam. Chiny i Kenia nie mają stałych dat, możesz pojechać kiedy chcesz ale na min. 2 dni, a max. 8 dni. Świąteczna Kraina i Halloween mają określoną datę i są raz w roku, a Steampank jest w określonym czasie dwa razy w roku.
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (02-06-2017 o 17h06)
Mi się wydaje, że rok temu w sierpniu było coś z Kenią związane, ale nie wiem czy wycieczka była darmowa.
W sierpniu zeszłego roku dodano dwa nowe stroje do Kenii, ale wycieczka nie była za darmo (przejrzałam tamten wątek).
jak reaktywować swoje konto jak zostalo dziś usunięte przez brata
Idzie kupić ubrania tej "przyjaciółce Liz"?
Ale jak mam odzyskać swoje usunięte dzisiaj konto
Usuniętych kont nie da się odzyskać
Możesz próbować pisać Do adminów //www.missfashion.pl/contact.php, ale nie gwarantuję, że w ogóle odpiszą.
Następnym razem NIGDY nie dawaj bratu dostępu do konta, nie podawaj hasła i miejcie różne e-maile.
To znowu muszę przechodzić od Nowa
No niestety, tak to jest. Ale nie przejmuj się
Musisz tylko pamiętać by nikt poza Tobą nie znał Twojego hasła i e-maila
A to prawda że jak dopasowuje z banku te miss monety to mi naliczana do mojego rachunku bankowego
SweetGirl14 - niestety nie, nie możesz kupić ubrań swojej współlokatorce. Ale jak odejdzie, wszystkie jej ubrania będą twoje.
Misiak213 napisał
A to prawda że jak dopasowuje z banku te miss monety to mi naliczana do mojego rachunku bankowego
Witam mam pytanie. Czy to możliwe że od jakiegoś miesiąca nie pojawia i się żadna gwiazda na promenadzie? Fakt, że jestem na ostatnim poziomie, ale mam jeszcze ponad 40 miejsc na gwiazdy, a oprócz tych ostatnich sezonowych nic się nie pojawiło. Czy ktoś wie czy to normalne?
A jak Ci idzie zbieranie gwiazd zwykłych? Bardzo prawdopodobne, że masz wszystkie zwykłe i brakuje Ci tylko paru z eventu
Czy przypominasz sobie, żebyś odpuściła sobie parę gwiazd z eventu (sezonowych)? Nie pamiętam wszystkich gwiazd, ale to najbardziej prawdopodobne Może bardziej doświadczone graczki ogarną, których gwiazd konkretnie Ci brakuje
A czy w tej grze są kary nie chodzi mi o takie ze takie jak byłam z aspamowana tylko o inne