Nie ma teraz możliwości głosowania na profilu, więc jeśli jakaś miss Ci się podoba, a nie chcesz czekać by pojawiła się na defiladzie albo ma trofeum, to klikasz na to wow.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 238 239 240 241 242 ... 278
Nie ma teraz możliwości głosowania na profilu, więc jeśli jakaś miss Ci się podoba, a nie chcesz czekać by pojawiła się na defiladzie albo ma trofeum, to klikasz na to wow.
Według nowych zasad: "W defiladzie miss mogą uczestniczyć jedynie mieszkania miss, które posiadają co najmniej 200 elementów dekoracyjnych (w sumie)."
Jak sprawdzić ilość tych elementów dekoracyjnych?
To o meblach, ale o ciuchach też jest. Tylko linijkę wyżej.
Dziewczyny, nie pamiętam/długa przerwa w grze/ jak to jest z ubieraniem chłopaka. W każdym razie wiem, że była opcja pozwalająca go ubrać, teraz nie mam. Jak to jest z tym ubieraniem faceta? Z góry dziękuję za pomoc
Szafa-Na dole, linijkę wyżej od nazwy stroju, to po lewej.
Ja mam takie inne pytanie:
Ile jest gwiazd walentynkowych czyli tych, które pojawiają się tylko w okresie walentynkowym?
Ja mam 16 i wydaje mi się że to wszystkie.
W szafie mam tylko miss i kota. Chłopaka ani jego garderoby, którą miałam nie widać wgl. Jakiś błąd czy...?
Jeśli nie masz chłopaka to nie wyświetli ci się jego garderoba, ale jeśli masz chłopaka to nie wiem.
Mam chłopaka, stoi w profilu Benoit czy jakoś tak, ale jego garderoby nie ma nigdzie.
Na jakimś poziomie jest tak, że mamy współlokatora i po jakimś czasie dopiero zostaje naszym chłopakiem. Może to dlatego nie masz dostępu do garderoby?
Edit: Sprawdziłam, na 41 poziomie Benoit jest współlokatorem i dopiero na poziomie 43 zostaje chłopakiem.
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (08-07-2016 o 14h50)
Jak tu nie ma to chyba współlokator, bo koło 40-tego poziomu są misje o współlokatorach.
EDIT: Sprawdziłam spis misji i tak, to nie jest Twój chłopak. On tylko z Tobą mieszka.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (08-07-2016 o 14h54)
Taaak! Macie rację, o to chodzi. Sprawdziłam teraz w misjach i dziś po przejściu poziomu jasno napisane, że współlokator zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Dziękuję za pomoc Jak widać poskładanie prostych faktów, niekoniecznie bywa łatwe w pojedynkę
Ostatnio zmieniony przez Karmin (08-07-2016 o 14h54)
Saeniver napisał
Wchodzisz w zakładkę "profil", klikasz na statystyki, po lewej jest taki jakby karteluszek, ile czego masz i tam powinna się wyświetlać twoja ilość, cytuję, "przedmiotów z ikeland".
Mam pytanko odnośnie Promenady Gwiazd. Co jaki czas gwiazda się zmienia i pojawia się nowa? Codziennie czy co parę godzin? Ponadto czy jest gdzieś dostępny spis wszystkich wizerunków Gwiazd jakie można spotkać?
1. Co 12 godzin - o 14:00 i 02:00 nie zawsze muszą się pojawić jakiekolwiek.
2. Jest spis, ale chyba nieaktualny. Linka dam na priv.
Jak wejść w defilade? powinno byc po lewej stronie,a pisze tylko miss final itp.. level 4 jak by co
Ostatnio zmieniony przez Sashaei (13-07-2016 o 19h17)
Sashaei klikając w " Miss Finałał" pojawiają się różne miss które dostały się już do finału ale tam na dole jest napis
"Tutaj znajdziesz normalną defilade"
Jeśli jednak nawet tak nie trafisz to na defiladę dostaniesz się tu:
//www.missfashion.pl/modules/election/defile.php?type=bimbo
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (25-07-2016 o 14h39)
Dzięki
Jeszcze raz:
Są wyniki finałów?
I inne pytanie:
Czy jeśli ktoś ma bana na IP na zawsze, to na wszystkich serwerach?
No to ja mam takie jedno pytanie dość pewnie głupie ale zapytam :
Jak wchodziłam kiedyś do Sali Gier to była tak taka jedna dyskusja "Oceń ubranie z MF w skali 1-10" i tam w niektórych komentarzach dodawali nawet zdjęcia tych ubrań więc takie pytanie
Jak dodać takie zdjęcie ciuszka do komentarza?
A i jeszcze jedno ostatnio bawiłam się BBCode'ami i zauważyłam że nie działa u mnie kod ze zmiana koloru tekstu np. [Red]Paulineczka120[/Red] Czym to może być spowodowane?
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (25-07-2016 o 14h43)
paulineczka120 wszystko przez bbcode. Robisz tak jak zabawą warstwami w szafie, tylko zależnie od tego czy chcesz miniaturkę czy pełny obrazek kopiujesz pierwszy albo drugi link w panelu.
A kolory nie działają w ten sposób. Nie możesz po prostu napisać [red] musisz użyć pełnego kodu
[ color= red] [ / color] Wtedy działa poprawnie ^^
(oczywiście pamiętaj o braku spacji :>)
Ostatnio zmieniony przez nelumi (25-07-2016 o 15h44)
Ile trwa obniżka?
inna137 do 2 sierpnia
A ja mam takie pytanie:
Czy jeśli jakaś miss doda mnie na swoją listę znajomych będzie widoczna u mnie w kontaktach?