Na tej stronie dokladnie, jest wyjasnienie, pare postów wyzej
,,Na aplikacji nie wyświetla się, że ktoś ma trofeum i w ten sposób zbiera się mp.''
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (24-11-2015 o 22h59)
Strony : 1 ... 201 202 203 204 205 ... 278
Na tej stronie dokladnie, jest wyjasnienie, pare postów wyzej
,,Na aplikacji nie wyświetla się, że ktoś ma trofeum i w ten sposób zbiera się mp.''
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (24-11-2015 o 22h59)
witam serdecznie mam taki mały problem z jedną misją nie wiem jak ją zrobić byłam już w Bibliotece byłam na Dyskotece byłam w kinie i nic mi nie chce zaliczyć prosiłabym o pomoc a misja brzmi tak
* Chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w Miss City... Musi ulec twojemu urokowi!
Podrywasz go tak jak każdego faceta, na dyskotece. Nie musisz tam tańczyć, używasz przycisku do podrywania.
hej, kupiłam MM przez numer telefonu i ich nie dostałam, co zrobić???
Musisz napisac do supportu i opisac swoj problem
Takie pytanie, pewnie już gdzieś jest, ale trudno mi je znaleźć Jak wstawić filmik z YT ? To znaczy np. w wątku w sali gier "muzyka w skali 1-10" żeby to nie był link tylko cały filmik?
[youtube]link[/youtube]
Bardzo dziękuję <3
Czy w okolicach eventu świątecznego też pojawiała się zazwyczaj jakaś promocja w banku typu 3 za 2?
Z tego co pamiętam to w okresie eventu były jakieś promocje na doładowanie.
Czy mogę zmienić nazwę mojej miss?
Nick swojej miss możesz zmienić (a raczej napisać do kogoś tam) jeśli nazwa jest niestosowna lub obraźliwaangelika6 napisał
Czy mogę zmienić nazwę mojej miss?
Potwierdzę to co napisała koleżanka powyżej, można zmienić tylko jeśli nazwa jest obrazliwa.
Jak zrobic peeling nie ma nigdzie pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudia116 peeling wykonywało się kiedyś, teraz wystarczy, że wejdziesz do Salonu Karnacji i wybierzesz cerę jaśniejszą niż masz aktualnie.
Mała rada na przyszłość - ogranicz wykrzykniki. I bez nich rozumiemy wagę problemu.
Majerankowa Wiesz może jaką wartość mają ubrania które dostajemy od gwiazd?
nejcik5 odpowiadałam na twoje pytanie w jednym z wątków, w którym je zadałaś...
Gwiazdy łapie się próbami - jedna próba kosztuje 750 MM. Każda gwiazda musi złapać się za maks. 10 próbą. Nie zależy to od ubrań, jakie ma na sobie ani od jej wyglądu. Innymi słowy - ubrania nie mają ceny.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-11-2015 o 14h33)
Jak mogę wstawić zdjęcie na mój profil na telefonie?;(
czy istnieje spis od jakiego dnia w grze jakie mamy dostępne rzeczy na licytacji ?
Istnieje, jest na forum, na pierwszej stronie tematu o licytacjach. Nie wiem, czy kompletny, ale jest. Chyba znajduje się też na blogu o missfashion, ale nie jestem pewna.
Majerankowa Rozumiem, że zrobienie zdjęcia kosztuje 750$. Ale podczas wyzwań dobrze jest ubrać się drogo. I dlatego pytałam czy ubrania gwiazd mają jakąkolwiek wartość
nejcik5 - Wiem o co chodzi ja też się zawsze nad tym zastanawiałam
Nie ma dla tych ciuchów chyba żadnego cennika, więc tak jakby były za darmo chyba ;/
Gdy pobawisz się w htmlu i włożysz na siebie ubrania od gwiazdy w sklepie, to w przymierzalni możesz zobaczyć, że ich cena to 0 MM. Także technicznie rzecz biorąc nie mają one żadnej wartości.
(Nie, nie da się kupować w ten sposób ubrań gwiazd, próbowałam)
Ja mam pytanie odnośnie bawienia się w html strojem miss. Czy można założyć buty na buty używając jeszcze skarpetek?
O co chodzi z tym kalendarzem i gdzie go znajde w wersji mobilnej ??