Nie, fryzury nie są odblokowywane od poziomu. Te loczki są z Krainy Świątecznej. A przynajmniej u mnie wyświetlają się w tej właśnie kategorii.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-09-2015 o 16h21)
Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 278
Nie, fryzury nie są odblokowywane od poziomu. Te loczki są z Krainy Świątecznej. A przynajmniej u mnie wyświetlają się w tej właśnie kategorii.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-09-2015 o 16h21)
Może były od jakiejś gwiazdy, której nie złapałaś?
Jest tak jak pisało Zioło - według wyszukiwarki u fryzjera, włosy 630 są właśnie z Świątecznej Krainy, ale nie są od żadnej z gwiazd, ponieważ mam wszystkie i żadna nie ma takiej fryzury.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (05-09-2015 o 17h04)
A ja własnie przeglądałam wcześniej fryzury z ŚK na jakimś blogu i nie było tam tej. Może jakaś aktualizacja była. Ale to dobrze ;3 Niedługo ją dorwę
Dzieki
a właśnie jak już o fryzurach mowa a to nie jest też tak że jak zrobię zdj z gwiazdą to odblokowuje mi się jej fryzura ? i nie są dostępne te fryzury gwiazd których nie mam ?
Dopiero, gdy zrobisz zdjęcie jakiejś zdjęcie, będziesz mieć dostępną jej fryzurę. Prawda? XD
no właśnie tak mi się wydaje.. to ile jest tych fryzur jeju
No tak, w końcu jest ich aż 865 i ciągle przybywa XD
jak wysłać prezent
Czy jeżeli spełniam wymagania, to mogę od razy założyć konkurs, czy muszę najpierw zgłosić gdzieś swój pomysł?
Jeśli spełniasz wymagania to możesz od razu założyć konkurs, pamiętaj tylko, aby upewnić się, że jeszcze takiego tematu nie było
1.) Jak zmienić wielkość obrazka za pomocą kodów (o ile się da) ?
2.) Jak przekreślić tekst na forum?
3.) Po ilu użyciach kończy się nam mydło i czy ta liczba od czegoś zależy?
4.) Jak DAĆ komuś nagrodę za konkurs? Czy wystarczy wysłać im link do obrazka?
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (09-09-2015 o 12h15)
Mam pytanie, mam misje nałożyć 5 maseczek na twarz, ale nie mam pojęcia gdzie to trzeba użyć pomożecie?
Hiruko
1 i 2) Ku mojej rozpaczy, opcje BBCode na tym forum są ograniczone. Na innych forach do przekreślenia tekstu używa się kodu:Kod:
[s][/s]
3) Jest to tylko i wyłącznie zależne od ilości kąpieli. Niestety nie wiem na ile użyć wystarcza.
4) Możesz wysłać link, wstawić obrazek za pomocą opcji IMG, ewentualnie jeśli ktoś sobie życzy - zrobić to przez maila.
Yashi
W tym dziale, kilka wątków niżej znajdziesz wątek "Obrazkowe Poradniki".
Nie wiem czy piszę w dobrym dziale. Mam problem z zakupem mm przez sms. Kasę z komórki zabrało, w grze ciuchy w nine odblokowane ale mm nie widać. Ktoś wie co robić ?
ErinBlack napisał
Wyloguj się i zaloguj ponownie, a potem daj mi znać (najlepiej przez pw) czy pomogło, zazwyczaj działa.
Czy jeśli tworzę stylizację na jednorazowy konkurs, to mogę zapytać się innych użytkowniczek o zdanie na temat jednego z jej elementów w wątku "Ciuchy"? ;D
Nie ma punktu który by tego zabraniał, więc wydaje mi się, że na spokojnie. Koniec końców do tego służy tamten wątek
Iremi no jasne, że możesz
Czy da się usunąć kogoś ze znajomych?
Tak. Wiadomości-kontakty, zaznaczasz wybraną osobę i z prawej masz ; usuń z mojej listy
czy da się jakoś sprawdzić ile mam wykonanych akcji od chłopaka ?