To moja misja: "Na podryw najlepszy jest piękny makijaż! Zmień maskarę, szminkę i cienie do powiek!"
Na pewno wszystko zaakceptowałam.
" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 278
To moja misja: "Na podryw najlepszy jest piękny makijaż! Zmień maskarę, szminkę i cienie do powiek!"
Na pewno wszystko zaakceptowałam.
Natt35 niedawno miałam tę samą misję i u mnie było wszystko dobrze. Czyściłaś pliki cookies i próbowałaś relogu?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-08-2015 o 01h38)
Jak zrobić zdjęcie miss. W sensie, żeby zrobić sam render jej całej postaci.
Możesz to zrobić przez ten link (www.missfashion.pl/modules/famousboard/get-image.php?bimboid=1678) na końcu wpisując numer identyfikacyjny z konta na mf.
Tsuami możesz także pobrać zdjęcie miss bezpośrednio z szafy.
Na początek musisz wejść do szafy, założyć na miss ubranie, w jakim chcesz ją zapisać, a potem klikasz na przycisk, zaznaczony na tym zrzucie ekranu.
Dziękuję za pomoc. Miss fashion forum się trochę różni od innych forum, ale może się tu połapię. Dzięki jeszcze raz.
Majerankowa napisał
Natt35 niedawno miałam tę samą misję i u mnie było wwzystko dobrze. Czyściłaś pliki cookies i próbowałaś relogu?
Mam pytanie,do czego służy ten kuferek w szafie?Po co się tam rzeczy wkłada?
Luna49 napisał
Mam pytanie,do czego służy ten kuferek w szafie?Po co się tam rzeczy wkłada?
Czy ktoś kojarzy czy u Nine można znaleźć jakieś broszki,oprócz tej Effi,która jest tak wielka,że głowa boli?
Chodzi mi o takie małe,przypinane bezpośrednio na bluzkę.Może są pod jakąś inną nazwą?
Izabelcia1717 Torebka Hina jest trochę podobna.
Izabelcia1717 sprawdź torebkę Zoya, tylko do niej potrzebujesz płaszcza Zoya.
bardziej mi chodziło o "coś" na ręce torebka zoya super pasuje dziekuje za pomoc !
Kiedy jest dostępna podróż do Steampunk city?
ellixp tego nikt nie wie. Pojawiła się niespodziewanie i prawdopodobnie niespodziewanie wróci. Pierwszy raz była po Wielkanocy.
Edit.:
Tym razem to ja mam pytanie. ^^ Nie widział ktoś może U Nine bluzki albo sukienki podobnej do tej, jaką ma na sobie Spalona Artystka na tym zdjęciu?
Czy jeśli zmienię mieszkanie na większe muszę je meblować od nowa? I czy znikają mi wtedy punkty Deco Pop?
Nie, pokój, który masz umeblowany wciąż taki będzie. Punkty deco też nie znikają.
Zorma napisał
Jak działa licytacja i o co w niej chodzi ?
Majerankowa może Bluzka Aubepine tylko właśnie w czarnej wersji no tylko, że ona ma rękaw długi...
@Insila o co dokładnie Ci chodzi?
Witam mam pytanie. Jest tutaj cos takiego jak zmienianie pozycji naszej miss? Widziałam, że niektóre postacie mają rękę podniesioną do gory a ja mam na dole. Jak ktos wie czy mozna to zmienic i w jaki sposob to prosze o pomoc. pozdrawiam
Pozycję można zmieniać poprzez kupienie odpowiednich ubrań, poniżej podałam prawdopodobnie najpopularniejsze i najbardziej uniwersalne przykłady, ale możne znaleźć też kilka bluzek, spódnic lub sukienek, które również zmienią "ustawienie" ciała naszej Misski ;D
(oczywiście na obrazku jest przykładowa karnacja, a w sklepie dostępne są wszystkie jej rodzaje i odcienie.
Do tego, żeby zakryć "dodatkową" rękę przy niektórych z tych elementów są potrzebne specjalne paski lub torebki np.Pasek Waga, Torba i lód Ikaria albo Torba i okulary Renata. Jest też kilka spódnic i sukienek, które od razu mają zakrytą rękę naszej Miss ;D)
Szal Logurfald:
Ręce Flecistka:
Ręka Seluna:
Parasolka Melanie:
Kokarda Morgielli:
Nogi Wodnik:
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-08-2015 o 21h24)
Dziekuje
ja bym bardzo chciałam mieć wille ale zarabiam mało pieniędzy a następna praca będzie od 11 a ja jakoś nie umiem robić tych zadań
violetta50025 napisał
ja bym bardzo chciałam mieć wille ale zarabiam mało pieniędzy a następna praca będzie od 11 a ja jakoś nie umiem robić tych zadań